Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Edyta to jak bedziesz zamawiać to dla nas też:multi::multi::multi:
no taaak....:evil_lol:.nawet shado jest zdeterminowany na fisha poza faktem ze owa determinacja jest wyblaklym cieniem determiancji na pilke/kffiatek...no cokolwiek co poooleeeciii:roll::evil_lol:.ale ciastka sa zaaaaa ...piiii....biste.:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
no taaak....:evil_lol:.nawet shado jest zdeterminowany na fisha poza faktem ze owa determinacja jest wyblaklym cieniem determiancji na pilke/kffiatek...no cokolwiek co poooleeeciii:roll::evil_lol:.ale ciastka sa zaaaaa ...piiii....biste.:diabloti:

Szczerze to Szira chyba na każde żarcie reaguje głupotą:razz::razz::razz:no ale jak wszyscy to wszyscy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ups:crazyeye: no to ja z whoo to juz wogole nie powinnysmy sie wychylac:shake: bo u glonkow to procz bubla to jednak ONkowate sa... a ja ONka to dopiero w planach mam:placz:

Posted

Mam nadzieję, że w dobrym dziale piszę ;)

Mam do sprzedania 2 Frontline'y L i dwa Fiprexy L (L czyli 20-40kg). Sprzedam po tyle, po ile kupiłam: Frontline - 22 zł, Fiprex - 13 zł.

Posted

Chciałam kupić nowy aport na gappay'u, ale nie mogę się połapać który "numerek" będzie odpowiedni dla onka ( zakładam, że nie ten najmniejszy:lol:)
Te na zdjęciu są po 0,25 kg - nie wiem czy dobre czy może za lekkie? Czy one są trwałe? Chodzi mi o to czy nie pęknie po kilku rzutach bo drewno się rozeschło.

Posted

wytrzymuja lazenei w mokrym plecaku, rzucanie do wody, rzucanie ot tak lacznie z trafianiem w palisade lub hyrde... nie mowiac jzu o tym ze skrajne warunki atmosferyczne ;) no w kazdym razie moj jeszcze "dziala" a ma juz prawie rok ;)

Posted

shida napisał(a):
wytrzymuja lazenei w mokrym plecaku, rzucanie do wody, rzucanie ot tak lacznie z trafianiem w palisade lub hyrde... nie mowiac jzu o tym ze skrajne warunki atmosferyczne ;) no w kazdym razie moj jeszcze "dziala" a ma juz prawie rok ;)

Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło:evil_lol:.Idę zamówić