Kasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wyprowadzę Cię na malutki wirtualny spacerek..... Quote
Asia_M Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Skarbeniek przecudny czeka na kochający dom!!! Quote
domi_nique Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 te wielkie oczka jeszcze maja nadzieje... Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Asia_M']Skarbeniek przecudny czeka na kochający dom!!! http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/kajunia%20%286%29.JPG http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/kajunia%20%287%29.JPG ona potrzebuje tak niewiele - pomóżmy jej znaleźć dom Quote
nobody29 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 podnosze piekna niunia!!!! jakie madre oczka! domku gdzie jestes, no dalej ludzie nie macie w sobie ani troche wrazliwosci, Jej wystarczy taki maly kawalek domku. domku znajdz sie, piekna madra sunia czeka Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kto pokocha tą poczciwą starszą Panią??? Quote
Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dzień dobry Ślicznotko :loveu: Co u Ciebie? pilnujesz swojej budki...? ;) Quote
Jagoda1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Ulka18'] Z ciekawostek : Kajunia broni swojego domku jak lwica...sa kandydaci do grzania doopinek w jej budce, jesli Kajunia wyjdzie na siku, to wtedy jakis 4-lap pedem zajmuje jej miejsce. I Kajunia sie skarzy, ze jej budka jest zajeta :evil_lol: Panie musza interweniowac, bo Kajunia jest nieszczesliwa i bardzo placze :bigcry: Śliczny, kudłaty ratlerek:cool3: ... http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/kajunia%20%287%29.JPG Quote
domi_nique Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a czy jest jakas szansa, e ktos, kto przyjdzie rozejrzec sie za pieskeim do adopcji ja dostrzeze? czy z ludzi, ktorzy przychodza wybrac psa,ktos w ogole zaglada do tej kuchni? malutka, pokaz sie! :) Quote
fizia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Przecudna jest ta Kajunia!! Mam nadzieję, że znajdzie kogoś, kto Ją pokocha!! Quote
mulinka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 domi_nique napisał(a):a czy jest jakas szansa, e ktos, kto przyjdzie rozejrzec sie za pieskeim do adopcji ja dostrzeze? czy z ludzi, ktorzy przychodza wybrac psa,ktos w ogole zaglada do tej kuchni? malutka, pokaz sie! :) dziewczyny odpowiedzcie proszę Quote
terra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Podnoszę maleńką Kaję! Ona bardzo potrzebuje własnego domku! Quote
Ulka18 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Niestety do kuchni raczej nie zagladaja :shake: , chyba ze po male koty, ktore sa na kwarantannie. Poza tym Kajunia teraz w zimie raczej nie opuszcza swojego cieplego miejsca. Wiekszosc przychodzacych do schroniska chce szczeniaki, a najlepiej pieski, zeby "klopotu" nie bylo, taki to nieuswiadomiony narod :mad: Quote
Kasia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pierwszy wirtualny spacerek na pierwszą stronę zaliczony!!!!;) Kajunia pokazuje sie wszystkim cioteczkom!!! Quote
Jagoda1 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tak, rzeczywiście, ludzie boją sie brać ze schroniska starsze psiaki. Nie zawsze starszy pies to tylko kłopoty. One umieją bardziej docenić swojego Pana niż młodsze, kochają bezgranicznie. A zdrowie? I młody psiak też choruje...Czasami kuracja, systematycznie podawany lek, sprawiają cuda, psiak młodnieje. Nie bójcie się adoptować starsze psiaki. Jesteśmy im to winni, przecież to jacyś dranie p.t. "ludzie", skazali ich na dożywocie w schronisku:angryy: . Poniewaz wierzę w prawdziwych Ludzi, to mam nadzieję... Drepcz Malutka na pierwszą stronę. http://img341.imageshack.us/img341/8669/nowekaji1wykadrfg2.jpg Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ulka, proszę, żeby na plakacie, który planujecie (oby się udało) dla mieleckich niezwykłych psiaków była też Kajunia - trzeba ją pokazać !!! Quote
domi_nique Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mulinka napisał(a):Ulka, proszę, żeby na plakacie, który planujecie (oby się udało) dla mieleckich niezwykłych psiaków była też Kajunia - trzeba ją pokazać !!! koniecznie! ona nie jest na widoku, wiec trzeba ja mocniej promowac :) a biorac psa ze schroniska zawsze trzeba liczyc sie z jakimis mniejszymi lub wiekszymi problemmai zdrowotnymi (oczywiscie nie zawsze musza wystapic, ale trzeba brac je pod uwage). a starszy piesek, ktory juz swoje przezyl i na dodatek mieszka a cieplej kuchni, nie wydaje sie wyborem jakos bardzo ryzykownym. tak wiec zabierzcie Kajunie do domu! Quote
Jagoda1 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Ja mogę, niestety, tylko przypominać o Tobie, Kruszynko:-(. Quote
agulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Starsze, przygarnięte psiaki są przekochane!!!! Każdym swoim spojrzeniem dziękują za serducho, jaki sie im daje. Akteris ma od jakiegoś czasu 10 letniego znajdę i poprostu on świata nie widzi poza swoimi właścicielami. Dodam jeszcze, że w życiu nie widziałam tak żywiołowego psa, niejeden szczeniaczek wymiękłby przy Ebiku:evil_lol: Kajunia na pewno potrafiłaby dać wiele radości. A że jest cudna, to nie muszę chyba dodawać. Przecież to widać:loveu: Mam słabość do małych, kudłatych sierściuszków;) Kajunia, hop do domku!!! Quote
Jagoda1 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Malutka Kajusia szuka odpowiedzialnego domu... Quote
Asia_M Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Starsze pieski kiedy trafią na kochających właścicieli odżywają i potrafią jeszcze bardzo bardzo długo żyć - i tego życzę naszemu maleństwu. Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzień dobry Kajuniu :loveu: moze dzisiaj ktos Cie zauważy...? Quote
Recommended Posts