wtatara Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Kajunia śliczna na zdjęciu i taka uśmiechnięta Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 A na tym zdjęciu jaka śliczna... Schroniskowe psiaki rozkwitają w domach, przy kochających je Ludziach... Quote
Jagoda1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Na spacerek, Kajuniu, na pierwszą stronę, niech Cię wypatrzą.... Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Witaj, Maleństwo, podreptaj na pierwszą stronę, szukaj domku... Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Kajunia pokazywała się, szukała domku, a potem do ciepłej budki... Quote
wtatara Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nawet na takie upały siedzi w budce, no ale noż moja 4 letnia Tabi też dzisiaj na działce leżała na skalniaku do słońca, dziwię się jak jej było wygodnie Kajuniu a teraz wieczorny spacer Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 A teraz wychodź z budki i na poranny spacer... http://img296.imageshack.us/img296/2959/maakajank3.jpg Quote
wtatara Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kajunia zasługuje na domek i pewnie sobie wyspaceruje a dla Was to będzie szok ,że taka maleńka psinka i do tego już nie młoda znalazła domek Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 To moje wieeeelkie marzenie, aby ta niemłoda Kruszynka znalazła dom. Wiem przecież, jak umieją kochać takie dojrzałe i odrzucone Dziewczynki... Dobrej nocy, śpij w budce, niech przyśni ci się mizianko... Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Kajusiu, tuptaj na pierwsza stronę, pokazuj się. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wtatara napisał(a):Kajunia bardzo zasługuje na domek- mam nadzieję że niedługo to nastąpi Kaja ma już swoje latka i trzeba se spieszyć z tym domkiem,bo w schroniskach takie staruszki bardzo szybko tracą nadzieje i sie poddaja natomiast w domkach odżywaja i jeszcze długo cieszą swoją obecnością domownikow. wyadoptowałam kilkanaście staruszków i wiem to z doswiadczenia .Kaja ma naprwde sporo latek i dobrze by było żeby na ostatnie swoje latka spała na łóżeczku i zapomniała o tym co ją spotkało. Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ja ciągle wierzę, że Kaja znajdzie dom. Znów umieszczę ogłoszenia, ma stale "Allegro", dzięki "Franca81". Napisałam do Pana Kierownika z prośbą o komplet szczepień, wysłałam pieniądze. Mam nadzieję, że dostaje lek na serduszko i wzmacniający ją "psi geriavit". Psinko, tylko tyle mogę dla Ciebie zrobić...:shake: Quote
Recommended Posts