Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

Acha, no to gdzieś tak na 19.10 bym była na polu jak się zbierzemy :). Jeszcze z tamtą dziewczyną ustalę dokładną godzinę i wtedy będę wiedziała jak czas rozplanować.

Posted

Tu cicho, bo byłam na całodziennym spacerku i na jutro sobie popołudnie teraz planuję. Na pełnych obrotach żyję i to z psami dookoła :cool3:. Zdjęć nawet nie mam siły wstawiać, więc skopiuję z innego wątku.
Hexa nieświadoma niebezpieczeństwa

Tu już się przestraszyła

Postanowiła dać natrętowi klapsa

Ale natręt się przyczaił udając, że go nie ma, więc Hexi straciła czujność

I też się położyła, a wtedy mały potwór rzucił się do ataku

CDN

Posted

Mała rzucała się na bezbronną Hexę bardzo groźnie, skakała po niej

podgryzała jej tyłek

i pilnowała, żeby Hexa nie wstała

W końcu Hexa została zagryziona i szczeniak sobie poszedł ;-)

I to tyle, bo psa mi zjedzono :evil_lol:

Posted

Nie mam zdjęć jak sobie Hexa z małą radziła :evil_lol:. Ale Hexoliny się psy nie boją i może sobie warczeć, szczekać i się szczerzyć do woli ;). Mała jest tak kochana, że znowu się razem na spacerek wybierzemy, bo się zakochałam :loveu: :cool3:.

Jest bezbronna. Ten mój pies siebie bronić nie umie, ale zabawek i żarcia owszem :p (tylko młode psiaki są ulgowo traktowane i nie gania ich tak zaciekle)

Posted

Pokażę wam małe 'coś' co się u mnie zjawiło. Jest kompletnie nie w moim typie, bo jest beżowe, do tego śmierdzące i szalone. Jest u mnie TYMCZASOWO. Fotki z wczoraj z momentu kiedy się zakochiwałam nieświadomie :roll: (świadomie w innej się zakochalam, ale chcąc pomóc nie można wybrzydzać :evil_lol: ;))
Oto sunia w trakcie odrobaczania:

najpierw w gardło wpychała a teraz wąchać daje, bleee :cool1:

ciekawska jest, ale niezbyt odważna

i najukochańszy pychol (również nie mój typ, ale się zakochałam :loveu:)

CDN wkrótce, bo chyba coś mała się kręci i z gazetą sobie pobiegam :p

Posted

hej :hand:
my tu pierwszy raz
Hexa jest śliczna i na niektórych zdjęciach identyczna jak moja Nuka tylko, że Hexa cała czarna jest :loveu:

Posted

Witam :)
Hexolina ma biały krawacik i króciutkie skarpetki na tylnych łapskach. Jak mam mieć drugiego psa to musi być cały czarny, żeby pasował do Hexoliny :loveu:.

Posted

puchu jak chcesz obejrzeć to przyjeżdżaj na Nowodwory :eviltong: (pętla autobusowa). Mój facet sobie pojechał i mi chatę zostawił do dyspozycji, tylko zakazał imprezek przy szczeniaku :evil_lol:. Narazie tu siedzimy pewnie do niedzieli. Nie wiem kiedy będę szczyla szczepić, chcę to już u siebie zrobić raczej :roll: (tam chyba będzie taniej niż w Wawie).
Nie planuję białasa. TZ za to coś mruczał pod nosem jak dzwoniłam :razz:. [SIZE="1"]ale to i tak by było na mojej głowie..

Talia jak chcesz to przyjeżdżaj, puki jeszcze są. Wizytę przedadopcyjną esperanza zrobi, umowę podpiszesz i maluch twój :cool3:
Ja małego szczeniaka wcale nie chciałam...