rasowa2410 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Lubisz sporty? Szukasz psa z którym mógłbyś potrenować? [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]SZISZA jest stworzona dla Ciebie![/FONT] Szisza jest mixem labradora z amstafem. Nie ma w sobie jednak żadnej agresji (to mit, że amstafy rodzą się agresywne!). Aktualnie ma ok. 3 latka. Jest bardzo żywiołowa. Można ją jednak okiełznać, ponieważ zna podstawowe komendy. Uczestniczy w programie szkoleniowym Lira. Jest bardzo zdolna. Jest po prostu urodzonym psim sportowcem. Ma budowę atlety. Zajmuje najlepsze miejsca w dogtrekkingu. Ona ma po prostu DAR! Uwielbia pływać, biegać i szalone zabawy z innymi psami. Zna podstawowe komendy. Została adoptowana już dwa razy, ale niestety została oddana. Powodem pierwszego powrotu do schroniska była dominacja Sziszy. Sprawdzałam jak zachowuje się w autobusie - nie było z nią żadnego problemu. Jest zaszczepiona i wysterylizowana.W schronisku przebywa od 2010r.[FONT=Comic Sans MS]KONTAKT: rasowa2410@gmail.com schronisko dla zwierząt w Bydgoszczy[/FONT] banerek: wątek na forum bydgoskiego schroniska--->http://www.schroniskobydgoszcz**********/psy-do-adopcji,50/luna-vel-szisza,1682.html Edited April 19, 2012 by rasowa2410 Quote
rasowa2410 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [FONT=Comic Sans MS]PODNOŚCIE, ROZGŁASZAJCIE, ADOPTUJCIE [/FONT] Quote
rasowa2410 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ooooo! Sziszka ma wielbiciela! hehe Witaj MaciejuT :D Quote
Kłapoucha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 jestem i ja :) rasowa, moze wrzucic tez link do watku na watek bydgoskeigo schronu? od dluzszego czasu tez mysle nad odswiezeniem watku bydgoskiego,mozna byloby pozrzucac psiaki z forum,a potem poprosic Martę,zeby na pierwszej stronie watku napisala,ze aktualne psiaki do adopcji sa na tej i na tej stronie,co Wy na to? Quote
rasowa2410 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Kłapoucha']jestem i ja :) rasowa, moze wrzucic tez link do watku na watek bydgoskeigo schronu? od dluzszego czasu tez mysle nad odswiezeniem watku bydgoskiego,mozna byloby pozrzucac psiaki z forum,a potem poprosic Martę,zeby na pierwszej stronie watku napisala,ze aktualne psiaki do adopcji sa na tej i na tej stronie,co Wy na to? Zgadzam się. To dobry pomysł, ale wiąże się z nim dość dużo pracy. Quote
Kłapoucha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 no,dlatego mysle,ze moglybysmy sie jakos podzielic,ja np. raz w tygodniu moge wrzucic na luzie 10 ;) jakby kazdy moglyby tak wrzucic raz w tygodniu dziesiec (albo chociaz piec),to szybko by poszlo ;) Quote
kamilka91 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A co tu u Sziszy taka cisza? Żadnych chętnych?! Przecież to IDEAŁ :loveu: Quote
rasowa2410 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Podnoszę i zaglądam do Szyszki. Miałam porozsyłać zaproszenia ale ostatnio nie mam czasu... Aż wstyd! Quote
kamilka91 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Rasowa, w tytule jest błąd ('adopji'), możesz to poprawić? ;) Quote
rasowa2410 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 :oops: Tak mi wstyd, bo nawet nie mam czasu porozgłaszać Szyszki :oops: Quote
AgnieszkaO Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cudowna jest:) Mogę jej zrobić trochę ogłoszeń. Jaki numer telefonu podawać? edit: które zdjęcie jako pierwsze dawać?:) Quote
rasowa2410 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 AgnieszkaO napisał(a):Cudowna jest:) Mogę jej zrobić trochę ogłoszeń. Jaki numer telefonu podawać? edit: które zdjęcie jako pierwsze dawać?:) podaj mój 506990706 (codziennie tylko po 17:00) zdjęcie wybierz sama bo prawie wszystkie są naprawdę cudowne i oddają jej charakter ;) Quote
kamilka91 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 O, super :) Szisza ma już gdzieś ogłoszenia, ale nic się przecież nie stanie, jak się kilka zdubluje :) to większe szanse dla niej 8) Quote
rasowa2410 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Proszę o rozsyłanie zaproszeń do innych Cioteczek, by wchodzili na wątek Sziszy ;) Quote
rasowa2410 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Witaj Madziu u Sziszy! Jak widzisz mało tu się dzieje... No więc dalej do roboty kochana - rozsyłaj zaproszenia z linkiem na ten wątek. W końcu to "Twoja" sunia, prawda? :) Quote
Recommended Posts