Małgonia Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Dziewczyny, a od kiedy mogę młodego mojego wsadzać do takiego ustrojstwa i z nim pośmigać? Mam chuste, musze zrknac jaka...na brzuchu go czasami nosilam ale on w sumie jest dzieckiem nie na recznym wiec nie uzywalam duzo, ale na spacer to widze fajna opcja. Nosidładla dzieci siadająych samodzielnie :) W chuste tez możesz rabnąć na plecy, tylko to duzy stres na poczatek ;) Quote
*Monia* Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Dziewczyny, a od kiedy mogę młodego mojego wsadzać do takiego ustrojstwa i z nim pośmigać? Mam chuste, musze zrknac jaka...na brzuchu go czasami nosilam ale on w sumie jest dzieckiem nie na recznym wiec nie uzywalam duzo, ale na spacer to widze fajna opcja. Tak jak Małgo pisze - jak zacznie sam siadać czyli Mariuszek pewnie niebawem zacznie bo sprytny chłopak jest ;). Wcześniej chusta tkana i wiązanie z przodu, z tyłu lub na boku. Tam gdzie z wózkiem nie wjedziesz sprawdza się idealnie. Maniula też na rękach nie lubi, a jak ją zwiążę albo upnę możemy i 2-3 godziny chodzić. Nie widać obroz :( Marudzisz :P. Poszukam i zobaczę czy jakieś zdjęcia oddają urok obróżek ;) Mam dzisiaj radochę bo zrobiłam po raz pierwszy SOBIE większe zakupy ciuchowe :D. Taka przecena była w sklepie że nie mogłam sobie odmówić kupienia kilku rzeczy, mimo że poszłam tylko po spodnie i ewentualnie bluzkę. No i do pracy mam wyprawkę, nie będę śmigać w starych portkach czy bluzach z kapturem bo i 2 sweterki wzięłam :). Mani po raz pierwszy nic nie kupiłam, ale ona nie idzie ze mną do pracy :/ Quote
angineuuka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Co marudze? Co marudze :D po to się bierze obroże by się nimi pochwalić :p Quote
łamAga Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Ale masz super kicaja na plecach :D <3 Quote
*Monia* Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Co marudze? Co marudze :D po to się bierze obroże by się nimi pochwalić :P Nie wiedziałam, wstyd... Zaraz się poprawię, tylko foty kiepskie bo to nie była sesja pod tytułem "słit focia cudnej obróżki zajebiaszczą luszczanką" :/ Ale masz super kicaja na plecach :D <3 kangur w torbie naplecowej :D ze spacjalną dedykacją dla Anginy obroża w owce ;) babcia nadal chce kicać i Pimpusiowa obroża, wzór trochę widać Quote
angineuuka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 To o slit fociach luszczankom to do mnie? :D ale ładne są te obrozki-pasuja. Moje pewnie będą we wtorek :D Quote
Alicja Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 O rany , ale ja spóźniona Maniulka , radości i uśmiechów każdego dnia i dużo beztroskiego życia :loveu: Quote
*Monia* Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 To o slit fociach luszczankom to do mnie? :D ale ładne są te obrozki-pasuja. Moje pewnie będą we wtorek :D A do kogo innego :P. Jak je będę pstrykać to of kors z dedykacjom speszjalnom :D. Już baterię naładowałam i w końcu mam pogodę na pstrykanie :). A już myślałam że wiosnę przesiedzę w robocie :) Taksowe obróżki są fajne, uwielbiam je od lat, nawet jak są brudne :) O rany , ale ja spóźniona Maniulka , radości i uśmiechów każdego dnia i dużo beztroskiego życia :loveu: Maniula dziękuje, nie zauważyła spóźnienia ;) Quote
angineuuka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 We wtorek wrzucę zdjęcia a cienie mojom niby zajebisztom luszczankom. Quote
*Monia* Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Ło, bendem miała czo oglądać :D. Przypomnę :P Mój obiektyw luszczankowy tak zarósł kurzem że aż go znaleźć nie mogę :/ Quote
*Monia* Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Chyba mu ktoś pomógł, bo raczej nie tak sam :P. Mój kupiłam dawno, ale niech jeszcze pożyje, mimo że zagubiony w akcji. Quote
angineuuka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Te obiektywy mogą się rozpasc w ręce ;) ale to akurat był wypadek. Quote
Alicja Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Uffff , jak dobrze , ze Maniula jeszcze nie kuma kalendarza ;) Co do obiektywów , moja Sigma 70-300 umarła na wyjeździe nad morze ... nie umiała sobie lepszego terminu znaleźć . Teraz mam totalny zastój , ale wybieram się do magika od aparatów aby spojrzał we wnętrze mojego Nikusia i ocenił ile mu jeszcze żywota zostało , bo nie wiem czy warto w niego inwestować czy odkładać na coś nowego , przy czy myślę , czy nie przesiąść sie na Canona , jednak obiektywy trochę tańsze do Canonów są , a wcześniejszego Canoniaka miałam i byłam zadowolona . Quote
łamAga Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Od wypadków to jest łamAga :P Oł jeee :D hejka :P Quote
*Monia* Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Mam prawie wiosenne zdjęcia znowu :D. Nie wiem czy chcecie oglądać mnie w dziwnych pozach ( :P ), więc będą psy. Shina mocno kudłata, aż się boję jak zacznie to zrzucać kangur :) tu się pieski podeptały bo przypadkowo rzuciłam piłkę w Hexę Shina zobaczyła labka na horyzoncie i czekała czy przypadkiem jej nie wpadnie w zęby (chyba cieczka wisi w powietrzu bo spinę miała dosyć długo, a jeszcze niedawno nawet na sukę ONa nie zareagowała mimo że rasistka z niej ;)) i samych psów by było chyba na tyle :D Quote
zerduszko Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Psy fajne,teraz dawaj siebie w pozach :P Ile Shinama lat? 4? Quote
lucky23 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 *Monia*, masz cudowne frizbowe psy, wiesz? Mój czarnuch lubi skakać, ale nie sam z siebie :D Zapisujemy wątek! O! I zapraszamy w nasze skromne progi :) Quote
*Monia* Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Psy fajne,teraz dawaj siebie w pozach :P Ile Shinama lat? 4? 6 już będzie w czerwcu miała, kiedy to zleciało :o. Hexa w maju 11te urodziny będzie świętować. nie wiem czy jestem jakaś krzywa czy co ale przeważnie na zdjęciach wychodzę powyginana :/ *Monia*, masz cudowne frizbowe psy, wiesz? Mój czarnuch lubi skakać, ale nie sam z siebie :D Zapisujemy wątek! O! I zapraszamy w nasze skromne progi :) wiem że są cudowne, czasami jak im się chce ;) zacznę zdjęcia od mojego ulubionego nosidła :D (i już tamtego poprzedniego nie zarzucę na plecy, bo to jest naj naj również na plecach) Quote
*Monia* Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 prawie jak chodzenie przy nodze :lol: tu pozdrawiałam mistrza drugiego planu ;) i koooniec :) Quote
Recommended Posts