rotek_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 kolejne fotki ------------------------------------- zmęczona... ale już po chwili wybrałyśmy się na spacerek:multi: dłuuugi:lol: z zaprzyjażnionym ON albo jego mieszańcem:oops: cdn.... Quote
rotek_ Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 i nasza ślęża w końcu go dogonię:evil_lol: Quote
rotek_ Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 obieliśmu tą szczenięcą sierść i oto co wyszło... ..kremowe cudo i odrazu na spacerek....narazie po ogródku a potem na łąkę ta trawa to chyba troche przydługawa ale panią i tak znajdę:multi: buszowanie w trawie nie miało końca a na końcu spanko... Quote
Bjuta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 O! Co ja tu odkryłam!! Jakaś mocno zaniedbana galeria :mad: Chyba takim pięknym zwierzakom należy się fotka chociaż jedna na miesiąc, a nie 1 na 3 lata? :eviltong: Quote
rotek_ Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 bjuta, jak ty znalazłaś ten wątek:oops::roll: już całkiem o nim zapomniałam:evil_lol: luna nadal z nami niestety odeszła afro już więcej nie planowałam mieć kotów-Żadnych no i nie planowałam...kot mnie sam wybrał Miau.PL :: Zobacz temat - Maro...kot z przypadku tutaj więcej Quote
_ogonek_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 rotek śliczne masz potworki :loveu: (nie tak dosłownie z tymi potworkami :evil_lol:) Dla Afro (*). Wygłaskaj też Lunkę :loveu:. Quote
Bjuta Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Rok minął, czas przypomnieć Rotkowi o własnej galerii :eviltong: Quote
rotek_ Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 aparat nawet przywlokłam do domu,ale wszystkie zwierzaki już śpią jak wracam:D może czas odświeżyć galerię...zobaczymy co uda mi się wyczarować Quote
Bjuta Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Po takiej deklaracji nie dam ci spokoju!!!:eviltong: Quote
rotek_ Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 kilka zdjęć wyprawy po lesie ślimaki są obojniakami więc one...chyba walczą...ciężko powiedzieć kto wygrał:evil_lol: i coś kolorowego Postaram się jak najszybciej zrobić zdjęcia mojemu zwierzyńcowi..nie mówię że jutro bo u mnie to słowo ma pojęce względne Quote
Bjuta Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Przepiękne foty! Jakie nasycone kolory! Super!!!! Quote
Recommended Posts