wtatara Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ja mam w komórce też zdjęcie Kajuni i Tabi, muszę ściągnąć Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Caly czas mysle o Kajuni jakie to zycie niesprawiedliwe. Do tego osatnio tez malyśmy serie nieszczęść .Najpierw musial zostac uspiony psiak ,ktorego zabralam ludzią z lańcucha (malutki szkielecik przy ogromnym lańcuchu w rozpadającej sie budzie) ,zyl tylko dwa dni w domku ale w czasie oeracji okazalo sie ,że ma rozleglego raka i trzeba mu bylo ulzyc w cierpieniach.Potem Odeszla po sterylce Kaja z Żywca i tez juz mila domek po programie, a ostatno dziewczyny z wieliczki znalazly sunie po ktora przyjechali juz nowi wlaściciele i na ich oczach dotala ataku padaczki i nawet szybka interwencja wet.nie pomogla. Za duzo nieszczęść i strach mysleć ilu zwierzetą nie jestesmy wstanie pomóc. Quote
t_kasiek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Foksia i Dżekuś - a ilu zwierzatkom pomogłaś ??? moze nie patrz na to ilu sie nie udalo ale ilu sie udało ???? A o tej suni znalezionej na plantach to czytałam.....straszne...... Kajuniu ['] zawsze bedziemy pamietac !!!!! Quote
Jagoda1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Kajuniu, pamiętam, że cieszyłaś sie wolnością tylko parę godzin...:-( Quote
wtatara Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 moja Kajunia, jakie te Twoje oczka są sliczne na tym zdjęciu a jakie szczęśliwe Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Tak mi przykro, że nie zdążyłam...:-( Dlatego tak bardzo zabiegam o domy dla naszych starszych psiaków, ale to takie trudne...:shake: Quote
t_kasiek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 teraz tez jest szczesliwa i zdrowa :) i biega po zielonej trawce z innymi psiaczkami, koteczkami i innymi zwierzaczkami....i zyja sobie wszyscy w zgodzie Quote
wtatara Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ja też pamiętam, gdybym mogła ja wziąć wcześniej ale nie mogłam. Kotka nigdy by maleńka nie zaakceptowała. Quote
Jagoda1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 wtatara napisał(a):ja też pamiętam, gdybym mogła ja wziąć wcześniej ale nie mogłam. Kotka nigdy by maleńka nie zaakceptowała. Ona nie miała szczęścia, zbyt długo była w schronisku...:shake: Quote
wtatara Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kajuniu to pierwsze swieta , które bedziesz spędzać z pieskami w innym świecie. Jeszcze raz Cie przepraszam psinko Quote
t_kasiek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mamo - nie masz jej za co przepraszac !!!! tym sposobem ja tez powinnam czuc sie winna bo to przez moja Klare Kaja nie mogla wczesniej przyjechac do nas !!!!! Quote
Jagoda1 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Kajuni już nikt nie mógł pomóc...:-( Quote
t_kasiek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 widze, ze nas dzis mamo na wspomnienia zbralo....zagladam tutaj, do Abry....Berusia.... :( Quote
Jagoda1 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Pozostaniesz w moim sercu, Sunieczko... Zapewne spotkałaś Korusię i drepczecie razem... Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Kajuniu, pamiętam:-( zasadziłam kwiatek i zapaliłam świeczkę dla Ciebie w "Ogrodzie Psiej Szczęśliwości". Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jagoda* napisał(a):Pozostaniesz w moim sercu, Sunieczko... Zapewne spotkałaś Korusię i drepczecie razem... Jagoda ,czy ty tez stracilas ukochaną Korusie z Mielca ? Nigdy kajuniu o tobie nie zapomne , najgorsza jest bezradnosc i ze nie mozemy wszystkim pomóc i nieraz jest juz za pozno.:-( Quote
wtatara Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kajuniu już niedługo będzie rok jak biegasz po Teczowym Moscie- tak mi nadal bark Ciebie Quote
t_kasiek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 wtatara napisał(a):Kajuniu już niedługo będzie rok jak biegasz po Teczowym Moscie- tak mi nadal bark Ciebie no faktycznie :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts