Ulka18 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kurcze, zeby Kajunia miala choc ze dwa latka mniej....wtedy na pewno znalazlaby domek :roll: a tak, to jak ludziska slysza, ze ma 12 lat, to koniec... Quote
Franca81 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wczoraj wystawiłam Allegro a dziś ktoś już dodał Kajunię do obserwowanych.... Trzymam kciuki! Ale boję się że znów będzie tak jak na poprzednich jej aukcjach (na obserwacji tylko sie skonczylo).... Oby tym razem nie........ Quote
Jagoda1 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Do góry, moze ktoś Cię znajdzie i pokocha? Kajusia wystawiona: http://www.bono-polska.pl http://www.4lapy.pl http://ogloszenia4you.pl http://kupiepsa.pl Quote
wtatara Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 nie mogę przestać o niej myśleć- jest taka maleńka i taka bezbronna. Będę próbować szukać dla niej domku. Proszę mi napisać coś więcej o niej. Czy ona bierze leki na stałe, dlaczego jest leczona. Czy nauczona jest czystości ale myśle że tak jak mieszka w kuchni i czy chodzi na smyczy. Kochana psinka Quote
Franca81 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kajusia ma już dwóch obserwatorów. Mam nadzieję, że to naprawdę zainteresowani adopcją ludzie. ;) Quote
wtatara Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 podnoszę Kajunię- bardzo proszę o odpowiedz na moje pytania Quote
Ulka18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 wtatara napisał(a):nie mogę przestać o niej myśleć- jest taka maleńka i taka bezbronna. Będę próbować szukać dla niej domku. Proszę mi napisać coś więcej o niej. Czy ona bierze leki na stałe, dlaczego jest leczona. Czy nauczona jest czystości ale myśle że tak jak mieszka w kuchni i czy chodzi na smyczy. Kochana psinka Kajunia niby jest nauczona czystosci, ale zdarza sie jej nie doczlapac na podworko, wtedy nikt nie robi z tego problemu. Kajunia chodzi powolutku, tupta raczej zamiast chodzic. Wiekszosc dnia przesypai...Jak sie rozbawi to zapomina o swoim wieku.Na smyczy moze kiedys chodzila, ale w schronisku na pewno nie. O leki trzeba zapytac p.kierownika mailem : mtoz@neostrada.pl. Na pewno jakies geriatryczne od Agusi Terierki i moze cos na kaszel. Jak bede w schronisku nakrece filmik z Kajunia, to bedzie widac jak sie porusza i zachowuje. Quote
amelka0 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kajunia nie chodzi w schronie na smyczy,bo jak rozumiem,nie ma po prostu takiej potrzeby-przecież nigdzie nie ucieknie.Ale skoro swoje lata ma to zapewne kiedyś na smyczy chodziła,zresztą chodzi wolno-tak więc na smyczy będzie tak chodziła jak i teraz bez smyczy-nie będzie gnać czy ciągać,więc w potencjalnym domku,nie mieli by z Nią żadnych kłopotów.Przynajmniej jest w takim wieku,że nie niszczyła by w domu,nie rozrabiała jak młody psiak,nie potrzebowałaby tyle zainteresowania,długich wybiegów itd.-wystarczyłaby skromna miseczka i mały spacerek-to nie jest dużo,a jednak,nikt nie chce tego Kajusi dać:-(:-( Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Kajusi posłałam Fortecor poprawiający pracę serduszka, oraz Karsivan - to taki psi geriavit. W przyszłym tygodniu znów wyślę. Quote
wtatara Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dziękuję za odpowiedz- kochana psinka, tak mi jej szkoda. Bardzo proszę o filmik maleństwa Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Kajusiu, dobrej nocki w ciepłej budce... Quote
Hala Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no właśnie..tylko koniecznie musi zabrać ją z budką. :evil_lol: Quote
terra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Sponsorka od budki, powiedziała, że jest własnością Kajuni i z nią się będzie przeprowadzać. A pięknie w tej budce wygląda, prawda? Quote
wtatara Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 zrobię wszystko aby znaleźć dla niej domek.Ja jestem z Krakowa, gdybym znalazła domek możliwy byłby transport Quote
Jagoda1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Budka, oczywiście należy do Kajuni...;) Na pierwszą stronę Maleńka, tuptaj... Quote
Jagoda1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witam, Kajuniu, może dzisiaj zainteresuje się ktoś Tobą? wtatara napisał(a):a co Kajuni jest że jest chora- biedna maleńka Podobno kaszle, ale pewnie serduszko ma słabsze i stąd kaszel. Nasza Korusia po adopcji (miała 10 lat) też kaszlała, dostaje leki i odmłodniała, że hej! Quote
Franca81 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kaja ma dwóch obserwatorów. Hopkaj do góry Kajuniu!! Quote
terra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Trzymam mocno, może to ten naj, naj, domek dla Kajuni. Quote
Recommended Posts