Ulka18 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Juszes napisał(a):A i któras osoba pisala juz, ze czesto potencjalnych wlascicieli przyciaga pies bardziej po "mini metamorfozie" Moze ktos, kto mieszka blisko kajki mógłby coś takiego zorganizowac? Nie trzeba przeciez wiele- jakaś kąpiel, wyczesanie, obciecie pasurków, to wszytsko mozna zrobic samemu, a taki piesio na pewno zwróci na siebie większą uwagę ^^ Mam nadzieje, ze ten ponysl zostanie rozpatrzony :D Nie wiem co na taki pomysl powie schronisko....ja tam jestem tylko wolontariuszem, nie mam zadnych mocy decyzyjnych. Kajunia nie jest brudna, ani zaniedbana. Ona sie w ogole nie pokazuje, nie wychodzi z kuchni, tylko siedzi w tej swojej ukochanej cieplej budce. Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kajusia będzie znów na allegro, bardzo dziękuję:lol:. Cieszę się, ze sprawiłam jej tyle radości ciepłą budką, namiastką ciepłych kolanek. Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Maleńka Kajusia tyle lat czeka na dom:-( . Quote
mulinka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Kajusia będzie znów na allegro, bardzo dziękuję:lol:. Cieszę się, ze sprawiłam jej tyle radości ciepłą budką, namiastką ciepłych kolanek. to był piękny dar serca Agusiu Kaja czeka w budce, w schroniskowej kuchni na prawdziwy dom i kogoś kto ja pokocha Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dobrze, że ma chociaż ciepło i mięciutko...Ta budka to cały jej dobytek, to jej szczęście, którego pilnuje i które pokochała całym serduszkiem... Quote
domi_nique Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja mysle, ze Kajunie trzeba by pokazc na jakims festynie, na Dniach Mielca, gdzies, gdzie schronisko zacheca do adopcji. bo inaczej nikt sie nawet nie dowie, ze taka kochana sunia tam jest :( Quote
amelka0 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ulu,co sądzisz o naszych pomysłach,domi nique ma rację,taki festyn to naprawdę wielka szansa,a co myślisz o spacerkach,o tym by móc się z nią przejść gdzieś dalej jak weźmiesz ją ze schronu z doczepioną kartką,w stylu"tak bardzo pragnę domu,czy jest ktoś kto mnie przygarnie?"wtedy ludzie na pewno by się oglądali i zaczepiali,pytali,w końcu trafiłby się ktoś kogo podbiła by serduszko.Naprawdę Ulu to jedyne wyjście,z Nią trzeba wyjść''do ludzi"Oni sami jej nie znajdą...Do schronu przychodzą głównie ludzie,którzy chcą młodego psa,a poza tym tam taka konkurencja...A na mieście będzie jedyna,czy na festynie jedna z niewielu.Właśnie z takim wzruszającym tekstem może chwyci kogoś za serce! Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 O ile wiem Mielec ma tylko wolontariuszkę Ulkę18, a psiaków jest kilkaset:-( . Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Dobrej nocy, Kajusiu, podniosę cię, może jednak ktoś cię zauważy. Zajmujesz w moim sercu wyjątkowe miejsce:loveu: . Quote
mulinka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a szykuje się jakiś festyn z okazji dnia Mielca ? Kajusia rzeczywiście mogłaby tam być psią gwiazdą Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Kajusia prosi o domek na resztę życia. Quote
Ulka18 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 amelka0 napisał(a):Ulu,co sądzisz o naszych pomysłach,domi nique ma rację,taki festyn to naprawdę wielka szansa,a co myślisz o spacerkach,o tym by móc się z nią przejść gdzieś dalej jak weźmiesz ją ze schronu z doczepioną kartką,w stylu"tak bardzo pragnę domu,czy jest ktoś kto mnie przygarnie?"wtedy ludzie na pewno by się oglądali i zaczepiali,pytali,w końcu trafiłby się ktoś kogo podbiła by serduszko.Naprawdę Ulu to jedyne wyjście,z Nią trzeba wyjść''do ludzi"Oni sami jej nie znajdą...Do schronu przychodzą głównie ludzie,którzy chcą młodego psa,a poza tym tam taka konkurencja...A na mieście będzie jedyna,czy na festynie jedna z niewielu.Właśnie z takim wzruszającym tekstem może chwyci kogoś za serce! Festyn jest w sierpniu dopiero...teraz nie ma zadnych uroczystosci w mielcu, z tego co wiem, bo z Mielca nie jestem. Mam do schroniska 40 km. A zeby dojsc do centrum miasta Mielca i pokazac sie z Kajunia, to ze schroniska trzeba by isc z 40 minut :shake: No chyba, zeby sie podjechalo samochodem, a potem chodzilo. Dobrze byloby zrobic to w dzien, ale ja pracuje od 7.15 czesto do 16.30-17. Urlop musze planowac z duzym wyprzedzeniem, juz teraz mam wypisana karte urlopowa na 12.4, bo do schroniska przyjedzie Viris. Wtedy to planuje zrobic nowe zdjecia kilka psiakom m.in. Kajuni, Amberkowi, Pimpkowi, innym malym psiaczkom. Damy potem nowa aukcje Kajuni. Ostatnio udalo mi sie znalezc przez allegro domki dla Megan bez oczka z Kielc, bokserowi Maksowi z Tarnobrzegu, Tosi z chorym oczkiem z tymczasu Beci66 z Reszowa i trzem kotom z tymczasu od Missieek. Wierze, ze Kajuni tez sie uda. Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Malutka, spokojniutka Kajunia przypomina wszystkim, że wciaż szuka domku... Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Ulka18 napisał(a):Damy .... nowa aukcje Kajuni. Wierze, ze Kajuni tez sie uda. Ja też wierzę, że sie uda:lol: . Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hop hop!! Czy znajdzie sie ktoś kto zaoferuje cieply domek i swoje serduszko na stare latka, naszej Kajusi? =** Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jeszcze raz podnoszę maleńką psinkę, może uśmiechnie się do niej szczęście? Quote
mulinka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ula, jak to dobrze, że tyle psiaków (i kotów) znalazło domy. Kajusia też znajdzie dom, kogoś kto ją będzie głaskał i przytulał. Quote
Juszes Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dzieńdobry Dziś pierwszy dzień wiosny! A Kajka wciąż szuka domku, moze właśnie w ten dzien ktos się nią zainteresuje? Quote
fox_india Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jaka ta Kaja slodka, do domku hop :multi: Quote
Kasia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wraz z nadejściem wiosny przychodzi radość - życzę Ci Kajuniu takiej radości, może akurat dziś znajdziesz nowy, cudowny domek!!! Quote
Juszes Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Podnosze :) Kaja szuka domku, kto jej go zapewni? ;[ Quote
Recommended Posts