rotek_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Po oglądnięciu kilku foto blogów na dogomanii, sama postanowiłam pochwalić się swoim zwierzyńcem;) . No to strart...................... Luna-shih tzu ............................................................................................. ............................................................................................. ............................................................................................. ............................................................................................ ............................................................................................. Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super pieski :) to ty nie masz Rottka? ;) Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc :) sliczna sunka :loveu::loveu::loveu: zwierzyncem ? tzn ze jeszcze beda inne zwierzaczki?? :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No dobra, shih-tzu mamy, a reszta zwierzyńca gdzie? :) Quote
rotek_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 resza będzie...wkrótce:) a w skład zwierzyńca wchodzi shih tzu, kotka norweska(najprawdopodobniej) i królik miniatura. A tam gdzie mój tata ma swój zakład pracy jest mieszanka owczarka niemieckiego. W wakacje często wychodzę z nim na spacer więc tak jakby był potrochu mój:evil_lol: P.S. samaturia , niestety rotka sie nie doczekałam i nic się nie zapowiada że coś się zmieni. Jak wybieraliśmy rasę psa którego chcemy wziąć po stracie naszej suczki to padło na shih tzu( ulubienica mojej mamy). I mimo że Luna to nie rotek to jestem happy:multi: że mam psa , bo pies to pies bez względu na rasę jaką reprezentuje. Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Masz norweskiego leśniego? to taki do Maine coona podobny? :) tylko ze mniejszy? \Moja koleżanka już mnie wyuczyłą z leksza ras kotów Quote
Behemot Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Rotek... za duże zdjęcia... Zmniejsz, zanim przyjdzie walec (ups! to znaczy Evelina) i wyrówna :cool3: Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hyhy :D to ja czekam na lesiaka :evil_lol::lol: bo ja nie przepadam za kotami ale lesiaki to wyjatek :loveu::loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 oj przepraszam:oops: a jak mogę zmniejszyć zdjęcia??? zdjęcia były robione dzisiaj, jutro najprawdopodobniej wezmę się za fotografowanie Kotka...szczerze mówiąc bardziej specjalizuję się w krajobrazach niż zwierzętach...dlatego zdjęcia mogą wychodzic gorzej niz amatorsko. A jak narazie fotka "latającej" Luny Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hihi :D super fota :D ale szkoda ze nie ma kociaka ... trudno poczekam do jutra :D Quote
rotek_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 a oto obiecane fotki Luny i AFRO(norweski) ................................................................................................... i hoooooop skaczemy do pani:D ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 sliczne fotki :loveu::loveu: a lesiak [:D:D mam nadzieje ze ta nazwa ^^ nie jest obrazliwa :) ] ma fajna plamke kolo noska :) Quote
rotek_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 jak Afro była kociakiem wszyscy pytali się czym tak ona ubrudziła się na nosie:evil_lol: Quote
Evelina Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Rotek_, bardzo prosze zakasac rekawy i pozamieniac za duze zdjecia i kompozycje (wraz z ramkami) z pierwszego postu na regulaminowe. Szkoda ich zamieniac na linki :shake: Quote
rotek_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 wspólna zabawa Luny i Afro- życ jak pies z kotem=żyć bardzo dobrze:evil_lol: : (fotki robione dzisiaj) ................................................................................................... ................................................................................................... ................................................................................................... berek!!!! ................................................................................................... Quote
rotek_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 skróty to najgorsza rzecz w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kilka dni temu postanowiłam pójść ze znajomymi na Ślężę. Mimo że na dole pogoda była piękna to na samym szczycie był środek zimy.... na to byłam przygotowana, ale nie to było najgorsze...wracając postanowiliśmy pojść na skróty do domu, które później okazały się dłuższe o całe 4 kilometry. idąc piersze 5kilkometrów stąpaliśmy po czymś co można by nazwać błotem, ale to było istne bagno!!!!!!!!! tak wyglądały moje buty po przyjściu do domu(dla wtajemniczonych one są a właściwie były koloru jasno kremowego) a ponoć te "skróty" miały być lekkie do przejscia...nie przewidzielismy jednak że droga w lesie(kolejne 8kilometrów) będzie zawalona drzewami-kilka tygodni temu była ta ogromna wichura i nikt nie posprzatał jeszcze tego bałaganu. Tak wyglądała droga w lesie a jakby tego było mało... skróty miały być nie tylko łatwe do przejścia ale i bezpieczne. Oto 20 metrowa przepaść w lesie jak narzie leżę w łóżku z oggggroooomnymi zakwasami. Wspinaczka na ślęże nie była tak męcząca jak powrót do domu. ...a mogłam wracać aswaltową drogą...aleeee po co:razz: od czego są skróty. Quote
rotek_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 anka11 napisał(a):hej :D ale one sie fajnie bawila :D:D bawią sie ślicznie:loveu: ale te dwa zwierzki maja ekstremalnie rózne charaktery. Afro trafiła do nas przez przypadek. Rodzina mieszkająca w bloku po miesiącu doszla do wniosku ze afro nie jest kociakiem dla nich-za bardzo zywiolowa. wyrzucili ja na wies do znajomej rodziny, ale i oni mieli ja dosc po jakims czasie. i dali ja nam-tutaj Afro jest juz 2 lata....i napewno do konca. A z drugiej strony Luna usposobienie łagodności-taki aniołek:lol: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehe :D co do slezy to mialas przynajmniej ciekawsza przygode :D:D Quote
rotek_ Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 szczerze mówiąc jak patrze się na te zdjęcia-śmiać mi się chce:evil_lol: Quote
niunia32 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hej hej! masz świetne zwierzątka!!! kotek ma fajną plamkę koło nosa :) Quote
rotek_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 nio:D wszyscy podziwiaja ta plamkę:razz: Quote
rotek_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 zgaduj zgadula gdzie gdzie jest głowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts