Jagoda1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kto da dom starszej psince na resztę życia? Quote
amelka0 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kajunia nie chce luksusów,Ona tylko marzy o własnym,małym kąciku,skromnej misce i ogroooomnej miłości. Czy to naprawdę tak dużo? Czy nikt nie może Jej tego dać? Ona tak baaaaardzo prosi!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Jagoda1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kajunia, wielkości kota, potrzebuje domku na resztę życia. Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kaja mogłaby przyjechać 8 marca do Łodzi - jeśli ktoś z Łodzi chciałby ją zaadoptować powinien skontaktowac się na pw z Reno2001, która 8 marca jedzie do Mielca po Aldunię Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wyprowadzę Kajunię na pierwszy wirtualny spacerek na pierwszą stronę!!!!!! Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 To ja też pospaceruję z maleńką psinką... Quote
Reno2001 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A ja najchętniej przywiozłabym Kajunię do Łodzi razem z Aldką. Pobudka dla Łodzi!!!!:diabloti: :diabloti: Czy znajdzie sie w mieście ktoś chętny do adopcji tej maleńkiej suni?!!! Może przyjechać już 8 marca:lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ja mam nadzieję, że może ktoś ją zauważy a może zabierz też Kajunię i będziemy szukać dla niej domu docelowego ... to by było najlepsze rozwiązanie... marzy mi się żeby tak mogło być Quote
Reno2001 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tylko kto ja weźmie na tymczas? Przepraszam, ale ja poprostu nie dam rady. Nie wiem jak będzie z Aldką.To mój pierwszy pies ze schroniska. Nie wiadomo czy ona kiedykolwiek mieszkała w domu. Przygotowuję się na problemy( cóż, wolę być miło zaskoczona niż niemiło rozczarowana:cool3: ). Przy dwóch psach padłabym jak kawka:shake: . Do tego przecież pracuję, choć na pierwsze dni Aldy w domu wzięłam wolne. Dochodzi jeszcze koń. U niego też muszę być praktycznie codziennie a dojeżdżam do stajni 30 km, więc troszkę czasu mi to zajmuje. Może jak z Aldą się już wygładzi to pomyślę np. o jakimś tymczasie. Ale dalej oferuję transport 8 marca Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dla takiej starszej psiny najlepszy byłby stały dom... Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 mulinka napisał(a): ja mam nadzieję, że może ktoś ją zauważy a może zabierz też Kajunię i będziemy szukać dla niej domu docelowego ... to by było najlepsze rozwiązanie... marzy mi się żeby tak mogło być Renatko ale Ty przecież oferowałaś jej tymczas, prawda? Co sie stało, ze już to nieaktualne? Bo ja nie doczytałam....:roll: Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Fideleczko, Ulka dała mi taką odpowiedź i pewnie ma rację: Ulka18 napisał(a):Nie wiem jak Kajunia zareagowalaby na domek z 3 suniami, tym bardziej, ze tymczasowe....które musialaby po jakims czasie opuscic. Lepiej byloby znalezc dla niej dom staly na parterze, bo watpie czy ona da rade zejsc po schodach :shake: Mulinko, musimy zapytac schronisko o kazdy ruch zwiazany z Kajunia. Ona jest tam naprawde dlugie lata. Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ja myślę o malutkiej cały czas. Dobrej nocy Kruszynko, śpij w swojej budce. Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 przyszedł czas na Kajusię w podpisie :) tylko czy to coś pomoże ? Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Reno2001 czy ty masz aparat cyfrowy? byłoby cudnie, gdybyś mogła zrobić Kajusi kilka nowych fotek a czy Kaja wychodzi na spacerki? nawet takie krótkie ? Quote
Jagoda1 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mulinka napisał(a):Reno2001 czy ty masz aparat cyfrowy? byłoby cudnie, gdybyś mogła zrobić Kajusi kilka nowych fotek a czy Kaja wychodzi na spacerki? nawet takie krótkie ? Bardzo dobry pomysł! Quote
Recommended Posts