Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze piekna niunia!!!! jakie madre oczka! domku gdzie jestes, no dalej ludzie nie macie w sobie ani troche wrazliwosci, Jej wystarczy taki maly kawalek domku. domku znajdz sie, piekna madra sunia czeka

Posted

[quote name='Ulka18']
Z ciekawostek : Kajunia broni swojego domku jak lwica...sa kandydaci do grzania doopinek w jej budce, jesli Kajunia wyjdzie na siku, to wtedy jakis 4-lap pedem zajmuje jej miejsce. I Kajunia sie skarzy, ze jej budka jest zajeta :evil_lol: Panie musza interweniowac, bo Kajunia jest nieszczesliwa i bardzo placze :bigcry:

Śliczny, kudłaty ratlerek:cool3: ...

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/kajunia%20%287%29.JPG

Posted

a czy jest jakas szansa, e ktos, kto przyjdzie rozejrzec sie za pieskeim do adopcji ja dostrzeze? czy z ludzi, ktorzy przychodza wybrac psa,ktos w ogole zaglada do tej kuchni?
malutka, pokaz sie! :)

Posted

domi_nique napisał(a):
a czy jest jakas szansa, e ktos, kto przyjdzie rozejrzec sie za pieskeim do adopcji ja dostrzeze? czy z ludzi, ktorzy przychodza wybrac psa,ktos w ogole zaglada do tej kuchni?
malutka, pokaz sie! :)

dziewczyny odpowiedzcie proszę

Posted

Niestety do kuchni raczej nie zagladaja :shake: , chyba ze po male koty, ktore sa na kwarantannie.
Poza tym Kajunia teraz w zimie raczej nie opuszcza swojego cieplego miejsca.
Wiekszosc przychodzacych do schroniska chce szczeniaki, a najlepiej pieski, zeby "klopotu" nie bylo, taki to nieuswiadomiony narod :mad:

Posted

Tak, rzeczywiście, ludzie boją sie brać ze schroniska starsze psiaki. Nie zawsze starszy pies to tylko kłopoty. One umieją bardziej docenić swojego Pana niż młodsze, kochają bezgranicznie.
A zdrowie? I młody psiak też choruje...Czasami kuracja, systematycznie podawany lek, sprawiają cuda, psiak młodnieje.
Nie bójcie się adoptować starsze psiaki. Jesteśmy im to winni, przecież to jacyś dranie p.t. "ludzie", skazali ich na dożywocie w schronisku:angryy: . Poniewaz wierzę w prawdziwych Ludzi, to mam nadzieję... Drepcz Malutka na pierwszą stronę.

http://img341.imageshack.us/img341/8669/nowekaji1wykadrfg2.jpg

Posted

mulinka napisał(a):
Ulka, proszę, żeby na plakacie, który planujecie (oby się udało) dla mieleckich niezwykłych psiaków była też Kajunia - trzeba ją pokazać !!!

koniecznie! ona nie jest na widoku, wiec trzeba ja mocniej promowac :)
a biorac psa ze schroniska zawsze trzeba liczyc sie z jakimis mniejszymi lub wiekszymi problemmai zdrowotnymi (oczywiscie nie zawsze musza wystapic, ale trzeba brac je pod uwage). a starszy piesek, ktory juz swoje przezyl i na dodatek mieszka a cieplej kuchni, nie wydaje sie wyborem jakos bardzo ryzykownym.
tak wiec zabierzcie Kajunie do domu!

Posted

Starsze, przygarnięte psiaki są przekochane!!!! Każdym swoim spojrzeniem dziękują za serducho, jaki sie im daje.

Akteris ma od jakiegoś czasu 10 letniego znajdę i poprostu on świata nie widzi poza swoimi właścicielami.
Dodam jeszcze, że w życiu nie widziałam tak żywiołowego psa, niejeden szczeniaczek wymiękłby przy Ebiku:evil_lol:

Kajunia na pewno potrafiłaby dać wiele radości. A że jest cudna, to nie muszę chyba dodawać. Przecież to widać:loveu:
Mam słabość do małych, kudłatych sierściuszków;)

Kajunia, hop do domku!!!