Jagoda1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jeszcze raz zaglądam do Ciebie, Kajuniu. Quote
amelka0 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kajusiu ja też do Ciebie zawsze zaglądam i liczę,że kiedyś trafi Ci się taki Prawdziwy Dom Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 kto zapewni słodkiej psince pogodny domek na jesień życia? Quote
domi_nique Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ojej, Kajuniu, gdzie Ty mi ucieklasz? czemu ja Cie znalezc nie moglam? co u Ciebie malutka? ciotka Domi pamieta, tylko roztrzepana jest ;) trzymaj sie suniu! Quote
Kasia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kajunia ponownie sie wszystkim przypomina na pierwszej stronie!!!! Quote
domi_nique Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hehe, ciotka nawet nie pamieta, co ma w podpisie :) ostatnio zamast na smsa odpisalam pierwszej lepszej osobie na gg, wiec chyba czas wrocic na ziemie... Kajuniu, duzo, duzo, duzo glaskow dla Ciebie. i usmiechaj sie dalej tak slicznie, moze ktos Cie wypatrzy! Quote
amelka0 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A czy Kajunia jest na jakiś innych forach poza allegro?? Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='amelka0']A czy Kajunia jest na jakiś innych forach poza allegro?? Tak, jest na pięciu forach, dziś sprawdzę, gdzie jeszcze ją umieścić. Witaj, Kruszynko:lol: . Quote
amelka0 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Kajunia,obyś tylko jeszcze zdążyła mieć PRAWDZIWY DOM!! Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='amelka0']Kajunia,obyś tylko jeszcze zdążyła mieć PRAWDZIWY DOM!! Mam taką nadzieję... Quote
amelka0 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 I co Agusiu,nie ma żadnego odzewu na ogłoszenia Kajusi??Nikt nie chce podarwować Tej Suni paru,wspaniałych lat??Szkoda,bo Życie Tak szybko Ucieka....:-(:-( Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='amelka0']I co Agusiu,nie ma żadnego odzewu na ogłoszenia Kajusi??Nikt nie chce podarwować Tej Suni paru,wspaniałych lat??Szkoda,bo Życie Tak szybko Ucieka....:-(:-( Niestety, do tej pory nikt nie odezwał się.:-( Ale trzeba próbować, nasza Korusia czekała nas ponad cztery lata, może i Kajuni uda się... Quote
wtatara Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Czy wiadomo jak długo malutka jest w schronisku Quote
Recommended Posts