Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
dlaczego ja mieszkam w malym miescie i nie mam takich sklepow :(

Oj, siorki:oops: Nie zauważyłam, że nie jesteś z wiekszego miasta... A może w Łodzi ktoś Ci może kupić?

Posted

mimoza napisał(a):
Oj, siorki:oops: Nie zauważyłam, że nie jesteś z wiekszego miasta... A może w Łodzi ktoś Ci może kupić?

Ja mogę kupić :cool3:
Ale też myślę, że z Ozorkowa do Castoramy w Łodzi jeździ tramwaj :cool3: i nie jest wcale tak daleko.

Posted

wszystkie moje linki ,poza jedną do obrony pochodzą ze sklepu narzędziowometalowego, są na metry ,róznej grubosci i kolorów . tanie jak barszcz , a karabinczyki kupilam w zoosprzedazy . inna sprawa ze zwykły karabinczyk w sklepie zoo kosztuje 3 zł, a w hurt. 0,90 . to se kupilam zapas :lol:

Posted

la_pegaza napisał(a):
fajne też można dostać w sklepach górskich czy żeglarskich :)

Tyle, że czasami te linki ze sklepów "górskich" mają cenę z kosmosu... :shake:

Posted

kiltixy koncza swoj zywot tj termin uzywalnosci mija;p i fiprex bym kupila.. ale jaki S i L? czy mzoe XL co wyjdzie o wiele taniej a tak samo : Alfa wazy 6 kg a Cek 35 kg... ktos cos doradzi?:P

Posted

no moje maja kiltixy od wiosny.. jakos tak w grudniu sie konczy ich przydatnosc.. wiec na zime bym zaaplikowala spot-on one razem waza conajwyzej 43 kg... a xl fiprexu jest do 60kg;p nie powiem, z ena reke by mi bylo kupic jeden duzy(taniej) niz 2 rozne(drozej), mam ograniczony fundusz i chcialabym duuuzo rzezcy.. ehh pierwsza wyplate oczywiscie na psy i szczura wydam.. a sama zostane z jedna para spodni nadajacych sie na wysjcia z domu bez psow;p

Posted

heh, mnie kusi znowu pro power... , dla amlej senior nie a jagniecina.. Sawa doradzila;p wiec kupie worek jagneiciny i taniej wyjdzie;p bedzie kasa na fiprexy;p, jeszzce gryzaki bym im chciala kupic to kolejne 50 zl.. nie mowiaz o nowych rogzach.. a spodnie musze sobie kupic.. ehhh

Posted

marmara.. spodnie ?! hehhe :diabloti: ja juz nowych spodni nie widziałam od dłuuugiego czasu ... ale powiem wam, że mimo i ju 4 dzien a ja stówke wydajen a lecznice za kazdym razem to usmiechniety pychol ( w końcu :loveu:) mojego potwora rekompensuje mi to na tyle, że nawet wiecej mogłaym zostawiać.. bo o wiele bardziej wole wydawac na niego niż na siebie..

Posted

Aga i Eto napisał(a):
marmara.. spodnie ?! hehhe :diabloti: ja juz nowych spodni nie widziałam od dłuuugiego czasu ... ale powiem wam, że mimo i ju 4 dzien a ja stówke wydajen a lecznice za kazdym razem to usmiechniety pychol ( w końcu :loveu:) mojego potwora rekompensuje mi to na tyle, że nawet wiecej mogłaym zostawiać.. bo o wiele bardziej wole wydawac na niego niż na siebie..

Hihihi...jakbym widziała siebie...kasa na Idę nie boli, ale kupienie sobie czegoś w tej samej cenie powoduje kaca moralnego:evil_lol:

Posted

Aga, Lazy - Oj dziewczyny nie zachowujecie sie zbyt rozsądnie :shake::cool3:.
Chyba nie chcecie, aby Wasze psiury wstydziły się za Was na spacerach :mad:
Toż to one gotowe w depresje popaść, że ich pańcie w starych, i wciąż tych samych ubraniach chodzom :evil_lol:

Posted

Aga, Lazy to możemy sobie ręce podać:evil_lol: Spodnie? Kurtka? NOWE:-o A co to:crazyeye: Nowa skórzana szeroka obroża dla Neg? Czerwona? Czarna? Brązowa? A czemu nie ma zielonych? Kurde bele no dylemat, którą wybrać:evil_lol: O jakieś nowe smakołyki, połamiemy na mniejsze i na szkolonko:diabloti: Ostatnia rzecz jaką sobie kupiłam to książka... I nie jakaś powieść czy kryminał, nie, "Genetyka w praktyce. Poradnik dla hodowców psów":loveu:

Posted

hehe no mnie korci zbey psom nower rogzy zafundowac albo nowa klatke Wiagrze... ale mam jedna pare spodni kupiona ponad rok temu taka hmm ladna, niezniszczona, a drugie by sie przydaly.. bo psie mam;p no a spodnie kupie a takie ze 140zl kosztuja;/mboszze a pozniej bede na rogzy odkladac;p

Posted

marmara_19 napisał(a):
hehe no mnie korci zbey psom nower rogzy zafundowac albo nowa klatke Wiagrze... ale mam jedna pare spodni kupiona ponad rok temu taka hmm ladna, niezniszczona, a drugie by sie przydaly.. bo psie mam;p no a spodnie kupie a takie ze 140zl kosztuja;/mboszze a pozniej bede na rogzy odkladac;p

ja tam mam dobra mamunie co mi zafundowała kurteczkie zimowa:)
I psiapsióle co mi podarowała ciepła kurtkie "psia".Po jej TZ,troche duza ale grunt,ze mozna ja faflac,brudzie...:)

Posted

ja raczej nie na obrózki ,bo te mamy skórzane konkretne dobre ,ale to pileczki , to następny specyfik na okietek źabowy, gryzaki-śmierdziuchi, karma , jajeczka, paróweczki , zabawka pływająca , szkolenie, benzynka (bo poza lublinem) i kasaaaa płynie ode mnie ze hoho.
na dowód mego ubóstwa :kurtka i spodnie z ciuchlandu

tu też

doszlam do wniosku ze jak mam kupic byle jakie mocno i mają sie rozpasc o 5 praniach , to kupie w szmateksie (a mamy wielki piekny z super ciuchami ) i mniejszy zal jak do wyrzucenia bedą .