*Monia* Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Czasu brak na pisanie, bo w tygodniu praca a w weekendy staram się gdzieś wybywać żeby dzieć trochę się socjalizował ;) Kilka fotek zgranych mam sprzed chyba 2 tygodni. 'psie, to jest piłka' 'teraz ją rzucę' 'tylko najpierw powąchaj' 'eeej, ale nie miałaś zabierać. moje paluszkiiii' 'spróbuję jak smakuje' Quote
*Monia* Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 'chyba lepiej jednak rzucić' 'ale raz na jakiś czas trzeba coś podgryźć' 'Shinaaaa, wracaj, już nie będę zjadać piłki' K o n i e c :P tak oto spędzamy miło spacerki. Czasem jeszcze Hexa się pod nogami kręci, ale wtedy jednak wolę dzidzię trzymać w nosidle bo nie nadąża mała bidulka ;) Quote
Guest TyŚka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Zjadanie piłek - pierwsza klasa. Uśmiałam się z komentarzy do fotek :D Quote
łamAga Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Jeju jak słodziasto <3 Jak Ona ładnie już chodzi :* <3 Quote
pcheelkaa Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Podpisy idealne pod zdjęcia :D Super się dogadują Quote
zerduszko Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Tak zimno u Was? ZZ pilka akcje mam takie same ;) Dobrze, ze zyjecie :) Quote
Alicja Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 hahaha Maniulka już się wprawia w tresurę psów :) Quote
*Monia* Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Zjadanie piłek - pierwsza klasa. Uśmiałam się z komentarzy do fotek Zanim psu rzuci musi spróbować czy warto się piłki pozbywać ;) Mania nie mówi to muszę za nią :P Jeju jak słodziasto <3 Jak Ona ładnie już chodzi :* <3 Chodzi już jakiś czas, ale nadal o własne nogi się potrafi potknąć i wywalić :D Podpisy idealne pod zdjęcia :D Super się dogadują Starałam się i nawet w miarę się relacje poukładały, ale Shiny i tak muszę bardziej pilnować bo jednak jej się zdarzyło dawno temu kogoś dziabnąć (mimo że obydwaj zasłużyli sobie w jakiś sposób to jednak nie powinna zawisać na rękawie czy nogawce) Tak zimno u Was? ZZ pilka akcje mam takie same ;) Dobrze, ze zyjecie :) Wtedy jeszcze zimno było, za to dzisiaj tak nam przygrzało na dzieciowym pikniku że mam twarz tak czerwoną jak bym cały czas zawstydzona była :P hahaha Maniulka już się wprawia w tresurę psów :) Swoje niech tresuje, ale niestety od kilku dni zaczęła żywo reagować na obce i dzisiaj napastowała goldena który się dołączył do naszego pikniku. Golden, jak to prawdziwy golden, olał to małe poklepujące i krzyczące, wylizał twarz, wytarł ogonem i poszedł dalej wąchać i oblewać drzewka. Już wiem jak moja mamuśka musiała się czuć jak ja się rwałam do psów, tylko mam się psów panicznie boi a ja nie więc kompromisy przewidziane ;). Dzisiaj wszyscy happy, dzień wolny wykorzystałam maksymalnie na zmęczenie siebie, dziecia i później jeszcze psów. Poczułam się przez moment prawie jak na macierzyńskim. Tylko jeden dzień wolnego a tak cieszy :D Quote
*Monia* Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 A co to tak w środku tygodnia wolne ? :P Trzeba było trochę spraw pozałatwiać, no i przy okazji się złożyło że piknik wypadł więc wykorzystałam wolne całościowo :D Cześć :))))))))))))))) Cześć :D Dzisiaj już nie wolne, ale wszystko mnie boli i dzisiaj leń mnie dopadł. Quote
łamAga Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Dzisiaj chyba taki dzien jest bo mnie też leń ogarnął i w ogóle wszystko mnie denerwuje ;) Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Zdjęcia i podpisy genialne, uśmiałam się z kumpelą :D Quote
łamAga Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Hejka ;) A Wy gdzie się podziewacie ? ;( Maniula juz pewnie jest dużą panna a Ty nam jej nie pokazujesz ;( ja też wróciłam do pracy i znajduje czas na dogo :P Quote
angineuuka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ale po co wchodzic na dogo :P ja juz z przyzywczajenia wchodze .. Quote
angineuuka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 pozatym monia gdzies ostatnio na bazarku sie bujala :D Quote
łamAga Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 To niech sie i tutaj bujnie :P Jak po co wchodzić chociaż by żeby z nami poplotkować ;) Quote
*Monia* Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Na dogo bywam co kilka dni na moment, ale nie pisam bo czasu brak :P Moje dni się zlewają w tygodniu, rytyyyyna mnie zżerać zaczyna - praca, karmienie dzidzi, spacer z małą i kundlami, kolacje, mycie, usypianie, i robi się 22 kiedy mam chwilę dla siebie a wtedy już padam na twarz :/. Dzisiaj wyjątkowo maluch padła przed momentem, bo tak to do mniej więcej 21:30 baluje, wstaje około 7-7:15 czyli niedługo przed moim wyjściem do pracy. A weekendy wyjazdowo zwykle spędzamy, więc też czasu dla samej siebie praktycznie nie mam. Cóż, macierzyństwo, praca i psy to takie czasopochłaniacze że nie ma kiedy się ponudzić i poplotkować na necie ;). Tym bardziej że nie mam na co dzień na kogo zwalić małego dwunożnego i pobyć sama bo jednak psom da się zamknąć drzwi przed nosem i zostawić same jak się robią marudne a dziecku niet :P Angi detektyw :P. Bywam na bazarkach jak mi jakieś zaproszenie do skrzynki wpada, także jak coś znajdziecie ciekawego podsyłajcie :) Quote
angineuuka Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Nie detektyw tylko tez zapro tam dostalam hahah :D Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Rozumiem Cię doskonale , ja sama dopiero teraz mam czas kidy moge usiaść i coś przekąsić a przy okazji poplotkować chwilkę :D Mam nadzieje ze całkiem o nas nie zapomnisz i jak juz bedziesz miała więcej czasu to wrócisz do ploteczek z nami ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Ale masz młodych rodziców , twój tata to myslałam że to Twój brat :D Quote
Recommended Posts