Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i kicha...

Domek z pod Opola wydawał się świetny, była już umówiona wizyta, a państwo mieli przyjechać po małą 22 kwietnia. Dzień przed wizytą pani zadzwoniła do mnie i poinformowała, że rezygnują z psa i szybko się pożegnała. Buraki!!!!!
Napisałam więc do innej pani, która czekała na wiadomość o Biance, państwo z Warszawy, dziś pan zadzwonił, że mu przykro, ale jednak nie, pewnie nie jest zbyt rasowa, bo oni mają yorka... Tak więc Bianka nadal szuka domu i nie mamy już zadnych deklaracji na maj... ani na jedzonko, ani na opłatę... :angryy:

Posted

Na zdjęciach nie widać,że jest malutka.Wygląda na większego psa. Może trzeba zrobić zdjęcie na którym będzie widać jej wielkość.

Posted

czyli już odkarmiona i przynajmniej cokolwiek waży tą 5tkę :)
zdjęcia super!
a ten psiak z nią na fotkach duży brązowy z białymi skarpetkami to przypadkiem nie Czesio?

Posted

auraa napisał(a):
Na zdjęciach nie widać,że jest malutka.Wygląda na większego psa. Może trzeba zrobić zdjęcie na którym będzie widać jej wielkość.

zdjęcie w koszyczku przy rowerze najlepiej odzwierciedla jej wielkość.

Posted

Ależ ona jest piękna :)
Mam pieniądze dla Bianeczki z bazarku . Poproszę nr konta , z tym że wyślę za kilka dni pewnie dopiero, bo jestem po zmianie kompa ( stary padł sobie radośnie zostawiając mnie bez niczego ) i zanim się ogarnę pewnie trochę czasu minie ...

• 2 weeks later...
Posted

Bianeczka pojechała do swojego domku na Tarchomin. zamieszkała w bloku z panią i jej córeczkami 8 i 9-letnią. Psinka przyjęła panie bardzo ciepło i wzajemnie, poza tym Kasia mówiła, że pasują do siebie, Bianka i dziewczynki oraz pani filigranowe blondyneczki :-)
Pani z wielką miłością mówiła o Biance. W najbliższych dniach Ola złoży im wizytę poadopcyjną.

Co robimy z zebranymi pieniążkami? Jeśli się zgodzicie, mogłyby iść na jeszcze jedną uratowaną przez Olę szczeniorkę, owczarkowatą Awarię, która też jest w tym samym hoteliku. Puszeczki Bianki przekazałam już na Awarię. Zdecydujcie co mam zrobić z resztą pieniążków? Rozliczenie jest w 1 poście.