Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dalej czekam na smycz z gappaya:mad: .Nerwica mnie zara weźmie:angryy: .11 składałam zamówienie i na drugi dzien pusciłam przelew.Ale poczta bo zmieniałam konto i czekałam na otworzenie internetowego konta.I ta zasrana poczta pewnie jeszcze kasiory nie dostaczyła:angryy: :angryy: :angryy: ,bo nawet maila nie przysłai,że zamówienie jest w trakcie realizacji:mad: .Napisałam do nich i tez zero odzewu:mad: :mad: :mad: .No szlag mnie jasny trafi!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo, toprzykro mi, bo ja z kolei byłam w ciężkim szaoku z powodu szybkości dostarczenia przesyłki. Zamówiłam w sobotę i zapłaciłam (przez internet), potwierdzenie dostania kasy dostałam jeszcze w sobotę. W poniedziałek wysłali, we wtorek koło południa pan listonosz przyniósła mi przesyłkę do domu. Myślę, że to wina naszej kochanej poczty...:mad: :angryy:

Posted

Na pewno poczty,bo już kilka rzeczy zamawiałam z gappaya i zawsze szybko przysyłali.NA szczescie mam juz pina do internetu wiec to był pierwszy i ostatni raz.

Posted

[quote name='ayshe']ludzie moze wam sie obilo o uszy...czy ktos w polsce sprowadza rzeczy tej firmy ?o takie szelki mi idzie:roll:

Wysłałam do nich (Izrael) maila z zapytaniem. Ja też bym je kupiła, może ktoś jeszcze... za jedne szelki 34,90 $ + 9$ za przesyłkę (przesyłka do 7 dni). Czekam na odpowiedź, czy wyślą do Polski. Jak nie, to zawsze mogę dać swój adres w Barlinie (bo, że do Niemiec wysyłają, to mają na stronie). Zresztą pewnie widziałaś, skoro dałaś zdjęcie. Nie znalazłam nigdzie tych (ani innych) szelek tej firmy. W NIemczech sprzedają ich produkty, ale zupełnie co innego i szelek nie mają i mieć nie będą... :shake:

Posted

w niemczech to wiem ze nie ma.ale cena dla mnie raczej zabojcza.wiec jak lara sie spyta tego rymarza to bym takie zrobila-moze by taniej wyszlo.podobaly mi sie ale ja jestem sknera i tyle kasy nie dam na cos co mi sie po prostu podoba a nie jest mi niezbedne:cool1: :roll: .natomiast musze sie spytac ludzi w israelu czy jakos moze ktos bedzie w okolicach polen to by kupil i podrzucil.albo tu albo do marlenkoogsdeich czy chocby kiel to ktos od nas w reichu by odebral.hmm.pisze meila.:cool1:

Posted

mimoza napisał(a):
Jak nie, to zawsze mogę dać swój adres w Barlinie

mimoza, sorry za offtopic, ale ty bywasz w berlinie? może byśmy sie umówiły na jakieś wspólne szkolenie w parku? ja tam bywam :oops:... często, bo mój nieszczęsny facet miał pecha i urodził się niemcem :mad::mad::mad:.

Posted

Hurrra! Muminka, jasne, że ta. Z przyemnością. Teraz jestem Wawie (bo gnojek jest za młody, żeby go wywieźć na wakacje do Szwecji - kwarantanna= mój facet miał pecha i urodził się Szwedem.:razz: ) Niedługo będziemy jechać, ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie (i boję się, że ayshe mnie zabije, jeśli wyjadę teraz). A gdzie w Berlinie mieszkacie?

Posted

mimoza a myslisz ze dlaczego lazisz na szkolenie wlasciwie codziennie?:razz: :diabloti: .bo ja kumam dematerializacje czasowa kursanta.tylko nie jojcz mumince jaka jestem bleee["nienawidze was"wczorajsze:cool3: :evil_lol: :evil_lol: ].

Posted

ayshe napisał(a):
mioza a myslisz ze dlaczego lazisz na szkolenie wlasciwie codziennie?:razz: :diabloti: .bo ja kumam dematerializacje czasowa kursanta.tylko nie jojcz mumince jaka jestem bleee["nienawidze was"wczorajsze:cool3: :evil_lol: :evil_lol: ].

To "nienawidzę" było ot, tak sobie. Przecież ja Was kocham...:loveu: To sibie nie lubię, a poza tym miałam przeniesienie "nienawidzenia" z psa na otoczenie... :oops:
Ja po prostu chcę umieć lepiej i strasznie się wkurzam, że partolę i cykam się zębów własnego pieska (tylko na tresurze). Ale pracuję nad tym i nad pająkami - mam od tygodnia pająka w oknie (małego of kors) i nie zabiłam go, bo się uczę patrzeć na niego. A co, jestem barrrrrdzo otwaszna:diabloti:

Posted

nie no cos ty...od razu matolek....:roll: .ja to dzisiaj oberwe na treningu...chita spiace kroofsko bo ma cieczke... a ten przyjechal:placz: .ja chyba wyjde na plac z fafloskim:roll: :cool1: .bo z chita to zejde nerwowo po 2sekundach-nieznosze jak ma poczatek cieczki,potem to juz normalna jest ale ten poczatek no jak uposledzona na czaszce:angryy: .

Posted

mimoza napisał(a):
To "nienawidzę" było ot, tak sobie. Przecież ja Was kocham...:loveu: To sibie nie lubię, a poza tym miałam przeniesienie "nienawidzenia" z psa na otoczenie... :oops:
Ja po prostu chcę umieć lepiej i strasznie się wkurzam, że partolę i cykam się zębów własnego pieska (tylko na tresurze). Ale pracuję nad tym i nad pająkami - mam od tygodnia pająka w oknie (małego of kors) i nie zabiłam go, bo się uczę patrzeć na niego. A co, jestem barrrrrdzo otwaszna:diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaamimozaaaa:roflt: :roflt: :roflt: i teraz musze wycierac z kawy klawiature:megagrin: .

Posted

ze sie tak zapytam czy Chitka wpada na nasze zajecia :roll: bo my po 3 tygodniach niebytnosci mozemy miec "lekkie" :evil_lol: trudnosci z karnoscia na obronie ;) i jeszcze nam tylko cieczki do tego potrzeba :roll:

Posted

alez oczywiscie ze bedzie.zawsze jest jak ma cieczke.:eviltong: :diabloti: .zycie jest brutalne a cieczka to nie jest zadna choroba zakazna wiec nie ma problemu.

Posted

Eddiii napisał(a):
moja biedna miniutka dozna dzis szoku :shake:
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: koniec wakacji:razz:

Posted

Sorki za malego offa.... ktrora z was ma wejscie na forum owczarek.pl ..... chcialabym zamiescic tam ogloszenie za posrednictwem jakiejs zarejestrowanej dobrej duszy ... plisss

Posted

[quote name='ayshe']muminka-oooo witaj w klubie:evil_lol: .:roll:

w jakim klubie? szwabskich partnerów? mój się nie przyznaje do bycia szwabem :razz:. jak na razie nauka polskiego mu dobrze idzie - umie "siad, waruj, noga, stój":evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i parę innych słówek bo ja na te nie reaguję:diabloti::diabloti:

Posted

mimoza napisał(a):
Hurrra! Muminka, jasne, że ta. Z przyemnością. Teraz jestem Wawie (bo gnojek jest za młody, żeby go wywieźć na wakacje do Szwecji - kwarantanna= mój facet miał pecha i urodził się Szwedem.:razz: ) Niedługo będziemy jechać, ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie (i boję się, że ayshe mnie zabije, jeśli wyjadę teraz). A gdzie w Berlinie mieszkacie?

ja sie pogubiałam - mieszaksz w szwecji, warszawie i berlinie?

w berlinowie pomieszkowuję blisko centrum - wedding. mam niedalego do humboltsheinu. na razie młodego jeszcze nie brałam z sobą (czekam na fundusze aby klatkę kupić) ale napewno w niedługim czasie tam będę z bąblem.

czy mi się wydaje czy dużo nas wyszło na eksport :cool3::cool3::cool3:?

Posted

muminka-faaajnie.moj absolutnie jest szwabem.1000%.typowym.z ekhem...tradycjami:evil_lol: .nie powie ani slowa w zadnym innym jezyku.dobrze ze moj dziadek byl prusakiem bo nie mialabym szans wejscia na volksliste:diabloti: .
milej pracy w berlinie.:cool3: