Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniała wiadomość, Cioteczki, słyszycie, zdarzył się cud...
Kajunia będzie mieszkała w Krakowie.:loveu: :loveu: :loveu:
Jesteście wspaniali, że zdecydowaliście sie ją przygarnąć.

Posted

wtatara napisał(a):
4 VIII mam wesele córki a 14 będę już mogła czekać na malutką
:multi: :multi:
Pani Wando ,prosze powiedziec mężowi ,że po jego usmiechu nie spodziewałam sie zastac na tym wątku odpowiedzi innej niz "tak",.Prosze jednak bardzo podziękowac mężowi .
Sami zobaczycie jaka radośc sprawi wam ,że takiemu naprawdę psiaczkowi w potrzebie pomogliście.Jesteście kochani. Oczywiście zapraszam do schroniska ,każda pomoc sie liczy chodzby wyprowadzenie jednego pieska ale najwazniejsze teraz jest żeby malutkiej Kajuni poświęcić jak najwięcej czasu .
:multi: :multi: :multi:

Posted

Dziękuję Pani Beatko za zaangażowanie, adopcja Kajunii spędzała mi sen z oczu. Napisałam do p. Kierownika, mam nadzieję, że nie będzie sprzeciwiał się adopcji i nie skarze Kajuni na dożywocie schroniskowe.

Posted

a poza tym Kasia już nie będzie mieszkała z rodzicami jak Kajunia się wprowadzi :) ale napewno będę ją odwiedzać bo będę chciała poznać to maleńkie cudeńko :)

Posted

O matko,jaka cudowna wiadomość:multi::multi::multi::multi:
Od początku jak poznałam Małą,zawsze czytałam ten wątek,nawet nie wiecie jak się cieszę.
Siedzę i płaczę ze szczęścia a wyobrażam sobie co czuje Ulka18 i Agusia Terierka-Mama chrzestna Kajuni która z tego wątku w ogóle nigdy nie schodziła,była tu od rana do wieczora:lol:

A czy dobrze zrozumiałam Kajunie bierze wtatara,ta która obiecała szukać jej domku;)??

Posted

[quote name='amelka0']O matko,jaka cudowna wiadomość:multi::multi::multi::multi:
Od początku jak poznałam Małą,zawsze czytałam ten wątek,nawet nie wiecie jak się cieszę.
Siedzę i płaczę ze szczęścia a wyobrażam sobie co czuje Ulka18 i Agusia Terierka-Mama chrzestna Kajuni która z tego wątku w ogóle nigdy nie schodziła,była tu od rana do wieczora:lol:

A czy dobrze zrozumiałam Kajunie bierze wtatara,ta która obiecała szukać jej domku;)??

Dobrze zrozumiałaś, wywiązała sie z obietnicy:lol: .

Posted

ja tak naprawdę nigdy nie szukałam jej wątku tylko sama dojrzewałam do podjęcia decyzji, a potem przekonywałam męza. Boje się trochę bo moja mała suczka za bardzo nie toleruje piesków ale myslę że ją polubi

Posted

wtatara napisał(a):
ja tak naprawdę nigdy nie szukałam jej wątku tylko sama dojrzewałam do podjęcia decyzji, a potem przekonywałam męza. Boje się trochę bo moja mała suczka za bardzo nie toleruje piesków ale myslę że ją polubi

To dobrze, że masz wątpliowości, świadczy to o dojrzałym podejściu do adpocji.
Na pewno Dziewczynki ustalą sobie hierarchię, a Wy z Mężem pomożecie w psich problemach:razz: .