Sabina02 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='wtatara']Podoba mi się bułeczka , własnie ją znałazłam. jest śliczna , malutka. Musze to wszystko przemyśleć. Teraz już idę do pracy, czy Tabi odrazu by ją pokochała. Tak to wszystko sobie ułożyłam i nic z tego nie wyszło.A czy bułeczka lubi pieski Oh! Buleczka jest cudna! Ale jest jeszcze Lala, ktora od 7 lat jest w schronisku... :-( Oby tylko zdazyla znalesc domek... Tak sie o nia boje...:shake: Oto Lala: http://www.allegro.pl/item224588105_jestem_juz_7_lat_sama_dlaczego_nikt_mnie_nie_chce.html Quote
wtatara Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 a jaka Lala jest duża, zgadza się z innymi pieskami Quote
Sabina02 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 wtatara napisał(a):a jaka Lala jest duża, zgadza się z innymi pieskami Zapytam Ulka18... Quote
grinajs Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 dopiero teraz się dowiedziałam:-( patrze się tępo w ekran i płacze Badz maleńka szcześliwa za TM [*] Na wieki miej tam-w tym Lepszym Świecie tyle szczęścia i miłości jakiego nie zaznałaś tu-na tym złym ziemskim padole:-( Quote
Ulka18 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 wtatara napisał(a):a jaka Lala jest duża, zgadza się z innymi pieskami W boksie 180 Lala mieszkala z sunia oraz dwoma psami, wiec wyglada na to, ze jest zgodna. Trudno wyrokowac jak bedzie w nowym domu, sunia mieszka w schronisku od ponad 7 lat, to bardzo dlugo. Lala Weteranka jest wieksza niz Bulka, na oko wazy ok. 12-17 kg. Nie jest taka malutka. Quote
Isabel Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Wtatara, Kasiu, co ja sugerowałam? To, że być może Kajunia zrobiła miejsce jakiemuś innemu biedakowi, a tyle ich tutaj jest. Do wyboru i do koloru. Prawdę mówiąc, gdybym ja się miała teraz decydować, to byłoby bardzo trudno - jeden ładniejszy od drugiego i jeden biedniejszy od drugiego. Ale bardzo się cieszę, że zaczynasz myśleć o zapełnieniu miejsca po Kajuni. A może malutka Pepsi z Częstochowy (Kropka i Mróweczka też nie są duże), albo któryś z katowickich psiaków, tam jest przepełnienie i psy zagryzają się. Quote
Isabel Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Spróbuję wstawić linki do Pepsi, Kropci i Mróweczki. Quote
Isabel Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Coś mi nie wyszło z tymi linkami, nie wiem dlaczego, ale wszystkie sunie są z Częstochowy, podbijane teraz właściwie tylko przez Roxanę i mnie. Quote
t_kasiek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 miejsce jakiemuś innemu biedakowi, a tyle ich tutaj jest. Do wyboru i do koloru. Prawdę mówiąc, gdybym ja się miała teraz decydować, to byłoby bardzo trudno - jeden ładniejszy od drugiego i jeden biedniejszy od drugiego. no niestety to prawda :( Quote
Jagoda1 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Najważniejsze, żeby jakaś bidusia znalazła dom... Quote
wtatara Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kajuniu najpierw ty a dzisiaj żółw syna Miał 10 lat , choc to gad bardzo wszyscy go kochaliśmy a syn najbardziej. Brakuje mi Ciebie i żółwia Tomka Quote
amelka0 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kajuniu ,ja też o Tobie wciąż myślę i pamiętam:-(:-( Zaopiekuj się teraz Żółwikiem ,Swoim braciszkiem,którego nie dane Ci było poznać,teraz masz chociaż Jego u siebie i na pewno jest Ci raźniej,On opowie Ci jaka jest Twoja Pani,która tak chciała Cię mieć................. Quote
Jagoda1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Kajuniu, wciąż nie mogę się pogodzić, z Twoim odejściem:-( . Patrzę na naszą Korusię i widzę Ciebie Sunieczko, to niesprawiedliwe, że nie udało się... Quote
amelka0 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja też nie mogę się z tym pogodzić.Cały czas o Tobie Kajusiu myślę:-(:-( Quote
wtatara Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 nie mogę gdy czytam wasze posty, ile w nich miłości, serca i dobroci do zwierząt.Gyby niektórzy mieli z tego tylko malenka cząstkę świat byłby wspaniały Quote
Jagoda1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Gdyby tak było, Kajunia i inne starsze psiaki nie tkwiłyby latami w schroniskach... Kajuniu... [*]:-( Quote
t_kasiek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ja tak bardzo żałuję, że nie poznzłam Cię Kajuniu osobiści......:( Ciekawe jak Ci tam jest ???? Quote
Jagoda1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 t_kasiek napisał(a):ja tak bardzo żałuję, że nie poznzłam Cię Kajuniu osobiści......:( Ciekawe jak Ci tam jest ???? Na pewno dobrze, wierzę, ze spotkała moje Suńki, Waszego Żółwika, nie cierpi, biega po łąkach... Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Kajunia za TM:-( Kajusia nie żyje, miała ciężko chore serdeuszko, wodę w płucach.:shake: Pocieszające, że miała pomoc. W schronisku umierałaby w cierpieniach... Tak mi przykro, Sunieczko... Nigdy Cię nie zapomnę... :eek2: :placz: :shake: :placz: :placz: dopiero teraz się dowiedziałam, myślałam, że sobie w podusiach wypoczywa i wszystko świetnie się układa:roll: dobrze, że przed śmiercią poczuła domowe ciepło:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: .................. Quote
wtatara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 tak moja Kajunia nie żyje , była pół dnia w Krakowie po wyciągnięciu ze schronu Quote
gosikf & dogs Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Oj Kajuniu, to dla Ciebie kochana [*] Teraz jesteś bardzo daleko... Tam gdzie chmury gęste jak mleko... Tam gdzie powietrze Twój nosek pieści... Tam gdzie Twe życie nabrało treści... Teraz już jesteś aniołem psim... Nie znasz cierpienia jak w świecie tym... Jesteś daleko a jednak tak blisko... Tu w naszych sercach... Kochane psisko... Quote
Recommended Posts