Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Lubisz sporty? Szukasz psa z którym mógłbyś potrenować?

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]SZISZA jest stworzona dla Ciebie!
[/FONT]

Szisza jest mixem labradora z amstafem. Nie ma w sobie jednak żadnej agresji (to mit, że amstafy rodzą się agresywne!). Aktualnie ma ok. 3 latka. Jest bardzo żywiołowa. Można ją jednak okiełznać, ponieważ zna podstawowe komendy. Uczestniczy w programie szkoleniowym Lira. Jest bardzo zdolna.

Jest po prostu urodzonym psim sportowcem. Ma budowę atlety. Zajmuje najlepsze miejsca w dogtrekkingu. Ona ma po prostu DAR!
Uwielbia pływać, biegać i szalone zabawy z innymi psami. Zna podstawowe komendy. Została adoptowana już dwa razy, ale niestety została oddana. Powodem pierwszego powrotu do schroniska była dominacja Sziszy.
Sprawdzałam jak zachowuje się w autobusie - nie było z nią żadnego problemu. Jest zaszczepiona i wysterylizowana.W schronisku przebywa od 2010r.[FONT=Comic Sans MS]KONTAKT:
rasowa2410@gmail.com
schronisko dla zwierząt w Bydgoszczy
[/FONT]

banerek:

wątek na forum bydgoskiego schroniska--->http://www.schroniskobydgoszcz**********/psy-do-adopcji,50/luna-vel-szisza,1682.html

Edited by rasowa2410
  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem i ja :)
rasowa, moze wrzucic tez link do watku na watek bydgoskeigo schronu?
od dluzszego czasu tez mysle nad odswiezeniem watku bydgoskiego,mozna byloby pozrzucac psiaki z forum,a potem poprosic Martę,zeby na pierwszej stronie watku napisala,ze aktualne psiaki do adopcji sa na tej i na tej stronie,co Wy na to?

Posted

[quote name='Kłapoucha']jestem i ja :)
rasowa, moze wrzucic tez link do watku na watek bydgoskeigo schronu?
od dluzszego czasu tez mysle nad odswiezeniem watku bydgoskiego,mozna byloby pozrzucac psiaki z forum,a potem poprosic Martę,zeby na pierwszej stronie watku napisala,ze aktualne psiaki do adopcji sa na tej i na tej stronie,co Wy na to?
Zgadzam się. To dobry pomysł, ale wiąże się z nim dość dużo pracy.

Posted

no,dlatego mysle,ze moglybysmy sie jakos podzielic,ja np. raz w tygodniu moge wrzucic na luzie 10 ;)
jakby kazdy moglyby tak wrzucic raz w tygodniu dziesiec (albo chociaz piec),to szybko by poszlo ;)

Posted

AgnieszkaO napisał(a):
Cudowna jest:) Mogę jej zrobić trochę ogłoszeń. Jaki numer telefonu podawać?

edit: które zdjęcie jako pierwsze dawać?:)

podaj mój 506990706 (codziennie tylko po 17:00)
zdjęcie wybierz sama bo prawie wszystkie są naprawdę cudowne i oddają jej charakter ;)