Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
Piękne słowa
Ulka ja w Bytomiu mieszkałam 10 lat. Moje rodzinne strony to jasło , Gorlice, a męża Wiśniowa koło Rzeszowa

Beskid Niski znam z wędrówek, piękne miejsca, piękne wspomnienia...

Posted

Dzień w którym Wtatra przygarnie Kajusię,będzie dla Ciebie Agusiu,chyba jednym z najszczęśliwszych dni w życiu:lol:.Wszyscy wiemy jak ją od początku kochałaś i o nią walczyłaś;).

Posted

[quote name='amelka0']Dzień w którym Wtatra przygarnie Kajusię,będzie dla Ciebie Agusiu,chyba jednym z najszczęśliwszych dni w życiu:lol:.Wszyscy wiemy jak ją od początku kochałaś i o nią walczyłaś;).

Cieszę z każdej "mojej" adopcji, ale jest WYJĄTKOWA:loveu: .

Posted

wtatara napisał(a):
mam rozumieć że Kajunia jest wyjątkowa

To Wy jesteście Wyjątowi, i to nie banalny frazes:lol: .
Wiem, że u Was będzie jej najlepiej, jak tylko wymarzyć można, bo zastanawialiście się nad jej przyjęciem i jest to decyzja przemyślana i świadoma. Jestem pewna, że Kajuni nie "zwrócicie".

Posted

potrzebny domek tymczasowy dla kajuni od poniedziałku do 14 sierpnia.Mój znajomy w poniedziałek jedzie juz ostatni raz do krakowa bo nie wiadomo kiedy pojedzie nastepnym razem ,a obiecał ze może podjechać do mielca (musi zboczyć 50 km) i Kajunie może mi przywieść .mnie w pracy też nie będzie od 08/08 aż do 16/08 tak ,że nawet jak by jechał to nici z transporu.

Posted

Agusiu,
bedzie dobrze, tak jak pisalam w pw.
Tylko dajcie mi wczesniej znac na pw lub sms, kiedy przyjedzie ten Pan od Beatki po odbior Kajuni. Ja nie zawsze moge odebrac telefon
w pracy i rozmawiac, ale smsy zawsze czytam i odpisuje.

Posted

wtatara napisał(a):
Agusia dotarła do Ciebie moja wiadomość

Dotarła, zaangażowała sie "Ulka18", wypowiedź poniżej dotyczy tematu priva

Ulka18 napisał(a):
Agusiu,
bedzie dobrze, tak jak pisalam w pw.
Tylko dajcie mi wczesniej znac na pw lub sms, kiedy przyjedzie ten Pan od Beatki po odbior Kajuni. Ja nie zawsze moge odebrac telefon
w pracy i rozmawiac, ale smsy zawsze czytam i odpisuje.

Mam telefon Beatki, mam Twój...:lol: