Jagoda1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Kajuniu, rok temu odeszłaś za TM:-(... Quote
Ulka18 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Pamietamy o Tobie Kajuniu, mala suczynko z koszyczka ze schroniskowej kuchni ... to miejsce jest puste bez Ciebie....a tak niewiele brakowalo, zebys miala wspanialy dom.... serduszko nie wytrzymalo :placz: Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Wierzę, że drepczecie sobie z naszą Korusią z Mielca, szczęśliwe... Quote
t_kasiek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ja ci Kajuniu za TM ????? ;( pewnie w domku u mojej mamy byloby lepiej....... Quote
Jagoda1 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 t_kasiek napisał(a):ja ci Kajuniu za TM ????? ;( pewnie w domku u mojej mamy byloby lepiej....... Drepcze pewnie z naszą mielecką Korusią.... Quote
wtatara Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kajuniu znalazłam nastęny domek dla takiej małej suni jak Ty z krakowskiego schroniska. Bedzie mieć dobrze , ale i tak mi ciagle smutno jak pomyślę o Tobie Quote
Ulka18 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja tez... ile razy jestem w schronisku, zagladam do kuchni, a tam puste miejsce pod zlewem...zadna psinka juz tam nie mieszka. Quote
wtatara Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ulka18 napisał(a):Ja tez... ile razy jestem w schronisku, zagladam do kuchni, a tam puste miejsce pod zlewem...zadna psinka juz tam nie mieszka. chociaż tam nigdy nie byłam pamiętam zdjęcie tej kuchni i ten zlew. I Ciebie Kajuniu. Chociaż będzie niedługo 2 lata nie mogę zapomnieć. Teraz mam na tymczasie 3 kg. starszego pieska ze schronu, jest u mnie 3 tyg. . Już go kocham. Jest po operacji, w trakcie leczenia tarczycy. Dlaczego tobie nie mogłam pomóc Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 oto piesek również starszy ze schroniska w Warszawie. Będę chcieć mu pomóc ale czy zdołam.[SIZE=3] jest podobny do Ciebie maleńka. Ja mam tez malutkiego kudłatego pieska, też starszego.Teraz skończył tymczas u mnie 3 kg. starszy piesek ale nie ma Ciebie- nadal Cię kocham Quote
Jagoda1 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 A u nas jest takie malutkie starsze cudeńko:shake:... Połowa z tego to futerko... Quote
wtatara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ile może ważyć- to piesek czy suczka. Jagódko zapraszam na wątek Pixuni - tam wkleiłam duzo zdjęć. Sa też zdjęcia mojego tymczasowicza Quote
Recommended Posts