*Monia* Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Hexa odwala i mnie pociesza. Jak zauważyła, że mi smutno to teraz maleńki pieseczek pcha się na kolana i razem piszemy na klawiaturze. Muszę się starać, żeby zauważyć literki. No i powiedzieć jej że jest już na to za duża? Chyba nie będę taka.. Quote
puchu Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Toż ona tycia jest :diabloti: Wymiziaj Hexiastą Dobranoc :* Quote
*Monia* Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Daleko do niej nie mam :diabloti: . Maleństwo wymiziane. Dobrej nocki. Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Przykro mi z powodu utraty Zuzi to napewno wielka strata... ale tak to już jest na tym świecie i trzeba sie z tym pogodzic choć to boli...Fajnie ze masz przy sobie taką śliczną pocieszycielke. Hexa jest cudowną psińką...buziolki dla was. Dobrej nocki!! Quote
*Monia* Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Mnie nawet strata myszki bolała (miałam ją ok. 2 lata). Pan myszek gryzł wszystkich, więc nie brany był na ręce zbyt często, ale i tak żal mi było jak odszedł.. Dlaczego zwierzaki tak szybko odchodzą... A tak dla poprawienia humoru, to ostatnio rozbawił mnie opis na gg koleżanki z klasy mojego brata ciotecznego (13 lat): Spieszmy się kochać facetów, tak szybko głupieją. :evil_lol: Muszę mojemu facetowi to powiedzieć (jak oczywiście nie zapomnę :)). Podoba mi się to bardzo i jest całkiem prawdziwe (dobrze, że nie wchodzą osobniki płci męskiej do Hexiastego bloga, bo by mi się dostało :lol: ). Quote
Kasia_zg Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzieńdobry z samego ranka postanowilam życzyć wam przyjemnego dzionka :) A przyznam Monia że ten opis o facetach o którym wspomnialas jest rewelacyjny...hmm coś w tym jest ;) Quote
*Monia* Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 faceci to faceci :evil_lol: . Dzisiaj zabiegany dzień mam od rana. Próbowałam psiaka błąkającego się dorwać ale mi uciekł :shake: i zdążyłam tylko fotki 2 pstryknąć. Ale to jednak nie ten którego szukają Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dawno zdjęć Hexoliny nie dawałam. To dodam fotki z dzisiejszej zabawy pozostałością z jej piłki :razz: . No i w halterku, bo przyzwyczajam ją do tego, że on może być całkiem fajny. Oczekiwanie na rzut piłką: Szleństwo z piłką i gryzienie jej: Quote
puchu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dobrze, że zaznaczyłaś, zo to była kiedyś piłka ;) Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Hexa lubi zjadać piłki. Takich małych kilka miała i wszystkie są już w kawałkach i do piłek niepodobne :lol: . Quote
Ewa&kumpel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Samych radości, kolorowych jajeczek, białych owieczek, uśmiechu bez liku i bakalii w serniku kiełbaski tłuściutkiej i atmosfery milutkiej życzą Ewa i Kumpelek (braciszek) Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ewa się znalazła :multi: i Braciszek :multi: . Dziękujemy za życzonka i wzajemnie :). Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam Cie Moniu Serdecznie!! Chciałam życzyć Ci Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Quote
*Monia* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziękuję za życzonka. Wzajemnie. Wymiziaj maluszka. I do po świętach, bo ja wyjeżdżam w miejsce gdzie raczej dostępu do netu nie będę miała :roll: (do babci :lol: ). Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='*Monia*']Dziękuję za życzonka. Wzajemnie. Wymiziaj maluszka. I do po świętach, bo ja wyjeżdżam w miejsce gdzie raczej dostępu do netu nie będę miała :roll: (do babci :lol: ). Dziekuje...Matuś wymiziany od Was! Zatem życze również udanego i milutkiego wyjazdu. Wyściskaj od nas swoją pocieche!! Dobrej nocki!! Quote
puchu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Wróciłyśmy wczoraj, ale na naszym blogu już nie miałam siły nic popisać. Moja sunieczka kompletnie odmieniona. Las, świeże powietrze, zmiana klimatu i odwiedzenie starych znajomych w Ostrołęce na nią wpłynęły pozytywnie :). Kilka zdjęć z niedzieli (śnieg był w Białymstoku :lol: ) Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 I uwaga uwaga!! Chciałabym się pochwalić największą zmianą w zachowaniu mojego potworka! Otóż Hexa odwiedziła swoją koleżankę, którą wcześniej chciała zjadać, a nie widziała jej już chyba z półtora roku albo i więcej. Normalnie ja byłam w takim szoku, że tylko 2 foteczki zrobiłam takie kiepskie :roll: . Ale dumna jestem z Hexiastej baaaardzo!! Oto czarnulka Mamba i mój odważny psiul: Jestem happy :multi: :multi: ! PS. Jutro dobermanek do nas na 2 dni przyjeżdża. Będziemy miały wesolutko, bo psiaki się jeszcze nie widziały i niewiadomo co moja zazdrośnica ciekawego wymyśli. Mam nadzieję, że będzie ok. Jak się pozbieramy to wstawię fotki :razz: . Quote
puchu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gratulacje :multi: A Hexiasta pewnie będzie grzeczna, żeby wstydu przd gościem nie narobić ;) Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Może i będzie. Mam nadzieję. 2 dni muszą pod jednym dachem wytrzymać. Podobno dobek też szalony, więc się dogadają :evil_lol: i będą razem psocić, a ja będę ich ganiać. Na szczęście mam spore podwórko. Tylko żeby pogoda była w miarę. Quote
puchu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Monia* napisał(a): a ja będę ich ganiać. Na szczęście mam spore podwórko. kondycji nabierzesz :evil_lol: Quote
Recommended Posts