Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wystawiłam Allegro a dziś ktoś już dodał Kajunię do obserwowanych.... Trzymam kciuki! Ale boję się że znów będzie tak jak na poprzednich jej aukcjach (na obserwacji tylko sie skonczylo).... Oby tym razem nie........

Posted

nie mogę przestać o niej myśleć- jest taka maleńka i taka bezbronna. Będę próbować szukać dla niej domku. Proszę mi napisać coś więcej o niej. Czy ona bierze leki na stałe, dlaczego jest leczona. Czy nauczona jest czystości ale myśle że tak jak mieszka w kuchni i czy chodzi na smyczy. Kochana psinka

Posted

wtatara napisał(a):
nie mogę przestać o niej myśleć- jest taka maleńka i taka bezbronna. Będę próbować szukać dla niej domku. Proszę mi napisać coś więcej o niej. Czy ona bierze leki na stałe, dlaczego jest leczona. Czy nauczona jest czystości ale myśle że tak jak mieszka w kuchni i czy chodzi na smyczy. Kochana psinka

Kajunia niby jest nauczona czystosci, ale zdarza sie jej nie doczlapac na podworko, wtedy nikt nie robi z tego problemu. Kajunia chodzi powolutku, tupta raczej zamiast chodzic. Wiekszosc dnia przesypai...Jak sie rozbawi to zapomina o swoim wieku.Na smyczy moze kiedys chodzila, ale w schronisku na pewno nie.

O leki trzeba zapytac p.kierownika mailem : mtoz@neostrada.pl.
Na pewno jakies geriatryczne od Agusi Terierki i moze cos na kaszel.

Jak bede w schronisku nakrece filmik z Kajunia, to bedzie widac jak sie porusza i zachowuje.

Posted

Kajunia nie chodzi w schronie na smyczy,bo jak rozumiem,nie ma po prostu takiej potrzeby-przecież nigdzie nie ucieknie.Ale skoro swoje lata ma to zapewne kiedyś na smyczy chodziła,zresztą chodzi wolno-tak więc na smyczy będzie tak chodziła jak i teraz bez smyczy-nie będzie gnać czy ciągać,więc w potencjalnym domku,nie mieli by z Nią żadnych kłopotów.Przynajmniej jest w takim wieku,że nie niszczyła by w domu,nie rozrabiała jak młody psiak,nie potrzebowałaby tyle zainteresowania,długich wybiegów itd.-wystarczyłaby skromna miseczka i mały spacerek-to nie jest dużo,a jednak,nikt nie chce tego Kajusi dać:-(:-(

Posted

Sponsorka od budki, powiedziała, że jest własnością Kajuni i z nią się będzie przeprowadzać. A pięknie w tej budce wygląda, prawda?

Posted

Witam, Kajuniu, może dzisiaj zainteresuje się ktoś Tobą?

wtatara napisał(a):
a co Kajuni jest że jest chora- biedna maleńka

Podobno kaszle, ale pewnie serduszko ma słabsze i stąd kaszel. Nasza Korusia po adopcji (miała 10 lat) też kaszlała, dostaje leki i odmłodniała, że hej!