Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie cos ruszylo w sprawie pieskow, ktore dlugie lata czekaja na domy....adoptowany zostal Batman (teraz Dudus), Pimpek, na horyzoncie domek dla Gacka i Kajuni...oby tak dalej :thumbs:

Posted

"Ulka!8" czasami trzeba potrząsnąć...Przecież my to robimy dla tych biednych, pokaleczonych zwierzaków, każda adopcja to wiara, ze to co sie robi ma głęboki sens..

Posted

Z tych ostatnich dni wynika, ze musze po prostu pisac i pisac do schroniska. Bez pisania i wyciagania wrecz na sile nie bedzie informacji.

Najbardziej sie martwie, ze Kajunia bedzie miala problemy z czystoscia...to jednak starsza psinka, ma pewne nawyki schroniskowe....
....kazdy miesiac dla tekiego pieska to dla nas kilka miesiecy....
....pamietam, jak moja poprzednia sunia Wenus byla chora, wtedy wet powiedzial : prosze pamietac, ze dla psa 2 miesiace to jakby dla nas caly rok...

Posted

wtatara napisał(a):
przecież jest wielkości kota.
Ulka mam prośbe jak bedziesz w schronisku zrób zdjęcie pieknej takie swieżutkie

Pewnie Tabisię będziesz przygotowywała do przyjęcia Siostrzyczki:razz: ?

Posted

mulinka napisał(a):
czyli udało się - nasza kochana Kajunia będzie miała domek :bigcool:
wtatara - dziękujemy :buzi:

no jedzie,ale jakie my tu nerwy przez 2-3dni przechodziłyśmy...to ho,ho,raz nawet do pracy sobie nie poszłam,bo cały dzień przy kompie spędziłam:evil_lol::evil_lol:

Posted

amelka0 napisał(a):
no jedzie,ale jakie my tu nerwy przez 2-3dni przechodziłyśmy...to ho,ho,raz nawet do pracy sobie nie poszłam,bo cały dzień przy kompie spędziłam:evil_lol::evil_lol:

Opłaciło się:razz: ...

Kajuniu, czas rozruszać kosteczki...

Posted

Będzie dobrze, ważne, żeby Tabi nie czuła się zagrożona.
Nie jesteś sama, nastąpi pewnie podział uczuciowy w Rodzinie, Kajusia wybierze sobie pewnie kogoś z Was.

Posted

Tiaaa, te trzy tygodnie oczekiwania to bedzie dla nas Ciotek-dogomaniaczek niezła nerwówka. Zawsze tak bardzo niecierpliwie sie czeka az psiuńcio pojedzie do kochającego domu :p .

Posted

Reno2001 napisał(a):
Tiaaa, te trzy tygodnie oczekiwania to bedzie dla nas Ciotek-dogomaniaczek niezła nerwówka. Zawsze tak bardzo niecierpliwie sie czeka az psiuńcio pojedzie do kochającego domu :p .

No właśnie, mam nadzieję, że jakoś dam sobie radę...:razz: