Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

postanowiłam założyć ten wątek, gdyż często na innych wątkach pojawiają się wzmianki.. typu: jaki kaganiec, a gdzie kupić, a to szelki czy coś innego ..
tu moglibyśmy wymienić się doświadczeniami odnośnie zakupów ..

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam więc pierwsze pytanie:
w sobotę przyszła do mnie przesyłka z gappaya i mój ojciec nic nei wiedział i jej nie odebrał (była za pobraniem). Nikt nie zostawił awizo. Co się stało z tą paczką ? byłam na poczcie ale tam nie dotała... a na moim zamówieniu jest wyraxnie napisane : Sposób wysyłki Poczta Polska - paczka ekonomiczna (Koszt wysyłki: (1 x 0.33 kg)), Sposób zapłaty Pobranie (Poczta Polska)

Posted

hmm,ciekawe jak listonosz zrozumiał to nieodebranie:roll: czy ,że odbierze ktoś inny czy{na co wskazywałoby chyba niezostawienie awizo},że zaszła jakaś pomyłka i nie zamawialiście nic:cool1: byłaś na poczcie?

Posted

byłam na poczcie .. szukali wg mojeg nazwiska i nie było paczki .. ale mój ojciec podobno powiedział ze ja to odbiorę .. a awiza nie zostawił .. normalnie jak w czeskim filmie .. a to miał przyjść mój wyczekiwany kaganiec :-(

Posted

Aga:razz:
nie wiem jak u Was tam poczta działa ale u nas część paczek zostaje na poczcie głównej i z niej są rozwożone więc może....:cool3:
rzeczywiście jakieś jajo:-o
kaganiec:evil_lol: Mysz dwa dni temu zeżarła kawałek swojego:evil_lol: pasek od zapinania,skunks jeden,wszystko co skórzane jest mniam:evil_lol:
chyba będzie trza zakupić z tworzywa:pno tak ale tam też skóra

Posted

już rozmawiałam z Błażejem .. pwoiedział żeby odczekać dzień dwa i zgłosić się znowu na pcoztę.. martwi mnie tylko to że ten listonosz nie zostawił awizo.. więc w jaki sposób mam dochodzić na poczcie swojej paczki .. ?

Posted

Hehe, gdybym ja się przejmowała brakiem awiza, to połowy paczek bym nie dostała. Idziesz na pocztę, pokazujesz dowód, mówisz, że listonosz Cię nie zastał, ale nie zostawił awiza.

Posted

To trzeba było je zapytać, czego szuka w tej pracy listonosz, który nie zostawia awiza. :mad: A panie na poczcie mają obowiązek być miłe, bo to one są tam dla Ciebie, a nie Ty dla nich. :angryy:

Posted

NO TAK POCZTA POLSKA:cool1: gdzie zamiast słucham uzywa się słowa czego?:crazyeye:

możesz pogrozić ,że złożysz skargę na listonosza-nie chcę nikogo pomawiać ale wyglada jakby sobie przywłaszczył paczuszkę,
albo zwyczajnie złożyć skargę
przeca nie wyparowała

Posted

A propos Poczty Polskiej - właśnie listonosz mi przyniósł rękawiczki zamówione w sklepie internetowym. Wysłane listem poleconym - priorytetem 2 grudnia 2006 r. :angryy:

Posted

[quote name='BeataG']A propos Poczty Polskiej - właśnie listonosz mi przyniósł rękawiczki zamówione w sklepie internetowym. Wysłane listem poleconym - priorytetem 2 grudnia 2006 r. :angryy:no i to to juz jest czeski film normalnie.:shake:

Posted

wywalczyłam dziś na poczcie mój kaganiec :loveu: zarządałam znalezienia mojej paczki .. i znaleźli ją po prawie pół godzinie ... listonosz zostawił w samochodzie .. burak :shake: ale całe szczęście że nie odesłał ..

Posted

saJo czemu mi tego wczoraj nie napisałaś ? :loveu: na bank bym tak zrobiła , to pewnie bym nie musiała czekać te pół godziny tylko chwilkę :lol:
a tak a propos ten kaganiec jest olbrzymi :)

Posted

Ja ostatnio zamówiłam gryzaki dla psów (z gryzaki.pl) i oczywiście listonosz mi paczki nie przyniósł, awiza nie było. Okazało się, że paczka wróciła do nadawcy, który do mnie zadzwonił z pretesjami, że jej nie odebrałam. Jak znam naszego listonosza to pewnie awizo zostawił komuś innemu bo często zdarzają mu się pomyłki. Kiedyś moja poczta wylądowała u sąsiada w innym bloku. No nic tylko...:angryy: :mad: :mad: :mad: Na szczęście, wysłana drugi raz paczka dotarła do mnie i kundle są przeszczęśliwe :loveu:

Posted

Na szczescie pan z gryzaki.pl jest bardzo mily. Nawet mi wyslal kartke na swieta :loveu: Ja na szczescie z listonoszem nie mam problemu od kiedy zostawil mi list polecony na wycieraczce i go zmienili na innego po mojej skardze :p

Posted

saJo napisał(a):
Na szczescie pan z gryzaki.pl jest bardzo mily.

Tak, jest miły. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Co prawda w mieszkaniu śmierdzi mi jak w smietniku jak jedzą suszone świńskie jelita ale co tam... Czego się nie robi dla piesków :cool3:

Posted

my też lubimy pana z gryzaki.pl :lol: ,dzis dostalismy nawet paczke ,ale juz sie pilnuje i trzeci raz nie zostawie psów z tym wszystkim w zasiegu (tzn w tym samym pomieszczeniu) . jak sobie przypomne mój szok, wchodze a tu leżą dwa grube psy ,zmęczone , dookola walają sie opakowania , ponadśliniane kawałki czegos tam :crazyeye: .