mimoza Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 muminka napisał(a):ja sie pogubiałam - mieszaksz w szwecji, warszawie i berlinie? w berlinowie pomieszkowuję blisko centrum - wedding. mam niedalego do humboltsheinu. na razie młodego jeszcze nie brałam z sobą (czekam na fundusze aby klatkę kupić) ale napewno w niedługim czasie tam będę z bąblem. czy mi się wydaje czy dużo nas wyszło na eksport :cool3::cool3::cool3:? Mieszkamy w Warszawie, ale 2 razy do roku na miesiąc jedziemy do Szwecji (dosłownie na drugą stronę Bałtyku) w odwiedziny do rodziny (rymło mię się). A jedziemy zawsze samochodem przez Berlin (bo za daleko, żeby jechać jednym ciągiem). W Berlinie mamy mieszkanko, bo mój luby mieszkał tam przez 15 lat, albo i dłużej. Nasz pies był już w Berlinie i podobało mu się, nam też. Mieszkamy przy KaDeWe, więc w samym centrum zachodniego. Obok mamy Zoo, a za zoo jest duży park i tam można chodzić ze szczylem. Czasem jedziemy do grunewald do parku z jeziorkiem, gdzie psy mogą pływać. Ayshe, jeszcze nie jedziemy... Nie odważyłabym się bez twojego zezwolenia...:oops: :oops: :oops: Quote
ayshe Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 mimoza napisał(a): Ayshe, jeszcze nie jedziemy... Nie odważyłabym się bez twojego zezwolenia...:oops: :oops: :oops: :roll: :lol: no co ty..dostaniesz praaaace domowa:diabloti: tylko zebys ja zrobila an ie tak jak coponiektorzy np.eddiii:roll: Quote
Eddiii Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ayshe napisał(a)::roll: :lol: no co ty..dostaniesz praaaace domowa:diabloti: tylko zebys ja zrobila an ie tak jak coponiektorzy np.eddiii:roll: co ja, noooooo pracowalam nad aportem trooooooooooche :roll: Quote
Pyros-Aga Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Eddiii napisał(a):co ja, noooooo pracowalam nad aportem trooooooooooche :roll: no przecież mówiłaś, że obwiązałaś nowym sznureczkiem :evil_lol: To ciężka praca jest :eviltong: Tresser się czepia :eviltong: Quote
ayshe Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 rrrrrrany ja no normalnie kiedys przez was padne na raptowny atak smiechu:evil_lol: ... no fakt eddiii popracowala z timonkiem nad koziolkiem-obwiazala koziolek nowym sznurkiem:cool1: :roll: . Quote
Eddiii Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ayshe napisał(a):rrrrrrany ja no normalnie kiedys przez was padne na raptowny atak smiechu:evil_lol: ... no fakt eddiii popracowala z timonkiem nad koziolkiem-obwiazala koziolek nowym sznurkiem:cool1: :roll: . noooo wlasnie. sznureczek nowy bardzo ladny - zielony i mocny taki gumowany. i nawet zrobilam petelke z boku coby zaczepic do linki :p a aportowanie :roll: no probowalismy :lol: ale sie topił :crazyeye: Quote
ayshe Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 woooolnieeeej to juz dooogooo nieee moooozeee choooodzic:mad: . no patrz eddiii no ty to masz nad soba jakies fatum ...nikomu nie tonie a tobie tonie...:evil_lol: ...moze to przez te petelki albo sznurek jakis genetycznie zmodyfikowany he?:cool3: :diabloti: Quote
Eddiii Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='ayshe']ludzie moze wam sie obilo o uszy...czy ktos w polsce sprowadza rzeczy tej firmy ?o takie szelki mi idzie:roll: moze te sa podobne ? http://ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_26&products_id=260 Quote
ayshe Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 nie.prawie takei same ale to prawie to ta roznica:cool3: . mimoza sie ze mna zamienila na szelki i chita ma takie jak shadowski czyli skore gappay'a. Quote
14ruda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dotarła dziś smycz:multi: Bo już chciałam podpalic poczte za przywłaszczenie moich pinionżkóf.:evil_lol: Quote
ayshe Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 takie oczekiwanie no patrz jak uszlachetnia-uczy roznych tam cnot-wiary w ludzi,poczte polska,cierpliwosci i potem wieksza radosc jak dotrze nie?:diabloti: Quote
14ruda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ta zwłaszcza ze miała byc czarno/czerwona a przyszla niebiesko/zielona:cool3: .Ale jest ładna:p .Taka dziewczynska dla mojej dzidzi malutkiej pieczarka francowatego:loveu: Quote
ayshe Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 oo nooo paaatrz i jeszcze gratis masz niespodzianke:evil_lol: Quote
mch Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a tak aporopos onkowych zakupów to musze powiedziec-napisac ze skladalam reklamacje na pileczke (pękla wziela po 3 tyg) w gappay.pl i strasznie milo i szybko po odesłaniu uszkodzonej dostalam nówke sztuke . :lol: Quote
mimoza Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A mój dzisiaj dostał nowiutką piłeczkę gappaya i szurecze przegryzł w niecałe 3 minuty... :angryy: Nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. Baltowski wczoraj rozwalił na strzępy "niezniszczalną" zabawkę z lateksu. Chyba z powrotem dostanie moje stare kapcie z grubego filcu do polerowania podłogi po pastowaniu. Gnój :angryy: :angryy: :mad: Quote
ayshe Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 nooo patrz...to jakies chyba geny uzytkow....dla chity to tez moment.dlatego ma pilki bez sznurka-gryzaka tez jej nie zostawiam nawet na sekunde bo potem se moge strzepy zbierac.witaj w klubie.obawiam sie ze musisz sie zaopatrzyc w duuuzo sznureczkow i nie spuszczac pilki z oka.:diabloti: Quote
mimoza Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mój gnojek vel Baltowski the SOB ma dzisiaj urodziny - kończy 6 miesięcy!!! :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Quote
Szira/Gosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='mimoza']Mój gnojek vel Baltowski the SOB ma dzisiaj urodziny - kończy 6 miesięcy!!! :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Wszystkiego naj :BIG: :tort: :new-bday: Quote
ayshe Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 wszystkiego dobrego...ma juz polroczku..hiehiehie....stary chlop juz....:diabloti: :loveu: Quote
Pyros-Aga Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wszystkiego naj, naj- duuuzio pozolancików i gryzaczków dla Baltusia :loveu::BIG: Quote
Eddiii Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :BIG: wszystkiego najlepszego w półurodzinki :new-bday: Quote
Pyros-Aga Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Eddiii napisał(a):Aga - jak Tisia ? Nie wiem :shake:. Zawiozłam ją na zabieg i musiałam wracać do pracy. Ale za godzinkę ją odbieram. Mam nadzieję że wszystko dobrze. Jaka ona jest leciutka- nie mogła iść, jak wyszłyśmy na chwilkę po zastrzyku i musiałam ją nieść :-( Moje maleństwo :shake: Quote
Recommended Posts