caroolcia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Każda adopcja cieszy, ale uskrzydla adopcja starych psiaków.:loveu: Święte słowa Quote
wtatara Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Piękne słowa Ulka ja w Bytomiu mieszkałam 10 lat. Moje rodzinne strony to jasło , Gorlice, a męża Wiśniowa koło Rzeszowa Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 wtatara napisał(a):Piękne słowa Ulka ja w Bytomiu mieszkałam 10 lat. Moje rodzinne strony to jasło , Gorlice, a męża Wiśniowa koło Rzeszowa Beskid Niski znam z wędrówek, piękne miejsca, piękne wspomnienia... Quote
amelka0 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dzień w którym Wtatra przygarnie Kajusię,będzie dla Ciebie Agusiu,chyba jednym z najszczęśliwszych dni w życiu:lol:.Wszyscy wiemy jak ją od początku kochałaś i o nią walczyłaś;). Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='amelka0']Dzień w którym Wtatra przygarnie Kajusię,będzie dla Ciebie Agusiu,chyba jednym z najszczęśliwszych dni w życiu:lol:.Wszyscy wiemy jak ją od początku kochałaś i o nią walczyłaś;). Cieszę z każdej "mojej" adopcji, ale jest WYJĄTKOWA:loveu: . Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 wtatara napisał(a):mam rozumieć że Kajunia jest wyjątkowa To Wy jesteście Wyjątowi, i to nie banalny frazes:lol: . Wiem, że u Was będzie jej najlepiej, jak tylko wymarzyć można, bo zastanawialiście się nad jej przyjęciem i jest to decyzja przemyślana i świadoma. Jestem pewna, że Kajuni nie "zwrócicie". Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 potrzebny domek tymczasowy dla kajuni od poniedziałku do 14 sierpnia.Mój znajomy w poniedziałek jedzie juz ostatni raz do krakowa bo nie wiadomo kiedy pojedzie nastepnym razem ,a obiecał ze może podjechać do mielca (musi zboczyć 50 km) i Kajunie może mi przywieść .mnie w pracy też nie będzie od 08/08 aż do 16/08 tak ,że nawet jak by jechał to nici z transporu. Quote
wtatara Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 szukamy domku na tydzień dla ślicznej maleńkiej Kajuni-oby wypaliło Kajunia 13 byłaby już w moim domku Quote
wtatara Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 jak tam po nocy maleńka , ty nawet nie wiesz jak niewiele pozostało ci tych nocy w schronisku Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dobrej nocy, Kajuniu, już niedługo... Quote
Jagoda1 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Kajuniu, oby tylko p. Kierownik znowu czegoś nie wymyślił, aby utrudnić ... Quote
Ulka18 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Agusiu, bedzie dobrze, tak jak pisalam w pw. Tylko dajcie mi wczesniej znac na pw lub sms, kiedy przyjedzie ten Pan od Beatki po odbior Kajuni. Ja nie zawsze moge odebrac telefon w pracy i rozmawiac, ale smsy zawsze czytam i odpisuje. Quote
Jagoda1 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 wtatara napisał(a):Agusia dotarła do Ciebie moja wiadomość Dotarła, zaangażowała sie "Ulka18", wypowiedź poniżej dotyczy tematu priva Ulka18 napisał(a):Agusiu, bedzie dobrze, tak jak pisalam w pw. Tylko dajcie mi wczesniej znac na pw lub sms, kiedy przyjedzie ten Pan od Beatki po odbior Kajuni. Ja nie zawsze moge odebrac telefon w pracy i rozmawiac, ale smsy zawsze czytam i odpisuje. Mam telefon Beatki, mam Twój...:lol: Quote
Ulka18 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wystarczy, ze dzien wczesniej dam znac do schroniska nt. daty odbioru Kajuni. To taka kruszynka, nie trzeba wielu przygotowan. Czekam na sms lub pw lub maila. Quote
Ulka18 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Popytam wsrod znajomych firm, czy ktorys przedstawiciel nie jedzie w kierunku Krakowa. Moze akurat. Quote
Ulka18 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przed chwilka dzwonila Beatka z dobra wiadomoscia : KAJUNIA JUTRO OK. 9-10 RANO JEDZIE DO NIEPOLOMIC :multi: :multi: :multi: Quote
wtatara Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 bardzo się cieszę- potwierdzam odbiór Kajuni z Niepołomic w poniedziałek Quote
Ulka18 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kajuniu, kruszynko jutro zaczynasz nowe zycie :multi: :multi: :multi: Juz pisze do p.kierownika, zeby przygotowali Kajunie. Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Moja Kajusia od jutra rozpoczyna nowe życie...:lol: :lol: :lol: Beatko, dziękowałam telefonicznie, dziękuję i na forum. Quote
Justynna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :laola::laola: Oby wszystkie akcje adopcyjne tak się kończyły.... gratulacje! Quote
Recommended Posts