Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

WIELKI BEN - mix labka i benka, odebrany z takich warunków: http://toz.wroclaw.pl/821.xml

Obecnie przebywa w domu tymczasowym i dochodzi do siebie. Dopiero tu zaczyna nabierać kształtów i czuć smak wolności. Wcześniej cały czas trzymany był w kojcu i nie wypuszczany na zewnątrz, co dla tak żywiołowego psa musiało być prawdziwą męczarnią.

Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do świata, towarzyski i energiczny. Ciężko mu usiedzieć spokojnie w jednym miejscu, cały czas jest w ruchu. Będąc na świeżym powietrzu, gdzie może się wybiegać, wybawić i wyszaleć jest w swoim żywiole, więc będzie idealnym psiakiem do domu z ogródkiem.

Nie tylko odstraszy swoim rozmiarem niechcianych gości, ale przede wszystkim umili każdą spędzoną z nim chwilę. Ma około 3 lat i jest wykastrowany. Jest przyjaźnie nastawiony do kotów jak i do psów.

KONTAKT
Joanna Kleszcz
toz.wroclaw@wp.pl
726 90 55 66 (po 17:00)

Edited by xmartix
Posted

xmartix napisał(a):
i juz był jeden dobry telefon! Pan szuka psa dla rodziny, ma dom z ogrodem. Ma doświadczenie z dużymi psami.
Szukamy wizyty PA w Zawierciu!!!

W takim razie z dorabianiem ogłoszeń dla Bena się wstrzymuję ;) Następnego jakiegoś dawajcie ;)

Posted

xmartix napisał(a):
napisałam do wszystkich z Zawiercia co mają więcej postów
Demi normalnie szok co dzień przy kompie ;)

te komórki to dobra sprawa;) hehe, chociaż ja bardziej komputerowa niż komórkowa, bo za mały ekranik:P
po prostu mega zapsienie nakazuje mi po nocach zasiadać do kompa i błagać o pomoc.