Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

A który to? Jest ON Ares na kursie, ale on to tylko agresor jak 'mój' Resik :roll: i raczej się nie drze dużo. Hexa tam się zmienia nie do poznania, chyba pracoholiczką się staje :evil_lol::evil_lol:.

Posted

*Monia* napisał(a):
Z chemii to ja mam cały zeszyt zapisany z kursu na sggw, ale nic z tego w głowie nie zostało :oops:.

Chodziłaś na kurs na SGGW ? Ja właśnie chodzę (właściwie to na dwa , 10-13 chem, 13-16 bio) , notatek od groma (nie nadążam z pisaniem:evil_lol:) i mam nadzieję, że trochę mi to pomoże. :lol:

Posted

Crazy Lab napisał(a):
chodzi o Aresa szetlanda:cool3: nie z kursu

Chyba go nie poznałam jeszcze. Ale nic straconego, z Hexą by się napewno dogadał :cool3:.

bonsai_88 napisał(a):
A ja czytałam, jaki fajny wypad mieliście dzisiaj :cool3:

Ciiiicho, bo się wyda że na zajęcia z pasjonującej gramatyki nie poszłam :evil_lol:. A tak wogóle to o godzinie 14 na Polach M nie było prawie psów :cool3:.

Bzikowa napisał(a):
Chodziłaś na kurs na SGGW ? Ja właśnie chodzę (właściwie to na dwa , 10-13 chem, 13-16 bio) , notatek od groma (nie nadążam z pisaniem:evil_lol:) i mam nadzieję, że trochę mi to pomoże. :lol:

Chodziłam na kurs przygotowawczy do egzaminów wstępnych, a później żałowałam i wyliczałam sobie co zamiast tego mogłam sobie kupić, rodzicom wkręcić że chodziłam i nie chodzić :diabloti:. Może czegoś mnie tam nauczyli (ja ciemniak z chemii byłam kompletny), trochę punktów uzbierałam na egzaminie, ale i tak dla mnie to tylko formalność już był ten egzamin bo na UW już się zdecydowałam ;). Fakt, zapieprzają z tym materiałem, ale jak ktoś robi notatki dokładnie to jest się z czego uczyć :razz:.

• 3 weeks later...
Posted

Nie było mnie w święta, a wcześniej mój ukochany zepsuł komputer :mad:.
Dopiero o 20 w domu będę, więc czasu mi brak. wogóle przez tą pracę na nic czasu nie mam :shake:. Ale pracuję tylko do końca tego miesiąca i później do wakacji wolne :multi: (poza szkołą oczywiście ;)).
A tak wogóle to nie chciała byś trochę z Aresem pospacerować? Nie wiem czy znaleźli kogoś na moje miejsce :roll:... Obiecałam, że popytam, ale mądra Monika zmieniła telefon, a ze starego nie zgrała numerów i jak ktoś dzwoni to mam zagadkę za każdym razem, jak ja chcę zadzwonić to nie mam jak :roll:. Ogólnie wiadomo że ja lubię życie sobie utrudniać :evil_lol:.

Posted

Mój pies jest niereformowalny i robi wszystko po swojemu :mad:.
Odkryłam że Hexa nie lubi łososia :-o. Dałam jej przed chwilą kawałek, bo gapiła się na mnie w kuchni i zjadła z wielką łaską. Za to surowe kurze łapki posmakowały. Fakt, że pańcia musi trzymać, ale przynajmniej już nie patrzy na nie z takim wielkim obrzydzeniem jak to było wcześniej :evil_lol:. Jednak są rzeczy, których Hexolina nie lubi jeść :multi:.

Posted

Chyba trzeba będzie, chociaż ja za nimi nie przepadam. I do tego surowe kurze łapki :evil_lol:. Trzeba rodzicom ten plan przedstawić. Przywiozę z Norwegii całą walizkę łososi i od września będzie nowa dieta dla rodziny :evil_lol:. Do września kurze łapki i cytrusy :evil_lol:.

Posted

Hexa dzisiaj po długim spacerze była w gościach u sąsiadów. Porządek na podwórku zrobiła, koty porozstawiane po kątach, dzieci też :evil_lol:. Żaden kot na podwórku już się nie kręcił jak wychodziłyśmy, nawet pod samochodem nie były bezpeczne. Hexolina głuchnie i traci węch na jedzenie jak widzi/czuje kota, nawet parówki są ble.
Zabawa z niedobrą gryzącą łobuzicą też była. Przedstawiam szaloną piranię z ostrymi kłami:

udaje aniołeczka (nogi nie moje na zdjęciu ;))

Fiona tak szybko uciekała, że aż się rozmazała :evil_lol:. Oczywiście zwiewała bo Hexolinie patyk chciała zabrać

I moja siostra cioteczna próbująca poradzić sobie z dwoma psami ;)

Reszta fotek kiedy indziej

• 4 weeks later...
Posted

Hexa do tej małej łobuzicy zupełnie cierpliwości nie ma. Inne szczeniaki ją napastują i nic, a na Fionę się złości. Trzeba jakieś fotki wrzucić, bo się kurzu nazbierało w galerii :roll:. Hexa 7go 5 lat skończyła i z tej okazji kilka zdjęć mamy. Ale najpierw zaległe. wczoraj taki długaśny post z relacją z niedzieli napisałam i wsiąkł :angryy:
Fiona złośnica

i się zaplątała

1 fotka z potreningowego szaleństwa- głupie miny mają :evil_lol:

Jeszcze duużo fotek dzieciowo-psich mam, ale to kiedy indziej ;).

Posted

Witamy :cool3:
Ogólnie ja jestem w czarnuchach zakochana. Zaczęło się od kotów, później czarną Hexolinę dostałam i się zakochałam w czarnych zwierzach :loveu:.
Jak marzysz o czarnuchu to jest jedna cudna sunia do oddania :razz:.

Posted

[quote name='fuksowata']Witamy ! suczka piekna :smile: duzy, czarny diabelek :smile: a my poprosimy o wiecej fot na ktorych hexolinka sie usmiecha, bo usmiech ma boski :loveu:
Nie zauważyłam posta :oops:.
Diabeł z niej przebrzydły, a do tego udaje aniołka i wszyscy myślą, że jest grzeczniutkim i spokojnym pieskiem :evil_lol:.
Foty jeszcze cieplutkie, prosto z aparatu ;).
Korzystamy z chwili słońca w dzisiejszą wstrętną pogodę:

Prawie uśmiech

głupie miny :evil_lol:

ucieczka, żeby sobie poszczekać, bo pańcia nudna :mad:

i jęzorek na koniec, zaraz zaczęło padać