*Monia* Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Acha, no to gdzieś tak na 19.10 bym była na polu jak się zbierzemy :). Jeszcze z tamtą dziewczyną ustalę dokładną godzinę i wtedy będę wiedziała jak czas rozplanować. Quote
Cavy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Heloł, przyszłam na pogaduchy, a tu cicho :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Tu cicho, bo byłam na całodziennym spacerku i na jutro sobie popołudnie teraz planuję. Na pełnych obrotach żyję i to z psami dookoła :cool3:. Zdjęć nawet nie mam siły wstawiać, więc skopiuję z innego wątku. Hexa nieświadoma niebezpieczeństwa Tu już się przestraszyła Postanowiła dać natrętowi klapsa Ale natręt się przyczaił udając, że go nie ma, więc Hexi straciła czujność I też się położyła, a wtedy mały potwór rzucił się do ataku CDN Quote
*Monia* Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Mała rzucała się na bezbronną Hexę bardzo groźnie, skakała po niej podgryzała jej tyłek i pilnowała, żeby Hexa nie wstała W końcu Hexa została zagryziona i szczeniak sobie poszedł ;-) I to tyle, bo psa mi zjedzono :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Było dużo fotek jak na mnie :eviltong:. To zdjęcia z wczorajszego spaceru z najukochańszym pod słońcem szczeniakiem :loveu::loveu:. Quote
Klaudysiaczek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 *Monia* napisał(a):To zdjęcia z wczorajszego spaceru z najukochańszym pod słońcem szczeniakiem :loveu::loveu:. ...który 'zjadł' ci psa :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ojeeej jaka ona jest rozkosznie bezbronna :evil_lol::loveu: Quote
*Monia* Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Nie mam zdjęć jak sobie Hexa z małą radziła :evil_lol:. Ale Hexoliny się psy nie boją i może sobie warczeć, szczekać i się szczerzyć do woli ;). Mała jest tak kochana, że znowu się razem na spacerek wybierzemy, bo się zakochałam :loveu: :cool3:. Jest bezbronna. Ten mój pies siebie bronić nie umie, ale zabawek i żarcia owszem :p (tylko młode psiaki są ulgowo traktowane i nie gania ich tak zaciekle) Quote
stratoos Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 O wreszcie fotki jak zawsze cudnej Hexy (pzrzynajmniej na fotkach:evil_lol:) Quote
*Monia* Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Jeszcze w miarę czysta była :evil_lol: Mam dużo fotek psich z dzisiaj, ale nie Hexy ;) Quote
*Monia* Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Pokażę wam małe 'coś' co się u mnie zjawiło. Jest kompletnie nie w moim typie, bo jest beżowe, do tego śmierdzące i szalone. Jest u mnie TYMCZASOWO. Fotki z wczoraj z momentu kiedy się zakochiwałam nieświadomie :roll: (świadomie w innej się zakochalam, ale chcąc pomóc nie można wybrzydzać :evil_lol: ;)) Oto sunia w trakcie odrobaczania: najpierw w gardło wpychała a teraz wąchać daje, bleee :cool1: ciekawska jest, ale niezbyt odważna i najukochańszy pychol (również nie mój typ, ale się zakochałam :loveu:) CDN wkrótce, bo chyba coś mała się kręci i z gazetą sobie pobiegam :p Quote
*Monia* Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 uśmiech damulka dziwna poza (widać nóżkę siostry odważniaczki) i przestraszone maleństwo Quote
*Monia* Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 mamusi pysio :loveu: mała rozrabiaka i moja ukochana szczeniorka (we wtorek do nowego domu najprawdopodobniej jedzie, więc trzymać kciuki mocno) Quote
Cavy Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=27051&photoID=1436276 jakie cudo :loveu: Trzymam mocno kciuki za szczeniorka :multi: Quote
*Monia* Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Cudo :loveu:. I jak słodko śpi teraz :loveu:. Malusi aniołek z ogonkiem :evil_lol: Quote
vege* Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 hej :hand: my tu pierwszy raz Hexa jest śliczna i na niektórych zdjęciach identyczna jak moja Nuka tylko, że Hexa cała czarna jest :loveu: Quote
*Monia* Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Witam :) Hexolina ma biały krawacik i króciutkie skarpetki na tylnych łapskach. Jak mam mieć drugiego psa to musi być cały czarny, żeby pasował do Hexoliny :loveu:. Quote
puchu Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A może jednak black&white?:razz: Urocze, choć też nie w moim typie. Kiedy będzie można małą obejrzeć? :razz: Quote
Talia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Śliczne maleństwa:loveu::loveu::loveu: Jak ja bym takiego chciała...:oops: Quote
*Monia* Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 puchu jak chcesz obejrzeć to przyjeżdżaj na Nowodwory :eviltong: (pętla autobusowa). Mój facet sobie pojechał i mi chatę zostawił do dyspozycji, tylko zakazał imprezek przy szczeniaku :evil_lol:. Narazie tu siedzimy pewnie do niedzieli. Nie wiem kiedy będę szczyla szczepić, chcę to już u siebie zrobić raczej :roll: (tam chyba będzie taniej niż w Wawie). Nie planuję białasa. TZ za to coś mruczał pod nosem jak dzwoniłam :razz:. [SIZE="1"]ale to i tak by było na mojej głowie.. Talia jak chcesz to przyjeżdżaj, puki jeszcze są. Wizytę przedadopcyjną esperanza zrobi, umowę podpiszesz i maluch twój :cool3: Ja małego szczeniaka wcale nie chciałam... Quote
Recommended Posts