Jagoda1 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Czy Kajunia zdąży jeszcze mieć własny domek?:-( Quote
ewatonieja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czy wiadomo coś o przeszłości Kajuni?jak się dostała do schronu? Quote
domi_nique Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 poniedzialek byl wczoraj... czy Ta Pani kontaktowala sie w sprawie Kajuni? tylko ja mam jakies obawy co do wysylania jej tak daleko... boje sie troche jak zniesie dluga podroz i jak sie przystosuje do nowych warunkow... to juz starsza psinka, zdrowko tez juz nie takie jak u kilkuletniego psa... ale to juz pan kierownik zdecyduje, bo ja Kajuni nie widzialam. najlepiej by bylo, gdyby ja adoptowal ktos, kto czesto jest w schronisku i kogo Kajunia zna ;) (nie nie, to nie jest zadna aluzja skierowana do wolontariuszy i pracownikow, po prostu tak mi sie nasunelo...) Quote
Franca81 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Chcę wystawić małej allegro. Tylko poproszę na PW jakieś namiary do kogoś. Bo nie wiem czy dać tylko namiasry na schronisko?? No nic jeżeli nie będę miała innych danych to podam schroniskowe. W końcu to zwsze w trakcje trwania aukcji mogę dopisać. Quote
Franca81 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Już mi nie dziękuj. :evil_lol: Ja już mówiłam, że to z czystego egoizmu. Bo mam kaprys zobaczyć Kajunię w kochanym domku na kolanach kochającego właściciela. :cool3: Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=186747773 Quote
Ulka18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Super aukcja allegro, nic dodac, nic ujac. Pieknie obrobione zdjecia :loveu: Kajunie wszyscy w schronisku znaja, wiec kazdy, kto odbierze telefon, powie wszystko co wie na jej temat. Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Malutka psinka wciąż czeka na swój domek. Czy zdąży?:-( Quote
Franca81 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dziękuję. :oops: Starałam się. :evil_lol: Podnoszę.... Quote
terra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kajunia jest śliczna. Kto ją pokocha? Zbiorczy wątek linków, do wątków psów ze Schroniska w Mielcu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 Quote
ewatr Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 a ja dopiero zrozumiałam komu robiłam zdjecia w tej budce :oops: Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='ewatr']a ja dopiero zrozumiałam komu robiłam zdjecia w tej budce :oops: Śliczna Kajusia, prawda? Szkoda, ze tak długo czeka i czeka... Quote
ewatr Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Śliczna Kajusia, prawda? Szkoda, ze tak długo czeka i czeka... śliczna i ma takie madre oczy ............. Aga mi długo tłumaczyła różne rzeczy na jej temat a ja nie wiedziałam o kim ona mówi ? - po prostu nie trafiłam na jej watek i wstydzę sie tego :oops: mówiła o tej budce i opiekunce wirtualnej i o madrej suni co tak długo czeka :-( Quote
Ulka18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Aga mi długo tłumaczyła różne rzeczy na jej temat a ja nie wiedziałam o kim ona mówi ? Powiedzialam do Ewy jak mialysmy juz wychodzic, chodz do kuchni, pokaże Ci Kajunie. Widze, ze Ewa zrobila troche duze oczy, nie zagladala widocznie wczesniej na ten watek. Cale szczescie juz jest i wstawila zdjecie Kruszynki. Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 ewatr napisał(a):śliczna i ma takie madre oczy ............. Aga mi długo tłumaczyła różne rzeczy na jej temat a ja nie wiedziałam o kim ona mówi ? - po prostu nie trafiłam na jej watek i wstydzę sie tego :oops: mówiła o tej budce i opiekunce wirtualnej i o madrej suni co tak długo czeka :-( Witaj u Kajuni... Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Malutka kochana psinka tak bardzo potrzebuje swojego domku... Taka śliczna suńka a wciąż w schronisku.... Quote
ewatr Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ciocie :loveu: proszę wpisujcie na tym wątku kto i gdzie wystawia psiaki z Mielca : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 z góry dziękujemy :Rose: Quote
ewatonieja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pani z Niemiec zrezygnowała z adopcji Kajuni :( ,wezmie młodego psa bez łapy z Poznania, od dziewczyn ,które pomogły Agacie - dały Dt oraz załatwiły transport do Bonn,przykro mi :-( Quote
Franca81 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No nic. Widocznie to nie był najlepszy pod słońcem domek dla Kajuni. Poszukamy gdzie indziej. :cool3: Nie ma co się podłamywać. Mała zasłużyła na dom więc trzeba go znależć (ten jej jeden jedyny). :cool3: Zerknę na allegro, może tam coś się szykuje. :cool3: Quote
ewatonieja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tu bardziej chodziło o długa podróż ,o to ,że kajunia nie ma źle bo nie jest na boksach itp, nie ma srodków na dom tymczasowy płatny? Quote
Jagoda1 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Dla Kajusi najlepszy byłby dom stały. Kaja jest już starszą Sunią z długoletnim schroniskowym "stażem". Quote
Recommended Posts