Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

W miarę świeże fotki z 21.01, zabawa w domu bo pogoda brzydka i mojej psiulicy z domu się wyciągnąć nie dało :shake:. Ona czasem miewa jakieś odchyły jak na przykład to że błoto jej przeszkadza, albo deszcz czy wiatr :roll:. Tylko śnieg kocha i wtedy pies 100% posłuszeństwa i nic poza mną i kulkami ze śniegu nie widzi (raz nawet ogrodzenia biedna nie zauważyła :cool1::roll: no i wrzask był jakby psa ze skóry obdzierali :shake:).
Dosyć gadania i już daję zdjęcia (troszkę nieporządek był ale co tam ;))

OOO, piłka na ścianie

Resztki sznurka

To jakiś skok na piłkę

Szaleństwo w oczach, pies odlatuje

No i moje ulubione :loveu::loveu:- taniec w powietrzu :evil_lol:

Dosyć jak narazie, bo co za dużo to niezdrowo, a teraz spać, bo za mało tego snu ostatnio ;).

Posted

Chyba już wiemy od kogo ściągnęli ruchy w matrixie ;)

Chcesz różową obróżkę dla Hexiastej? Zostało mi trochę taśmy to mogę zrobić.

Posted

To raczej Hexa się matrixa naoglądała i papuguje ;).

Ostatnio raczej mam nadmiar obróżek, ale dzięki za propozycję :). Szuflada mi się nie domyka przez te psie akcesoria, a ja ostatnio dwie obroże kupiłam :roll:.

Posted

To może mała sesja? :razz:

Dzisiaj nabyłam nowe frisbee. Chłopak, który sprzedawał stwierdził (po zdjęciach), że Hexiasta by się nadawała. Może spróbujecie?

Posted

Sesja była (i zdjęciowa Hexoliny i moja na uczelni ;)).

Frisbee mamy i nawet czasem zdarza nam się korzystać co Hexolinie się bardzo podoba :lol:. Żeby tylko przynosiła... A gdzie się bawicie we frisbowanie :razz:?

Posted

Zdjęcia później, bo teraz o rzucaniu talerzami muszę poczytać i zastanowić się czy psiulica będzie miała ochotę na taką zabawę. No i jak rozpatrzę pozytywnie to w normalny talerz trzeba będzie się zaopatrzyć ;).
Hexa dała się szybko przekonać tym, że po rzucie frisbee miała rzut piłeczką i teraz nie wiem co jest dla niej ciekawsze i na co jest bardziej nakręcona :roll:.

Posted

Też mam wolne już, tylko Aresikiem się nadal zajmuję więc nie takie całkowicie wolne ;). Chętnie zobaczę jak wam idzie i o co wogóle z tym chodzi, bo jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby z Hexoliną coś na poważnie porobić. Dzisiaj mi małpa zwiała za czymś jak tylko na chwilę ją z oka spuściłam żeby buta zawiązać :mad:. Nawet momentu wytchnienia na spacerze z nią nie mam :shake:.

Posted

Taki urok Hexoliny ;) Duże błoto u was? Może jakoś w tygodniu byśmy się spotkała, tylko na tym polu między Opaczą a Michałowicami, albo obok cmentarza. Syf na Skoroszach mnie odstrasza...

Posted

Dzisiaj weszłam w błoto dosłownie po kostki, bo chciałam psiulicy frajdę zrobić i poganiać z nią po polu :roll:. Na tym gdzie zawsze chodzę jest ok.
Możemy tam przy cmentarzu się spotkać, bo tam w miarę sucho jest. Chodzimy tam czasem z Aresem jak na skorosze się wejść nie da.

Posted

Na skorosze ostatni w ogóle nie da się wejść. Jak nie rozjeżdżone błoto, to namiękła, podgniła trawa. Może być w poniedziałek, albo wtorek? Tylko nie za wcześnie, nie wstaje przed 10 ;) A może dasz się namówić na wypad na Szczęśliwice, albo Moczydło?

Posted

Poniedziałek niebardzo, bo muszę po wpisy na uczelnie jechać, a nie wiem ile mi się tam zejdzie.. Wykładowcy przychodzą jak chcą więc pół dnia mam zajęte napewno. Wtorek jest ok, bo do Aresa na 9 będę jechała to wezmę Hexę. Po spacerze z Resiakiem odpocznę z godzinkę i będę mogła już wyjść z Hexoliną. Czyli możemy się umówić tak 11.30?

Posted

Hexolinie dzisiaj odbijało :shake:. Najpierw bała się na spacerze Aresa, a później jego kija :shake:. A na sam koniec mi uciekła nie reagując na wołanie i do jakiegoś psa podleciała. Dobrze, że Aresa właściciel był to za nią pobiegł i ją złapał.. Nie wiem co temu psu do głowy uderzyło, bo ostatnio nie miałam z nią większych problemów, a od wczoraj coś jej odwala :placz:. Ale chyba jaki pan taki kram, bo nie tylko ona ma odchyły w ostatnim czasie ;).

Posted

Fotki z dzisiejszej zabawy na podwórku:
Skok do piłki

Lądowanie z frisbee

wyginanie

I nasze zdjęcie kiedy obydwie jesteśmy grzeczniutkie :lol:
śpiące aniołki :evil_lol: