Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ulka18 napisał(a):Zagladamy do malutkiej Kajuni :p To najslodsza mala kruszynka jaka znam :loveu: Ulubienica mojej corki Ulki :iloveyou: No i moja:lol: ... Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ciocie o Tobie nie zapominają, myślą, jak pomóc malutkiej psince. Quote
wtatara Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no domek się zdecydował- czekamy na decyzję kierownika schroniska Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Wspaniała wiadomość, Cioteczki, słyszycie, zdarzył się cud... Kajunia będzie mieszkała w Krakowie.:loveu: :loveu: :loveu: Jesteście wspaniali, że zdecydowaliście sie ją przygarnąć. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ja napiszę zaraz do p. Kierownika maila. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Masz uroczystość, jak wiem, jaki termin byłby dla Was odpowiedni? Quote
wtatara Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 4 VIII mam wesele córki a 14 będę już mogła czekać na malutką Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 wtatara napisał(a):4 VIII mam wesele córki a 14 będę już mogła czekać na malutką:multi: :multi: Pani Wando ,prosze powiedziec mężowi ,że po jego usmiechu nie spodziewałam sie zastac na tym wątku odpowiedzi innej niz "tak",.Prosze jednak bardzo podziękowac mężowi . Sami zobaczycie jaka radośc sprawi wam ,że takiemu naprawdę psiaczkowi w potrzebie pomogliście.Jesteście kochani. Oczywiście zapraszam do schroniska ,każda pomoc sie liczy chodzby wyprowadzenie jednego pieska ale najwazniejsze teraz jest żeby malutkiej Kajuni poświęcić jak najwięcej czasu . :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Dziękuję Pani Beatko za zaangażowanie, adopcja Kajunii spędzała mi sen z oczu. Napisałam do p. Kierownika, mam nadzieję, że nie będzie sprzeciwiał się adopcji i nie skarze Kajuni na dożywocie schroniskowe. Quote
t_kasiek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no czyli już wszystko jasne gdzie ten domek się miał zdecydować :D :D :D Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 t_kasiek napisał(a):no czyli już wszystko jasne gdzie ten domek się miał zdecydować :D :D :D To Ciebie nie poinformowali....?:razz: Quote
Ulka18 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Na pewno kierownik sie zgodzi. Inny psiaczek moze zajac budke Kajuni. Quote
wtatara Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Kasia nic nie wie , bo jak wróciliśmy to jej nie było a potem gdy wróciła myśmy wyjechali . Wracamy jutro wieczorem Quote
t_kasiek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 a poza tym Kasia już nie będzie mieszkała z rodzicami jak Kajunia się wprowadzi :) ale napewno będę ją odwiedzać bo będę chciała poznać to maleńkie cudeńko :) Quote
amelka0 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 O matko,jaka cudowna wiadomość:multi::multi::multi::multi: Od początku jak poznałam Małą,zawsze czytałam ten wątek,nawet nie wiecie jak się cieszę. Siedzę i płaczę ze szczęścia a wyobrażam sobie co czuje Ulka18 i Agusia Terierka-Mama chrzestna Kajuni która z tego wątku w ogóle nigdy nie schodziła,była tu od rana do wieczora:lol: A czy dobrze zrozumiałam Kajunie bierze wtatara,ta która obiecała szukać jej domku;)?? Quote
Jagoda1 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='amelka0']O matko,jaka cudowna wiadomość:multi::multi::multi::multi: Od początku jak poznałam Małą,zawsze czytałam ten wątek,nawet nie wiecie jak się cieszę. Siedzę i płaczę ze szczęścia a wyobrażam sobie co czuje Ulka18 i Agusia Terierka-Mama chrzestna Kajuni która z tego wątku w ogóle nigdy nie schodziła,była tu od rana do wieczora:lol: A czy dobrze zrozumiałam Kajunie bierze wtatara,ta która obiecała szukać jej domku;)?? Dobrze zrozumiałaś, wywiązała sie z obietnicy:lol: . Quote
wtatara Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja tak naprawdę nigdy nie szukałam jej wątku tylko sama dojrzewałam do podjęcia decyzji, a potem przekonywałam męza. Boje się trochę bo moja mała suczka za bardzo nie toleruje piesków ale myslę że ją polubi Quote
Jagoda1 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 wtatara napisał(a):ja tak naprawdę nigdy nie szukałam jej wątku tylko sama dojrzewałam do podjęcia decyzji, a potem przekonywałam męza. Boje się trochę bo moja mała suczka za bardzo nie toleruje piesków ale myslę że ją polubi To dobrze, że masz wątpliowości, świadczy to o dojrzałym podejściu do adpocji. Na pewno Dziewczynki ustalą sobie hierarchię, a Wy z Mężem pomożecie w psich problemach:razz: . Quote
mulinka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 nareszcie :loveu: Kajunia będzie krakowianką !!! bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Kajuniu, nie ma wiadomości ze schroniska:-( . Kajunia tak długo czeka na dom... P. Kierowniku, co się dzieje? Quote
t_kasiek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Mam nadzieje, że się uda....tata naprawdę długo się wahał....ale już się wszyscy przyzwyczajamy do myśli, że Kajunia do nas przyjedzie..... Quote
Recommended Posts