saJo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wiecie moze gdzie kupic taka mate z tworzywa sztuczne do bagaznika (kombi)?? Ja tam woze 4 qndle, prawie codziennie ostatnio (w tygodniu slady, sobota, niedziela agility). Nie musze mowic, ze szczegolnie po sladach sa kompletnie mokre i podloga w bagazniku nie nadarza mi schnac. Jeszcze troche to zacznie gnic. Tata mnie zamorduje, bo samochod wprawdzie ma 9 lat, ale byl bardzo zadbany. PS. A Bolsowi wlasnie siersc sie wycierala od tego krowiego lancuszka, kiedys go nosil na spacery. Moze to kwestia rodzaju siersc.... Quote
Aten@ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 saJo napisał(a):Wiecie moze gdzie kupic taka mate z tworzywa sztuczne do bagaznika (kombi)?? poszukaj na Allegro - tam jest duży wybór Quote
saJo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A czego dokladnie mam szukac? Bo ja to kiepska w te klocki jestem :roll: :oops: Quote
saJo Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No dobra, juz mi pomogli szukac i mam dokladnie takie jak chcialam :) Quote
Aten@ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 saJo napisał(a):No dobra, juz mi pomogli szukac i mam dokladnie takie jak chcialam :) no to fajnie :D Quote
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Potrzebuje pasy samochodowe dla Ksieciunia. Ktos moze mi cos polecic?? Znalazlam takie www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_44_133&products_id=2172 ale nie wiem czy sa ok, bo sie totalnie na tym nie znam, moje psy zawsze podrozowaly w bagazniku. Potrzebuje je na przyszly czwartek, wiec czasu nie za wiele. Quote
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jeszcze takie www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_44_133&products_id=2176 sa kilka zlotych drozsze, a tak naprawde nie widze miedzy nimi roznicy :roll: Quote
marmara_19 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hmm to moze lepiej kupic sama ta wtyczke do pasow??peisek ma zapewne szelki.. wiec zwykle szelki i taka wtyczka za 10 zl na allegro<czyt. ta tasma z karabinkiem i ta koncowka do wpiecia> moje maja juz same koncowki a szelek tych trixie brak:Dale mamy inne szelki.. i szelki nie maja znaczenia bo glownei chodzi wlasnie o ta sama "wtyczke" jak ja to nazywam Quote
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Szelek jeszcze nie mamy :roll: Sa zamowione z gappay, ale nie wiem kiedy dojda, chociaz niedlugo powinny byc, bo zamowienie mialo isc w zeszlym tygodniu. A jak ta "wtyczka" sie nazywa?? Zebym wiedziala czego szukac.... Quote
marmara_19 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hmm nei wiem jak sie nazywala.. ale w niektorych sklepach zoologicznych ejst w akcesoriach.. taks amo na allegro bylo wiele ofert wlansie po 10 zl za ta wtyczke... na psich *******kach... Quote
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 W karusku cos takiego kosztuje 28 zl :crazyeye: tyle samo co cale pasy... Quote
Eddiii Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 http://www.allegro.pl/item168701789_pas_bezpieczenstwa_samochodowy_dla_psa.html sa i na allegro, ale tez nie zbyt tanio ja gdzies widzialam tanie,ale nie pamietam gdzie ...:niewiem: Quote
marmara_19 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 eee to znaczy ,ze to podrozalo?!:angryy: a ksoztowalo 10 zl za sztuke!!jakis rok temu!!pameitam bo pelno tego bylo na allegro! Quote
Aga i Eto Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 saJo ... mogę ci porzyżyc takie szeleczki + te coś do wpięcia ..mam na owczarka ..dokładnie takie: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1028&action=prod Quote
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Calosc (z przesylka) kosztuje 20 zl....to chyba wole dorzucic te 9 zl i miec razem z szelkami. Przesylke bede miala za darmo, bo bede zamawiac jeszcze karme, a szelki zawsze sie przydadza. Najwyzej te gappayowskie, ktore mu zamowilam beda dla Gnojka, a on bedzie mial te do tropienia. Aga i Eto Dzieki, ale ja i tak bede potrzebowala ich na przyszlosc. W przyszly weekend jade na sem agility z Gnojkiem, a Bols zostaje u mojego TZ. Niestety on ma zupelnie nieprzystosowane auto do przewozu psow :mad: czyt. nie mozna wsadzic psa do bagaznika. Pewnie jeszcze nie raz Bols bedzie u niego przy okazji zawodow, wystaw itp. na ktore nie bede mogla go zabrac, wiec wole miec swoje pasy. Quote
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Bedziemy miec pasy od Eto :multi: W zamian troche sie u mnie z Aga poszkola :cool3: Quote
shida Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 BeataG napisał(a):I co, nikt nie widział w realu tego ManMata, żeby mi doradzić? gemma ma te manmatowe - czarne... wyrwaly jej sierstke pod lapami :( paskudnie :((( ogolnie dosc sztywne sa jednak i jak pies ma delikatna siersc to moga wyrywac w niektorych miejscach... najlepiej zapytaj bezposrednio :) jak to bylo u gemci :) ja sie na nie nie zdecydowalam jak szukalam czegos dla whoo - kiedy nic nie pasowalo a gappayowe sie rozpinaly ;) rogz jest ok - miekki :) podobny ksztalt maja tez w lupine :) Quote
marmara_19 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hmm ale jak byly to guardy to nie mogly isc bezposrednio paski za pachami/lapami psa.... my mamy i nie narzekamy:D tlyko musimy zmienic na wieksze:Dmam czarne Mki jakby ktos chcial za pare groszy odkupic;p Quote
BeataG Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 shida napisał(a):gemma ma te manmatowe - czarne... wyrwaly jej sierstke pod lapami :( paskudnie :((( ogolnie dosc sztywne sa jednak i jak pies ma delikatna siersc to moga wyrywac w niektorych miejscach... najlepiej zapytaj bezposrednio :) jak to bylo u gemci :) ja sie na nie nie zdecydowalam jak szukalam czegos dla whoo - kiedy nic nie pasowalo a gappayowe sie rozpinaly ;) rogz jest ok - miekki :) podobny ksztalt maja tez w lupine :) No to mówimy o zupełnie innych szelkach. Wermut chodzi w tych szelkach od 3 dni (kupiłam w ciemno) i jestem zachwycona. Są mięciutkie, nie tną sierści i w ogóle rewelka. I nic tam nie ma prawa się wycierać pod pachami, bo żaden pasek pod pachami nie idzie. Rogz jest bardziej sztywny - moje psy mają obroże rogza, więc mam porównanie. Quote
saJo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 My jutro dostaniemy i od razu wyprobojemy szeleczki gappaya :multi: Quote
shida Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 BeataG napisał(a):No to mówimy o zupełnie innych szelkach. Wermut chodzi w tych szelkach od 3 dni (kupiłam w ciemno) i jestem zachwycona. Są mięciutkie, nie tną sierści i w ogóle rewelka. I nic tam nie ma prawa się wycierać pod pachami, bo żaden pasek pod pachami nie idzie. Rogz jest bardziej sztywny - moje psy mają obroże rogza, więc mam porównanie. o to chetnie zobaczykabym ktore to i jak sie sprawuja :))) tamte widzialam raz na gemmie :))) osobiscie mam komplet lupine - ze wzgledu na maxia kory mi przegryzal smczycze... Quote
BeataG Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 shida napisał(a):o to chetnie zobaczykabym ktore to i jak sie sprawuja :))) Nie ma sprawy, na pewno kiedyś się w nich pojawimy w weekend, tylko najpierw musi się skończyć ta cholerna zima. Bo na razie to ja się z psem przemieszczam wyłącznie na trasie dom-park, park-dom (w parku nie sypią solą, a do parku mam 150 m). :angryy: Quote
shida Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 uuuuu...no tak snieg :) ja przez to tez laze tylko drogami gdzie ejst snieg - inaczej whoo zciera sobie pazury... ale ja niestety nie mam parku obok :( Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mamy szeleczki gappaya :multi: pasuja na obydwa qndle. Natomiast najmilsze bylo, ze dostalam je od moich kursantow w prezencie :loveu: Quote
saJo Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wczoraj Bols chodzil caly dzien w szelkach gappaya. Niestety nie bedzie mogl w nich tropic. Klamra jest akurat tuz za lokciem i go obciera. Za to dzis dostalysmy szelki z pasami od Agnieszki i Eto, za ktore jeszcze raz bardzo dziekujemy :loveu: Jutro sprawdzimy jak sie w aucie sprawuja. PS. A Ksieciunio dostal dodatkowo komplement, ze wyglada na maks 2 lata :cool1: Quote
Recommended Posts