Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juszes napisał(a):
A i któras osoba pisala juz, ze czesto potencjalnych wlascicieli przyciaga pies bardziej po "mini metamorfozie" Moze ktos, kto mieszka blisko kajki mógłby coś takiego zorganizowac? Nie trzeba przeciez wiele- jakaś kąpiel, wyczesanie, obciecie pasurków, to wszytsko mozna zrobic samemu, a taki piesio na pewno zwróci na siebie większą uwagę ^^ Mam nadzieje, ze ten ponysl zostanie rozpatrzony :D

Nie wiem co na taki pomysl powie schronisko....ja tam jestem tylko wolontariuszem, nie mam zadnych mocy decyzyjnych.

Kajunia nie jest brudna, ani zaniedbana. Ona sie w ogole nie pokazuje, nie wychodzi z kuchni, tylko siedzi w tej swojej ukochanej cieplej budce.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Kajusia będzie znów na allegro, bardzo dziękuję:lol:. Cieszę się, ze sprawiłam jej tyle radości ciepłą budką, namiastką ciepłych kolanek.

to był piękny dar serca Agusiu

Kaja czeka w budce, w schroniskowej kuchni na prawdziwy dom
i kogoś kto ja pokocha

Posted

Dobrze, że ma chociaż ciepło i mięciutko...Ta budka to cały jej dobytek, to jej szczęście, którego pilnuje i które pokochała całym serduszkiem...

Posted

ja mysle, ze Kajunie trzeba by pokazc na jakims festynie, na Dniach Mielca, gdzies, gdzie schronisko zacheca do adopcji. bo inaczej nikt sie nawet nie dowie, ze taka kochana sunia tam jest :(

Posted

Ulu,co sądzisz o naszych pomysłach,domi nique ma rację,taki festyn to naprawdę wielka szansa,a co myślisz o spacerkach,o tym by móc się z nią przejść gdzieś dalej jak weźmiesz ją ze schronu z doczepioną kartką,w stylu"tak bardzo pragnę domu,czy jest ktoś kto mnie przygarnie?"wtedy ludzie na pewno by się oglądali i zaczepiali,pytali,w końcu trafiłby się ktoś kogo podbiła by serduszko.Naprawdę Ulu to jedyne wyjście,z Nią trzeba wyjść''do ludzi"Oni sami jej nie znajdą...Do schronu przychodzą głównie ludzie,którzy chcą młodego psa,a poza tym tam taka konkurencja...A na mieście będzie jedyna,czy na festynie jedna z niewielu.Właśnie z takim wzruszającym tekstem może chwyci kogoś za serce!

Posted

amelka0 napisał(a):
Ulu,co sądzisz o naszych pomysłach,domi nique ma rację,taki festyn to naprawdę wielka szansa,a co myślisz o spacerkach,o tym by móc się z nią przejść gdzieś dalej jak weźmiesz ją ze schronu z doczepioną kartką,w stylu"tak bardzo pragnę domu,czy jest ktoś kto mnie przygarnie?"wtedy ludzie na pewno by się oglądali i zaczepiali,pytali,w końcu trafiłby się ktoś kogo podbiła by serduszko.Naprawdę Ulu to jedyne wyjście,z Nią trzeba wyjść''do ludzi"Oni sami jej nie znajdą...Do schronu przychodzą głównie ludzie,którzy chcą młodego psa,a poza tym tam taka konkurencja...A na mieście będzie jedyna,czy na festynie jedna z niewielu.Właśnie z takim wzruszającym tekstem może chwyci kogoś za serce!

Festyn jest w sierpniu dopiero...teraz nie ma zadnych uroczystosci w mielcu, z tego co wiem, bo z Mielca nie jestem. Mam do schroniska 40 km.

A zeby dojsc do centrum miasta Mielca i pokazac sie z Kajunia, to ze schroniska trzeba by isc z 40 minut :shake: No chyba, zeby sie podjechalo samochodem, a potem chodzilo.

Dobrze byloby zrobic to w dzien, ale ja pracuje od 7.15 czesto do 16.30-17.
Urlop musze planowac z duzym wyprzedzeniem, juz teraz mam wypisana karte urlopowa na 12.4, bo do schroniska przyjedzie Viris.
Wtedy to planuje zrobic nowe zdjecia kilka psiakom m.in. Kajuni, Amberkowi, Pimpkowi, innym malym psiaczkom.

Damy potem nowa aukcje Kajuni.
Ostatnio udalo mi sie znalezc przez allegro domki dla Megan bez oczka
z Kielc, bokserowi Maksowi z Tarnobrzegu, Tosi z chorym oczkiem z tymczasu Beci66 z Reszowa i trzem kotom z tymczasu od Missieek.
Wierze, ze Kajuni tez sie uda.