Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga10011 napisał(a):
to jeszcze my:D
nasze leosie -suczka w otwartej doskonala ,CWC:multi: ,mlodsza w posredniej doskonala,CWC ,NDSWR,BOB:multi:
A fotki jutro powrzucam,mam kilka roznych ras-niewiele ale zawsze cos.......

Hej :multi: Mówiłaś mi cześć, a ja oczywiście długo się zastanawiałam kiedy się poznałyśmy ;) . Troszkę zakręcona byłam jak zwykle.

Gratulacje dla Wszystkich wystawiających, no i oczywiście największe dla wygranych :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: .
Nam się powiodło średnio na jeża :roll: IIdosk, ale za to od Ostatniego Samuraja mamy przepiękne fotki, za co jeszcze raz dziękuje :Rose: .

Posted

Cudne zdjęcia. :)

Czy może ktoś przypadkiem zrobił zdjęcie mojemu groenendaelowi na wystawie? Mój mały czempionik na pierwszej młodzieżowej dostał zw. młodzieży, najlepszy junior i BOB (w oszałamiającej stawce jednosztukowej). :D :D :D

Za zdjęcie wdzięcznam. ;-)

Posted

Gratulacje dla zwyciezcow!! :multi:

Czy ktos z uczestnikow moglby mi podac jakie softy byly zgloszone? Wiem ze byly 3 sztuki, pies i suka w posredniej i suka w otwartej, mam pewne podejrzenia co do imion, ale nie jestem pewna. Bede wdzieczna za info ;-) .

Super fotki z pokazu :loveu:

Posted

UTAAP napisał(a):
Gratulacje dla zwyciezcow!! :multi:

Czy ktos z uczestnikow moglby mi podac jakie softy byly zgloszone? Wiem ze byly 3 sztuki, pies i suka w posredniej i suka w otwartej, mam pewne podejrzenia co do imion, ale nie jestem pewna. Bede wdzieczna za info ;-) .

psy -pośrednia
389.JESTEM PASKAL z Ben Nevis (pszeniczna) -o:WHEATEN REBEL'S Walk On Top; m:WHEATSTONE Joanna
suki-pośrednia:
390.JOKO ONO ŚLICZNA z Ben Nevis (pszeniczna) -rodzice jak wyżej :D
suki -otwarta
391.JANET JACKSONN Kni-York (pszeniczna)-o:BABES Z Paleolitu; m:ELIZABETH Taylor

Posted

Quelthalas napisał(a):
psy -pośrednia
389.JESTEM PASKAL z Ben Nevis (pszeniczna) -o:WHEATEN REBEL'S Walk On Top; m:WHEATSTONE Joanna
suki-pośrednia:
390.JOKO ONO ŚLICZNA z Ben Nevis (pszeniczna) -rodzice jak wyżej :D
suki -otwarta
391.JANET JACKSONN Kni-York (pszeniczna)-o:BABES Z Paleolitu; m:ELIZABETH Taylor

Quelthalas, czy jestes pewna tego imienia??? Dostalam info o innym psie z tej hodowli, wiec nie wiem w koncu ktory byl wystawiany :roll:

• 2 weeks later...