Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Długo mnie u Ciebie nie było...wchodząc miałam nadzieję że już w nowym domku grzejesz doopkę a tu wielkie rozczarowanie...:-(

Kto pokocha tą cudowną sunieczkę?????

Posted

Ciekawe czy Kajusia wychodzi jak jest ciepło poleżeć sobie na słoneczku ?
dobrze by było, żeby mogła pospacerować ze swoja panią
kto przygarnie Kajusię ?

Posted

Oj,Jej już pewno nawet słoneczko
nie cieszy,pewnie wolałaby deszcze i burze za oknem,ale u boku kochającego Pana,przy którym by tak się w końcu czuła bezpieczna i szczęśliwa.Czy ktoś wreszcie się nią zaopiekuje????Czy jeszcze będzie ją cieszył widok rzeczy najprostszych:słońca,liści,trawy,miski z własną wodą?Czy Ona jeszcze zdąży?
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Tak szukajmy Mulinko,bo Ona nie może tak zmarnieć,zginąć...Musimy zdążyć ją uratować!Pozdrawiam Mulinko-bratnia Duszo,i wszystkie cioteczki,tak wspomagające Małą!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

taka piekna pogoda... moze przynajmniej wolontariusze wyprowadza na chwile Kajunie na sloneczko? niech nawdycha sie wiosennego powietrza. wiosna ludziom topnieja serca. moze komus na widok Kajuni stopnieje serce?

Posted

amelkaO :buzi:

wiecie co, może rzeczywiście dobrze by było żeby Kajusia jak najczęściej była na spacerkach (o ile to tylko możliwe) bo może wtedy ktoś z odwiedzających schronisko się w niej zakocha

Posted

Mulinka ma rację:buzi:,super będzie jak wolontariusze będą często Małą na spacer wyprowdzać,bo:
1)Kajunia będzie choć troszkę szczęśliwsza
2)Ktoś z odwiedzających schron osób w końcu ją zauważy,a wolantariusz zacznie wtedy zachwalać jej zalety.
I mam pomysł,tylko proszę się nie śmiać ze mnie.Po prostu pomślałam,że można by jej doczepić kartke,coś w stylu"tak długo jestem w schronisku,czy ktoś mi zaoferuje dom?"i iść z Małą na długi spacer po mieście,ludzie na pewno będą przystawać,czytać,wypytywać.Większość z nich będzie już pewnie miała własnego psa w domu,ale trafi się w końcu ktoś,kto nie ma,lub ma znajomego,co mu umarł pies i może.....Zobaczycie,na takim jednym spacerze na miecie,więcej osób zwróci na Nią uwagę niż przez miesiąc w schronie.;)

Posted

Jest tylko "drobny" problem. W Mielcu jest jedna wolontariuszka, Ulka18, która na stałe mieszka w Dębicy. W każdym razie, nie jest codziennie w schronisku.