amalamutka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zapraszam na szkolenie metodą pozytywną . Szkolenie mozę odbywac się u mnie na terenie ( 6 ha , stawy, rzeka , las- urocze miejsce) lub z dojazdem do właściciela. Prowadzę Hotel dla psiaków, więc szkolenie może odbywac się równiez stacjonarnie. Z moimi psiakami mogę również socjalizowac psy, które mają problemy w kontakatch z psiakami. Zajmuję się szkoleniem nie tylko psa, ale przede wszystkim włascieli - uczę jak radzic sobie z psem i jak rozumiec jego zachowanie. Pomagam w doborze odpowiedniego psiaka. Zapraszam serdecznie przez cały rok! PS.prosze o kontakt tel., ponieważ nie mam kiedy zaglądac do komputera:)502-326-589 Quote
michal-doberman Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Dla osób ze Zgierza - możecie się umawiać na szkolenie psów w Zgierzu - kontakt poprzez stronę: http://www.szkola-doberman.pl/szkolenie-psow-zgierz-lekcje-szkolenia-psa-zgierzu/ Quote
Recommended Posts