Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dorplant napisał(a):
mam tylko klopoty z dobraniem rozmiaru np. spodnie 165-170/ 80
to 80 to jest pas czy biodra ???

pas, chłopaki biodrów nie majom :eviltong:;):lol: moi sasiedzi najpierw patrzyli z pewna niesmiałościa czy ze mna wszystko ok, ale teraz tylko parszywa własna rodzina jak wracam z tresury staje na bacznosc i salutuje, padalece no....

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monisieczka napisał(a):
teraz tylko parszywa własna rodzina jak wracam z tresury staje na bacznosc i salutuje, padalece no....

eee to moze byc ciekawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nikt sie nie odwazy ze sladow przeganiac :diabloti:,
no co:cool3: manewry bundeswery som ....;)
zamowienie poszlo i niniejszym dolaczam do "zielonych ludkow"

Posted

dorplant napisał(a):
eee to moze byc ciekawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nikt sie nie odwazy ze sladow przeganiac :diabloti:,
no co:cool3: manewry bundeswery som ....;)

nasz grupa prawie cała w kubraczkach :razz:, namawiam treserunia na obligatoryjne hełmy, ale jakos dziwnie sie opiera. wtedy byłaby zabawa hłe hłe, zamkneliby nas w 5 minut!

Posted

dorplant napisał(a):

Buhaha, widzę, że łódzkie ognisko tej epidemii nieźle się rozwija:evil_lol:

Posted

dorplant-witamy w oddziale fanatykow:loveu:.cecha rozpoznawcza:kamuflaz bundeswehry.:evil_lol:.
zapomnialam dopisac o dresie-baardzo fajny.
monisieczka-ja se kupie ale kevlar.no nie moge po prostu wsadzic pod pokrowiec z kamuflazem jakiegos shitu.musi byc kevlar.i koniecznie pas taktyczny i pas z historycznym napisem.:cool1:.
doorplant-najfajniej jak ukladaszslad i cie ktos przyluka-normalnie podejrzany wyglad.a jak my sie rozpelzniemy po polach w tych wdziankach to juz wogole podejrzane:evil_lol:.klewki w wersji szwabskiej:evil_lol:...

Posted

dorplant napisał(a):
ile sie czeka na przesylke?
bo znowu pada :-(

ja dzis dostalam emaila ze wyslali, :evil_lol:, deszcze są , bedzie gdzie testowac :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ayshe']do butow jak to wojskowych trzeba sie przyzwyczaic.:evil_lol:.ale ubranka sa zarabiste.:multi:.skarpety sa baardzo cieple a +buty-to juz wogole.:p[/quote]

Kuście kuście.
W końcu do kompletu do owczarka sobie dokupię :evil_lol:

Posted

[quote name='BeataSabra']Kuście kuście.
W końcu do kompletu do owczarka sobie dokupię :evil_lol:[/quote]
dobry tok myslenia ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:........., bardzo dobry :multi:

Posted

[url]http://289414.spreadshirt.net/-/-/Shop/Product/Index/product/6480239/[/url]
Ja sobie zamówie bluzę, bluzke i torbe .. moze parasol i napewno znajdzie sie tam jakis ONkowy napis .. ' Dla ONka najlepsze jest IPO' lub cos takiego :lol:

Posted

Psiutka380 napisał(a):
Jak jest temat Onkowe zakupy to może poradzicie mi jaki mam kupić szampon, odżywkę i nabłyszczacz na wystawę?

Szampon ,odzywka ,nablyszczacz????:crazyeye::crazyeye: dla yorka to i owszem,ON-ek sie powinien sam z siebie blyszczec;) .Po opadnieciu blotka treningowego oczywiscie .:razz::evil_lol:
Dobra karma to podstawa.

Posted

dorplant napisał(a):
Szampon ,odzywka ,nablyszczacz????:crazyeye::crazyeye: dla yorka to i owszem,ON-ek sie powinien sam z siebie blyszczec;) .Po opadnieciu blotka treningowego oczywiscie .:razz::evil_lol:
Dobra karma to podstawa.

a najlepsza odzywka jest znalezione w chaszczach przygnite truchełko :mad::eviltong:

Posted

lisica napisał(a):
A jakie walory zapachowe:evil_lol:

wiesz... to wszystko zalezy od czasu jaki minał od stania siem truchełkiem.... im dłużej tym bardziej miodzio...znaczy dla Noraska. W kryminałach w czasie sekcji pod nos kłada jakaś maść, muszem sobie ja nabyc :diabloti: