Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']Podoba mi się bułeczka , własnie ją znałazłam. jest śliczna , malutka. Musze to wszystko przemyśleć. Teraz już idę do pracy, czy Tabi odrazu by ją pokochała. Tak to wszystko sobie ułożyłam i nic z tego nie wyszło.A czy bułeczka lubi pieski

Oh! Buleczka jest cudna! Ale jest jeszcze Lala, ktora od 7 lat jest w schronisku... :-( Oby tylko zdazyla znalesc domek... Tak sie o nia boje...:shake:

Oto Lala:

http://www.allegro.pl/item224588105_jestem_juz_7_lat_sama_dlaczego_nikt_mnie_nie_chce.html

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero teraz się dowiedziałam:-(
patrze się tępo w ekran i płacze
Badz maleńka szcześliwa za TM
[*]
Na wieki miej tam-w tym Lepszym Świecie tyle szczęścia i miłości jakiego nie zaznałaś tu-na tym złym ziemskim padole:-(

Posted

wtatara napisał(a):
a jaka Lala jest duża, zgadza się z innymi pieskami

W boksie 180 Lala mieszkala z sunia oraz dwoma psami, wiec wyglada na to, ze jest zgodna. Trudno wyrokowac jak bedzie w nowym domu, sunia mieszka w schronisku od ponad 7 lat, to bardzo dlugo. Lala Weteranka jest wieksza niz Bulka, na oko wazy ok. 12-17 kg. Nie jest taka malutka.

Posted

Wtatara, Kasiu, co ja sugerowałam? To, że być może Kajunia zrobiła miejsce jakiemuś innemu biedakowi, a tyle ich tutaj jest. Do wyboru i do koloru. Prawdę mówiąc, gdybym ja się miała teraz decydować, to byłoby bardzo trudno - jeden ładniejszy od drugiego i jeden biedniejszy od drugiego. Ale bardzo się cieszę, że zaczynasz myśleć o zapełnieniu miejsca po Kajuni. A może malutka Pepsi z Częstochowy (Kropka i Mróweczka też nie są duże), albo któryś z katowickich psiaków, tam jest przepełnienie i psy zagryzają się.

Posted

miejsce jakiemuś innemu biedakowi, a tyle ich tutaj jest. Do wyboru i do koloru. Prawdę mówiąc, gdybym ja się miała teraz decydować, to byłoby bardzo trudno - jeden ładniejszy od drugiego i jeden biedniejszy od drugiego.

no niestety to prawda :(

Posted

Kajuniu

• ,ja też o Tobie wciąż myślę i pamiętam:-(:-(
    Zaopiekuj się teraz Żółwikiem
  • ,Swoim braciszkiem,którego nie dane Ci było poznać,teraz masz chociaż Jego u siebie i na pewno jest Ci raźniej,On opowie Ci jaka jest Twoja Pani,która tak chciała Cię mieć.................

• Posted

t_kasiek napisał(a):
    ja tak bardzo żałuję, że nie poznzłam Cię Kajuniu osobiści......:(

Ciekawe jak Ci tam jest ????

Na pewno dobrze, wierzę, ze spotkała moje Suńki, Waszego Żółwika, nie cierpi, biega po łąkach...

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']
    Kajunia za TM:-(

• Kajusia nie żyje, miała ciężko chore serdeuszko, wodę w płucach.:shake:
    Pocieszające, że miała pomoc. W schronisku umierałaby w cierpieniach...
    Tak mi przykro, Sunieczko...
    Nigdy Cię nie zapomnę...

• :eek2: :placz: :shake: :placz: :placz: dopiero teraz się dowiedziałam, myślałam, że sobie w podusiach wypoczywa i wszystko świetnie się układa:roll: dobrze, że przed śmiercią poczuła domowe ciepło:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ..................

Posted

Oj Kajuniu, to dla Ciebie kochana

[*]
    Teraz jesteś bardzo daleko...
    Tam gdzie chmury gęste jak mleko...
    Tam gdzie powietrze Twój nosek pieści...
    Tam gdzie Twe życie nabrało treści...
    Teraz już jesteś aniołem psim...
    Nie znasz cierpienia jak w świecie tym...
    Jesteś daleko a jednak tak blisko...
    Tu w naszych sercach...
    Kochane psisko...