Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

Hexa odwala i mnie pociesza. Jak zauważyła, że mi smutno to teraz maleńki pieseczek pcha się na kolana i razem piszemy na klawiaturze. Muszę się starać, żeby zauważyć literki. No i powiedzieć jej że jest już na to za duża? Chyba nie będę taka..

Posted

Przykro mi z powodu utraty Zuzi to napewno wielka strata... ale tak to już jest na tym świecie i trzeba sie z tym pogodzic choć to boli...Fajnie ze masz przy sobie taką śliczną pocieszycielke. Hexa jest cudowną psińką...buziolki dla was.
Dobrej nocki!!

Posted

Mnie nawet strata myszki bolała (miałam ją ok. 2 lata). Pan myszek gryzł wszystkich, więc nie brany był na ręce zbyt często, ale i tak żal mi było jak odszedł.. Dlaczego zwierzaki tak szybko odchodzą...
A tak dla poprawienia humoru, to ostatnio rozbawił mnie opis na gg koleżanki z klasy mojego brata ciotecznego (13 lat): Spieszmy się kochać facetów, tak szybko głupieją. :evil_lol: Muszę mojemu facetowi to powiedzieć (jak oczywiście nie zapomnę :)). Podoba mi się to bardzo i jest całkiem prawdziwe (dobrze, że nie wchodzą osobniki płci męskiej do Hexiastego bloga, bo by mi się dostało :lol: ).

Posted

Dzieńdobry z samego ranka postanowilam życzyć wam przyjemnego dzionka :)
A przyznam Monia że ten opis o facetach o którym wspomnialas jest rewelacyjny...hmm coś w tym jest ;)

Posted

faceci to faceci :evil_lol: . Dzisiaj zabiegany dzień mam od rana. Próbowałam psiaka błąkającego się dorwać ale mi uciekł :shake: i zdążyłam tylko fotki 2 pstryknąć. Ale to jednak nie ten którego szukają

Posted

Dawno zdjęć Hexoliny nie dawałam. To dodam fotki z dzisiejszej zabawy pozostałością z jej piłki :razz: . No i w halterku, bo przyzwyczajam ją do tego, że on może być całkiem fajny.
Oczekiwanie na rzut piłką:

Szleństwo z piłką i gryzienie jej:

Posted

Witam Cie Moniu Serdecznie!!

Chciałam życzyć Ci Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt!

Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów!
Buziaczki!!!!

Posted

Dziękuję za życzonka. Wzajemnie. Wymiziaj maluszka.
I do po świętach, bo ja wyjeżdżam w miejsce gdzie raczej dostępu do netu nie będę miała :roll: (do babci :lol: ).

Posted

[quote name='*Monia*']Dziękuję za życzonka. Wzajemnie. Wymiziaj maluszka.
I do po świętach, bo ja wyjeżdżam w miejsce gdzie raczej dostępu do netu nie będę miała :roll: (do babci :lol: ).

Dziekuje...Matuś wymiziany od Was! Zatem życze również udanego i milutkiego wyjazdu.
Wyściskaj od nas swoją pocieche!!
Dobrej nocki!!

Posted

Wesołego królika,
co po stole bryka,
spokoju świętego
i czasu wolnego,
życia zabawnego
w jaja bogatego
i w ogóle
-wszystkiego kurde najlepszego!

Posted

Wróciłyśmy wczoraj, ale na naszym blogu już nie miałam siły nic popisać. Moja sunieczka kompletnie odmieniona. Las, świeże powietrze, zmiana klimatu i odwiedzenie starych znajomych w Ostrołęce na nią wpłynęły pozytywnie :). Kilka zdjęć z niedzieli (śnieg był w Białymstoku :lol: )

Posted

I uwaga uwaga!! Chciałabym się pochwalić największą zmianą w zachowaniu mojego potworka! Otóż Hexa odwiedziła swoją koleżankę, którą wcześniej chciała zjadać, a nie widziała jej już chyba z półtora roku albo i więcej. Normalnie ja byłam w takim szoku, że tylko 2 foteczki zrobiłam takie kiepskie :roll: . Ale dumna jestem z Hexiastej baaaardzo!!
Oto czarnulka Mamba i mój odważny psiul:

Jestem happy :multi: :multi: !

PS. Jutro dobermanek do nas na 2 dni przyjeżdża. Będziemy miały wesolutko, bo psiaki się jeszcze nie widziały i niewiadomo co moja zazdrośnica ciekawego wymyśli. Mam nadzieję, że będzie ok. Jak się pozbieramy to wstawię fotki :razz: .

Posted

Może i będzie. Mam nadzieję. 2 dni muszą pod jednym dachem wytrzymać. Podobno dobek też szalony, więc się dogadają :evil_lol: i będą razem psocić, a ja będę ich ganiać. Na szczęście mam spore podwórko. Tylko żeby pogoda była w miarę.