puchu Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pochwali sie i tu nowym komplecikiem. Zresztą w ogóle przydałyby się zdjęcia... Quote
Luzia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A no wróciłam nie da się bez dogo wytrzymać zbyt długo :p Ale zanim nadrobię zaległości to chyba lata miną :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Mnie nie było niecałe dwa dni, a już zaległości mam ogromne ;). Mam nadzieję, że wszystko się ułożyło i teraz z górki będzie :razz:? Dzisiaj Hexolina będzie miała bieganko z Aresem. Raczej na długie spacery ich razem nie brałam, ale dzisiaj pan Aresa zadzwonił, żeby nas wyciągnąć na spacerek, bo mu się samemu nie chce iść :cool3:. Nie ma to jak niezastąpiona niania :evil_lol:. Quote
puchu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 To żeśmy się rozminęły, bo wyciągnęłam Ariuchne na Skorosze Quote
Rinuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ello :loveu: przyszłam odwiedzić Hexunie :loveu: Quote
Luzia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Niestety jeszcze przez dłuższy czas będzie pod górkę :shake: Ale kiedyś powinnam stanąć na szczycie... Ciekawe jak szybko :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 To żeśmy się rozminęły, bo wyciągnęłam Ariuchne na Skorosze Mnie Jarek wyciągnął tam koło cmentarza na to wielkie pole i Aresa Hexa porządnie zmęczyła, bo biedaczek ledwo żywy wrócił, a ta małpa jeszcze rozrabiała ;). ello :loveu: przyszłam odwiedzić Hexunie :loveu: Witamy w naszych skromnych progach :cool3:. Chyba już kiedyś to pisałam, ale labki to Hexoliny ulubiona rasa :razz: (mojej mamy też :lol:). Niestety jeszcze przez dłuższy czas będzie pod górkę :shake: Ale kiedyś powinnam stanąć na szczycie... Ciekawe jak szybko :evil_lol: Napewno to nastąpi zanim się zdążysz zorientować ;). Ja mimo że mam cały czas jakieś problemy staram się o tym nie myśleć i jakoś leci. Zawsze mam tego mojego łobuza, który mnie nie opuści :loveu: Quote
puchu Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wybieram się na to pole przy cmentarzu i wybrać nie mogę. Gdzie tam są dojścia? Na pewno od Ryżowej... To tak jak Ariuchna. Choćby ledwo szła ze zmęczenia i tak w domu znajduje siły na galopady i zaczepiania każdego kto się nawinie pod nos/łapę :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Od Ryżowej i od Dzieci warszawy jak tam dalej się idzie i później w krzaki w lewo skręci :lol:. Ale tam jest dróżka więc nie jest źle ;). Psiakom się bardzo podobało. Muszę pochwalić Hexolinę, bo dzisiaj zabrałam ją do pubu i nawet bez smyczy siedziała grzecznie. A jak wsałam od stolika to spokojnie maszerowała obok mnie :multi:. Nawet pół drogi do domu wariatka bez smyczy szła (oczywiście miałam zapas ciasteczek w kieszeni ;)). Chyba trochę dorasta :evil_lol:. Quote
Luzia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='*Monia*'] Napewno to nastąpi zanim się zdążysz zorientować ;). Ja mimo że mam cały czas jakieś problemy staram się o tym nie myśleć i jakoś leci. Zawsze mam tego mojego łobuza, który mnie nie opuści :loveu: Zgadzam się z Tobą :razz: W 100% :evil_lol: No może w 99.9 :diabloti: Quote
*Monia* Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Dobrze, że się zgadzasz -nieważne w ilu procentach :razz:. No a teraz dam trochę foteczek, bo jakoś tu smutno jest :shake:. Zabawa piłeczką :lol: prawie jak aport :razz: nie oddam teraz sama sobie rzucę :evil_lol: No i moje ulubione zdjęcie czyli złość księżniczki :diabloti: I wystarczy na jakiś czas ;). Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=16307&photoID=777801 Jest piłeczka http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=16307&photoID=777803 I nie ma piłeczki Zjadłam... Ale była pyszna :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Ale sznureczek wystaje :evil_lol:. Na ostatnim zdjęciu pokazuje że grzecznie połknęła i nie ma piłeczki ani sznureczka :diabloti:. Quote
puchu Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://www.photoape.com/album/photo/getPhoto.cfm?albumID=16307&photoID=777807 Jakby ktoś jej nie znał, to by się mógł przestraszyć ;) Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 *Monia* napisał(a):Ale sznureczek wystaje :evil_lol:. Na ostatnim zdjęciu pokazuje że grzecznie połknęła i nie ma piłeczki ani sznureczka :diabloti:. A no o tym to nie pomyślałam :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywa choinka dużo prezentów a w Waszych sercach wiele sentymentów . Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje ze nowy rok będzie szczęśliwszy!![/FONT] [FONT=Garamond] [/FONT] Quote
Moniskaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Już sama nie wiem czy Tobie i Hexie zkładałam życzenia :razz: Życzę Ci: Śniegu po nerki, Wesołej Pasterki, Do nieba choinki, Wędzonej szynki, Świętego w kominie, Prezentów po szyje, Dużego bałwana, Zabawy do rana, Tarzania się w śniegu, Mniej życia w biegu, W karpiu mało ości, Dużo, dużo gości, Słodkiego winka, Ciepłego kominka, Potęgi miłości, Uśmiechu i radości, Na dobranoc buziaczka Od kochanego Misiaczka, I szczęśliwego wskoku Do Nowego Roku! Wesołych Swiąt!! ;* Quote
*Monia* Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Dziekujemy za życzenia :loveu:. Quote
Luzia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
puchu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 W Dniu Bożego Narodzenia Składamy Wam życzenia Gwiazdki najjaśniejszej, 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości http://www.uhh.pl/?str=&kod=cHVzaWVr Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9155133&postcount=240 Quote
Ewa&kumpel Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witamy sie ciepło i poświątecznie a Hexuni slemy mocne tulaski:loveu: Quote
*Monia* Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Ojoj, trochę mnie nie było i już u siebie mam zaległości :oops:. Dziękujemy bardzo za życzonka :loveu:. Hexolina po świętach to się jeszcze nie wyspała :evil_lol:. Biedulka była przedwczoraj przez 3 godziny godziny gwałcona przez yorka mojej cioci i aż się dziwię, że go nie zjadła. Ale biedna ciężko to przeżyła i nadal nie może dojść do siebie ;). Żeby nie było że ja na to pozwalałam, to powiem że wariatka go zaczepiała jak tylko próbował odpocząć :evil_lol:. Ale przynajmniej było wesoło. Teraz psiulica ma uraz do małych piesków chyba (a nawet chyba do wszystkich) i ucieka przed nimi. Mam nadzieję że do wieczora jej już przejdzie, bo chcę iść na spacer bez nagłego zwrotu i ucieczki :roll: (dopiero wróciłam z imprezki więc nie wiem jak dzisiaj z jej humorem :lol:). Quote
Recommended Posts