Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bylam wczoraj na zakupach.. chcialam kupic adidasy.. kase mialam nazbierana.. ale nie mieli takich jak chcialam.. a za 400zl juz adidasow nei kupie bo znowu rozwale po nieclaych 2 latach biegania z psami;p wiec chcialam takie do 250;/ ale nie pasowaly mi.. bo w ogole nie lbuie nowych rzeczy;/ i sie wkurzylam dzisiaj.. i wlansie zlozylam zamowienie na ppp salomona... miski, kiltixy itp itd... przynajmniej psy beda mialy co jesc i beda zabezpieczone przed kleszczami.. a ja bede lazic w tanich starych adidasach, ktore sie gdzies w szafce uchowaly.. a tak swoja droga.. ciekawe czy pumy mi szewc zdola naprawic...

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marmara_19 napisał(a):
a za 400zl juz adidasow nei kupie bo znowu rozwale po nieclaych 2 latach biegania z psami;p

To i tak dobrze, mi nie starczaja na dluzej niz rok, nawet jesli staram sie je oszczedzac (czyt. nie starac sie, aby byly mokre np przez tydzien, bo mi sie glanikow z szafki nie chcialo wyciagnac w deszczowe dni).

Posted

saJo napisał(a):
To i tak dobrze, mi nie starczaja na dluzej niz rok, nawet jesli staram sie je oszczedzac (czyt. nie starac sie, aby byly mokre np przez tydzien, bo mi sie glanikow z szafki nie chcialo wyciagnac w deszczowe dni).

haha mi sie glanow wiazac nie chce.. mam juz je ponad 4 latka:D a adidaski mam pumy.. czarniutkie zamszowe.. takie hmm elciutkie..na chodzenie po meiscie.. a neui mozcenie w kaluzach i suszenie na sloncu.. nie na lazenie po haldach,kamolach,blocie itp itd... tam gdzie sie z psami spaceruje;p ale moze szewcowi uda sie je troche uratowac;p a ja tymxz\\czasem chodze w jakis badziewnych brzydkich adidasach;/

Posted

Do zakupow niedrogiego i calkiem dobrego obuwia polecam Decathlon (tylko nie wiem czy w Gliwicach jest). Ostatnio nabylam wlasnie czarne, zamszowe buty a'la adidasy. Kosztowaly stowke.

Posted

Swoje glany kupilam na poczatku 2 klasy lo to ile to lat......8,5 roku, bosh, jaka ja stara jestem:roll: ja tez zawsze mam eleganckie adydaski do chodenia po miescie, ale jakos mi to chodzenie po miescie nich nie wychodzi :roll:

Posted

agis ty burzuju:roll: :evil_lol: ...stowke za buty?boszsz musialabym zgooopiec:cool3: ...za wojskowe np.angileki to mozna dac troche kasy ale za zamszowe buciki?:crazyeye: .burzuj jestes i tyle:evil_lol:

Posted

hehe mi tez... agis ale ja hmmm jak adidaski to jakeis pumy/nike.... ja wybredna ejstem.. wiele butkow mi sie barzdo ale to bardzo pdooba.. ale na nogi nei zlaoze bo bede sie zle w nich czula i nei beda mi do niczego psaowac.. ja mam nawet dobry gust i kogos ubrac potrafie.. ale jak mam sobie cos kupic to mnie szlag trafia bo wszytsko porownuje do starych i zurzytych juz rzeczy:D tak wiec kupno bluzy,spodni czy adoidasow odbywa sie srednio co 2 lata... i to z wielkim wyrzutem i z wielkimi problemami... ehhh a na adidaski mialam akse odlozona.. ale stwierzdilam, ze psom karme sama kupie i kiltixy i miske na wode i szczurowi zarcie... bo musze od amtki akse wyciagnac na weekend przyszly;p;p hahahaha

Posted

ayshe napisał(a):
agis ty burzuju:roll: :evil_lol: ...stowke za buty?boszsz musialabym zgooopiec:cool3: ...za wojskowe np.angileki to mozna dac troche kasy ale za zamszowe buciki?:crazyeye: .burzuj jestes i tyle:evil_lol:

:eviltong: No co? Testowalam przez rok takie tanie, bazarkowe za 30 zeta, ale to sie rozpada w tempie ekspresowym, wiec zamiast jednej pary, musialam kupic cztery :evil_lol: A z butow zakupionych w Decathlonie (zimowych i letnich) jestem zadowolona, przezyly sezon i przezyja pewnie nastepny. Wychodzi wiec taniej :eviltong:

Posted

nooo te bazarkowe malo trwale . ja na szczescie mam teraz pod nosem outleta ,tam są końcówki serii wyrobów róznych firm , wiec moze nie modele 2007 ,ale całkiem całkiem buty (o ile sie trafi z rozmiarem ) mozna nawet w okolicach stóweczki nabyc ,wlasnie smigam w reeboczkach.

Posted

u nas jest jeden sklep.. z "firmowa odzieza i obuwiem" ale hmm.. adidasy adidasa/nike zrobione jak buty z targu;/ bleee ochyda.... ja wole wydac wiecej i miec lepsze;p ale etraz pewnie z butami poczekam do maja..albo zcerwca.. bo przeciez na psy juz kase wydalam.. ahhh

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Glany dobre som - przynajmniej nie jedzie się po błocie ślizgiem za pieseczkiem, bo pozorancik sobie biega przed nami :cool3: jest czym hamować :p

mi nawet korki w tym nie pomagaja :roll: dlatego baaaardzo sie ciesze, ze zaczelismy robic posluszenstwo w obronie i mam chwile na odpoczynek :evil_lol:

Tez kiedys testowalam bazarkowe i zadko kiedy wytrzymaly dluzej niz miesiac, wiec ostatecznie wychodzilo mi drozej niz firmowe.

Posted

niom ja sie ciesze ze mam faktory kolo siebie :)))) da sie czasem cos tanio kupic bo ja tez za wiele na buty dolazenia z psami bym nie wydala ;))))) moje markowe adidaski nie kosztowaly az 100zl tylko sporo mniej ;) dzieki temu je mam ;)))))))))))) choc fakt ze trzeba miec szczescie ;) ale jakos czasem sie udaje cos znalezc ;)

to samo dotyczy ciuszkow... jak ostatnio zobaczylam normalne ceny to mnie zmrozilo ;)

Posted

Łancuszek jest w autku. Zawsze jest w autku, tylko ten jeden raz mialam trening z pozorancikiem w miejscu, gdzie nie moglam autkiem dojechac i musialam sie w plecaczek spakowac, a potem z rozpedu plecaczek do domu wzielam.

Posted

Boidae-ja ci dobrze radze zainwestuj w cos dobrego zamiast w takie cus.to gappay juz lepszy nie mowiac o z polytanu:cool1: .mozesz se kupic maly miekki rekaw albo taki krotki ale niei nwestuj w takie cos bzdurnie zrobione.ja nie iwme czy ktos w dingo pozorowal psom jak projektowal te rekawy:evil_lol: