mulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asia_M napisał(a):Maleńka na pewno jest wystraszona :( myślę, że nie jest wystraszona ale żal psinki :( Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Kajusia, mieszka w świetlicy, nie jest głodna, ma ciepło, czasami ktos pobawi się z nią. [SIZE=3]Jak napisała "Ulka18" "....zawsze siedzi sobie w kuchni przy piecyku." Ale wiadomo, że szczęściem dla psiaka jest swój Pan i swój Dom. Dla starszej Suni dom musiałby być Wyjątkowy. Trudno wyobrazić sobie jej powrót do schroniska, bo nie spełniła oczekiwań.... Quote
Asia_M Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie bardzo wiem jak , nie jestem zbyt biegła w dg:oops: Wejdź na pierwszym poście w "edit" - póżniej "idź do zaawansowane", zaznaczysz na dole znaczek zółty z wykrzyknikiem i "zapisz zmiany" :) Quote
Asia_M Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dziękuję za nauki:calus: Przyjemność po mojej stronie :) Teraz Skarbeniek jest bardziej widoczny :) Quote
Ulka18 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kajunia jest juz bardzo, bardzo dlugo w schronisku. Dowiem sie jak bede. Moze ktos pamieta, ekipa sie dosc czesto zmienia, ale jest p.kierownik, pani Ola, beda pamietac na pewno. Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ulka18 napisał(a):Kajunia jest juz bardzo, bardzo dlugo w schronisku. I właśnie dlatego dom musi być wyjątkowy. Quote
domi_nique Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no malutka, uloz sie wygodnie w swojej mieciutkiej budce i snij o nowym domku :) Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='akucha']Domku szuka starsza, cudowna psina!!! akucha właśnie przeczytałam Twój tekst do ogłoszenia Canona z Łodzi i tak jak wszyscy, którzy to czytali popłakałam się :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43332&page=2 (post nr 20) proszę, napisz równie wzruszający tekst dla Kajuni, proszę... Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 może jeszcze udałoby się poprosić cioteczki o śliczny banerek dla Kajusi Quote
Asia_M Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='lupe'] Przepiękne bannerki!!!!!!!!!!!! Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 lupe dziękujemy :loveu: banerki prześliczne, komu banerek, komu ??? Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Dziękuję za "Kajusiowe" śliczne bannerki:lol: Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Kajusiu, tup, tup, tup po domek! Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a można mieć dwa banerki równocześnie? Kajunia potrzebuje człowieka o wielkim sercu !!! Quote
Kasia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 mulinka napisał(a): a można mieć dwa banerki równocześnie? możesz mieć 2 ale nie takiej wielkosci tylko pomniejszone ;) Hop Kajuniu na pierwszą!!!!! Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='fidelek2']możesz mieć 2 ale nie takiej wielkosci tylko pomniejszone ;) to poproszę o wskazówki jak to zrobić :) (może być na pw) Kajusia marzy o własnym domku i kochających opiekunach Quote
Jagoda1 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='mulinka']a można mieć dwa banerki równocześnie? Nie można, u mnie zaraz CIACH:mad:. Dobrze mi tak, nie posłuchałam... zaraz zaraz, kto mnie uprzedzał? Pozdrawiam Moderatora i prosze o odpowiedź w sprawie przeniesienia zdjęć...:cool3: Quote
Recommended Posts