Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

Odcięta od świata jestem - zawirusowany komp, a czasu na wgranie wszystkiego od nowa brak. Antivirusy nic nie dają. Postaram się niedługo wziąść za to i nadrobić zaległości (a narobiło się ich :roll: ).

Posted

Przed chwilą wgrałam windowsa i oto jestem. Komp sformatowany. Zdjęcia znajdę i wstawię. Puchu mam zdjęcia dla ciebie. Jestem ciekawa czy poznasz psiaka :razz: .
A narazie zdjęcia zaplutej Hexiastej :lol: (obiecane foty ze spaceru :roll: )

(obśliniła się)
A tu rzucała patyczkiem w wózek, ale na szczęście nie trafiła

Kopanie

Ciągle w biegu:

Jacyś ludzie się pojawili

I pokazała gdzie ich ma :cool3:

Po bieganiu sprawdziła czy dzidzia śpi:

I nasz menżczyzna śpi (niech was nie zmyli różowe wdzianko, to 100% facet, tylko na szczęście mówić nie umie jeszcze :lol: )

Posted

Nie byłam. Koleżanka mi niespodziankę zrobiła i powiedziała swojemu chłopakowi, żeby po nią wyszedł na stację (razem pociągiem jechałyśmy) no i żeby psiaka wziął. No i oczywiście ja musiałam go wymęczyć :lol: .
Tigry raczej nie znam, ale ciepło się zaczyna robić i pewnie częściej się będę wybierać na spacerki więc nic straconego ;) , a może nie wiem że znam :roll: bo u mnie to wszystko możliwe z moją pamięcią :oops: .

Posted

Czy ona jest taka jasna dosyć? Wczoraj jakieś stworzonko staffikowate widziałam po drugiej stronie ulicy, ale ciemno było więc nie dojrzałam skarpetek :lol: .

Posted

Jeszcze przed spacerem w domciu (ze spaceru z 60 fotek mam ;) więc selakcję muszę zrobić).
Czego ta pani znowu z tym telefonem ode mnie chce?

Ziewnę sobie

Poleżę na boczku

Podrapię trochę dywan

I się prześpię chwilę

To z innego dnia Hexa słodko sobie śpi :loveu:

I u mojego brata na łóżku

Posted

Hexa rzadko wchodzi do mojego brata pokoju, a jak wchodzi to właśnie odrazu na łóżko wskakuje. Ona wogóle wszystkie łóżka w domu okupuje. W zależności od zachcianki kładzie się na łóżku, które akurat wybierze :lol: .

Posted

Zdjęcia ze spacerku (w to samo miejsce chodzimy, więc niekolorowe :roll: ).
Biegnę po patyczek:

Niosę pani patyczek:

A teraz zjem kijka

I porozglądam się

Reszta wkrótce, bo mam mnóstwo zdjęć :cool3: .

Posted

Jak była młoda to miała śmiesznie nieproporcjonalne łapy i wyglądała jak na szczudłach :lol: . Teraz to trochę proporcjonalniej wygląda. Ale dzięki tym nóżkom długim biega bardzo szybko i wiele psiaków jej dogonić nie może. No i dzięki temu przed złą rottweilerką mogła uciec :).

Posted

Nikt nas nie odwiedza :(. Jakby ktoś przypadkiem nas odwiedził to wstawię parę zdjęć, żeby było co pooglądać.
Psiaki od tyłu:

Psy stróżujące:

Hexa sama bo Ares poszedł sprawdzić co jest grane za drzwiami

To mi się podoba:loveu: , odpoczynek

I fotki ze spacerku z Hexoliną.
Hexa z butelką:

Uśmiech

I mój nietoperz-wampirek kochany

Posted

*Monia* napisał(a):
Nikt nas nie odwiedza :(. Jakby ktoś przypadkiem nas odwiedził to wstawię parę zdjęć, żeby było co pooglądać.
Psiaki od tyłu:

Psy stróżujące:

Hexa sama bo Ares poszedł sprawdzić co jest grane za drzwiami

To mi się podoba:loveu: , odpoczynek

I fotki ze spacerku z Hexoliną.
Hexa z butelką:

Uśmiech

I mój nietoperz-wampirek kochany

to że nie pisze, nie znaczy, że nie odwiedza :razz:
Hexiasta jak zwykle piękna :loveu:

Posted

Dzięki za odwiedzinki. Dzisiaj byłyśmy na spacerku, ale niestety z biegania nic nie wyszło, bo bażanty się po polu ganiały, a Hexa chciała się ganiać z nimi, więc pobiegać musiała na swoim podwórku :roll: .
Mam jeszcze kilka zdjęć Hexy z Aresem, ale w telefonie, a telefon został gdzieś na dole w kurtce, więc zdjęcia następnym razem :cool3: .