Romka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Na innym, ulubionym forum użytkowniczki forum dogomania DONATY,ona sama pod nickiem Dominika napisała: Re: Odmień los młodziutkiej i zestresowanej schroniskiem Sarze Numer postu:#4 przez Dominika » 3 cze 2013, o 23:50 Sarunia tez jest już w swoim domu; poszła do adopcji w m-cu kwietniu, gdzieś na wieś, adopcja schroniskowa. Sara po moich ogłoszeniach w NŁ miała wizytę rodziny z Kutna, własny domek z podwórkiem , niestety odjechali z kwitkiem bo nikogo nie było już w schronisku. Szkoda, bo Sara mogłaby mieszkać w dobrych warunkach .. Państwo udali się w tej sytuacji do Joli i wybrali małą ostatnią sunię ,córeczkę suczki huskiej uratowanej od niechybnej śmierci w styczniu wraz z nowo narodzonymi szczeniętami. Zarówno suczka jak i jej dzieci znalazły już swoje domy. Dominika Doświadczony Dołączył(a): 4 mar 2012, o 00:45Lokalizacja: Łowicz Miasto: Łowicz Posty: 677 Strasznie przykro,że udając nie doinformowanie przenosi jednocześnie zdjęcia zrobione przeze mnie na wątku Sary i nie tylko na wątku Sary.Ignoruje zupełnie informacje o SUPER domku Sary i podaje nieprawdziwe fakty. Poniżej moje zdjęcie umieszczone w poście 1 tego wątku,kopiowane bez mojej zgody Re: Odmień los młodziutkiej i zestresowanej schroniskiem Sarze Numer postu:#2 przez Dominika » 4 sie 2012, o 01:24 Zdjęcia z początkowego okresu pobytu w schronisku Sary: Malutka zalęknioną Sara. Dominika Quote
Romka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 (edited) Bo co? Bo to nie była adopcja Donaty?Czy naprawdę trudno przyznać,ze domek Sary jest super... Edited June 11, 2013 by Romka Quote
Romka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Dostaliśmy zdjęcia z nowego domku Sary. :multi::multi: Były urodziny Tajsonka-berneńczyka.:lol: W tym samym dniu będą też obchodzone urodziny Sary:lol: A oto zdjęcia: No,no impreza była na całego:evil_lol::lol: O tak wyglądał tort:lol::lol: a tak wyglądała na imprezie Sara; Quote
Romka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 A potem były zabawa na trawie: ognisko też było :lol: i pozowanie do zdjęć też :lol: taka jestem szczęśliwa: Quote
Romka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 I ostatnie już zdjęcie: SUPER!!! :lol: DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO!!!:lol: Quote
Romka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Masz rację!Super trafiła mała:lol:Ma spokojne oczy...super:lol: Quote
Romka Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 I to w naszym mieście,też nie mogę w to uwierzyć:lol: Quote
Recommended Posts