amelka0 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kajunia bardzo prosi o dom i swego Człowieka! Quote
Kasia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Długo mnie u Ciebie nie było...wchodząc miałam nadzieję że już w nowym domku grzejesz doopkę a tu wielkie rozczarowanie...:-( Kto pokocha tą cudowną sunieczkę????? Quote
mulinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ciekawe czy Kajusia wychodzi jak jest ciepło poleżeć sobie na słoneczku ? dobrze by było, żeby mogła pospacerować ze swoja panią kto przygarnie Kajusię ? Quote
amelka0 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Oj,Jej już pewno nawet słoneczko nie cieszy,pewnie wolałaby deszcze i burze za oknem,ale u boku kochającego Pana,przy którym by tak się w końcu czuła bezpieczna i szczęśliwa.Czy ktoś wreszcie się nią zaopiekuje????Czy jeszcze będzie ją cieszył widok rzeczy najprostszych:słońca,liści,trawy,miski z własną wodą?Czy Ona jeszcze zdąży?:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Chodź Malutka pospacerujemy na pierwszą stronę...za oknem piękne słonko, powinnaś teraz iść koło nogi swojego ukochanego Pana... Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Witaj, Maleństwo, wędruj na pierwszą stronę. Quote
mulinka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kajusia czeka i czeka ale za mało osób o niej wie... Quote
amelka0 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Tak szukajmy Mulinko,bo Ona nie może tak zmarnieć,zginąć...Musimy zdążyć ją uratować!Pozdrawiam Mulinko-bratnia Duszo,i wszystkie cioteczki,tak wspomagające Małą!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Malenka Kajunia już tak długo czeka na domek! Quote
domi_nique Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 taka piekna pogoda... moze przynajmniej wolontariusze wyprowadza na chwile Kajunie na sloneczko? niech nawdycha sie wiosennego powietrza. wiosna ludziom topnieja serca. moze komus na widok Kajuni stopnieje serce? Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Podnoszę, podnoszę, podnoszę i...:-( Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Podnoszę, podnoszę, podnoszę i...:-( to i ja Cię podniosę Malutka...... Quote
mulinka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 amelkaO :buzi: wiecie co, może rzeczywiście dobrze by było żeby Kajusia jak najczęściej była na spacerkach (o ile to tylko możliwe) bo może wtedy ktoś z odwiedzających schronisko się w niej zakocha Quote
Reno2001 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mulinko, Tak cały czas żałuję, że Kajunia nie mogła razem ze mną przyjechac do Łodzi:sad: . Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 domi_nique napisał(a):moze komus na widok Kajuni stopnieje serce? Szukamy, szukamy!!! Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Kto mógłby zamieścić jeszcze inne ogloszenia, ja zupełnie nie znam sie na tym.:oops: Miałby moją dozgonną wdzięczność;) Quote
terra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wstawiłam Kaję do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4109886#post4109886 Quote
amelka0 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mulinka ma rację:buzi:,super będzie jak wolontariusze będą często Małą na spacer wyprowdzać,bo: 1)Kajunia będzie choć troszkę szczęśliwsza 2)Ktoś z odwiedzających schron osób w końcu ją zauważy,a wolantariusz zacznie wtedy zachwalać jej zalety. I mam pomysł,tylko proszę się nie śmiać ze mnie.Po prostu pomślałam,że można by jej doczepić kartke,coś w stylu"tak długo jestem w schronisku,czy ktoś mi zaoferuje dom?"i iść z Małą na długi spacer po mieście,ludzie na pewno będą przystawać,czytać,wypytywać.Większość z nich będzie już pewnie miała własnego psa w domu,ale trafi się w końcu ktoś,kto nie ma,lub ma znajomego,co mu umarł pies i może.....Zobaczycie,na takim jednym spacerze na miecie,więcej osób zwróci na Nią uwagę niż przez miesiąc w schronie.;) Quote
terra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jest tylko "drobny" problem. W Mielcu jest jedna wolontariuszka, Ulka18, która na stałe mieszka w Dębicy. W każdym razie, nie jest codziennie w schronisku. Quote
Recommended Posts