Ulka18 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie wiem jak Kajunia zareagowalaby na domek z 3 suniami, tym bardziej, ze tymczasowe....które musialaby po jakims czasie opuscic. Lepiej byloby znalezc dla niej dom staly na parterze, bo watpie czy ona da rade zejsc po schodach :shake: Mulinko, musimy zapytac schronisko o kazdy ruch zwiazany z Kajunia. Ona jest tam naprawde dlugie lata. Quote
Jagoda1 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Witaj, Kruszynko, tuptaj sie pokazać... Quote
Jagoda1 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Witaj ponownie, niewielu masz odwiedzających:-( Quote
Reno2001 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kajuś, pokaż się. Może ktos z Łodzi Cię zobaczy?:lol: Quote
domi_nique Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 mam wolny podpis, chcialam sobie bannerek z Kajunia tam wkleic. niestety, nie wychodzi mi... w html'u to probowalam zrobic, wstawilam obrazek i probowalam zrobic z niego link, ale nie lapalo w ogole. moglby mi ktos wytlumaczyc jak to zrobic? chcialabym miec Kaje w podpisie :) Quote
mulinka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 domi_nique - zaznacz cały obszar banerka Kajuni lewym przyciskiem myszki i kliknij prawym przyciskiem kopiuj a potem wklej w podpisie :) Quote
mulinka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja pomyślałam o domu tymczasowym dla Kajuni u nas z porywu serca, gdy dowiedziałam się, ze Reno2001 będzie jechać w czwartek z Łodzi do Mielca i z powrotem. Najlepiej by było, gdyby znalazł się ktoś kto zabierze Kajunię od razu do domu docelowego. Szukamy domu dla kochanej Kajuni !!! Quote
domi_nique Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 mulinka napisał(a):domi_nique - zaznacz cały obszar banerka Kajuni lewym przyciskiem myszki i kliknij prawym przyciskiem kopiuj a potem wklej w podpisie :) ehh... o tak prostym rozwiazaniu jakos nie pomyslalam :p Kajunia pokaz sie, moze komus sie spodobasz? dobranoc psinko... Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kaja czeka na kogoś kto ją pokocha i zabierze do domu Quote
Jagoda1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Witaj, malutka Kajuniu, ciągle szukamy dla dobrego człowieka. Quote
amelka0 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Słuchajcie kochani,a może by w mieście gdzie aktualnie przebywa Sunia porobić plakaty,takie ze zdj.i ckliwym,chwytającym za serce tekstem!Przecież ona mimo wieku,ma naprawdę duże szansę na adopcję,gdyż jest mała i śliczna.Ja jak szukałam domu dla wyrzuconego Foksika,to właśnie dzięki takim ogłoszeniom znalazłam mu domek,a i potem ludzie dzwonili,jak było niaaktualne i wtedy,proponowałam im inne schroniskowe pieski.Powieście te ogłoszenia tam gdzie dużo ludzi,zwłaszcza starszych chodzi,tj.w Szpitalach,w sklepach,na przystankach,nawet kościołach(w niedzielę rano,przed mszami).Na pewno się uda,myślę że właśnie u emerytów,którzy zasmakowali już co znaczy starość i samotność,ma duże szansę,ale oni na dogo nie zaglądają,więc spróbujmy my ich znaleźć! Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a co tu dzisiaj takie pustki ? Kajunia czeka na naszą pomoc !!! Quote
Jagoda1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kajuniu, tak bardzo chciałabym, abyś resztę życia spędziła w domu. Quote
Jagoda1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Pewnie obawiają się, wieku Kajuni.:shake: Quote
Asia_M Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Przecież Ona jeszcze młodzizna jest :) Małe pieski żyją długo!:cool3: Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jest taka słodka, jeśli już ktoś wejdzie na jej wątek i zobaczy ten fotoreportaż to już o niej nie zapomni, żeby tylko zajrzał tu ktoś kto ją weźmie do domu Quote
fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mam nadzieję, że ktoś taki juz niedługo się znajdzie... Quote
Jagoda1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kajusiu, może..., tuptaj na pierwszą stronę. http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/kajunia%20%287%29.JPG Quote
domi_nique Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no Kajuniu, postaraj sie! musisz szybko znalezc domek! :) jaka ona kochana jest... Quote
Kasia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Maleńka śliczna Kajunia bardzo prosi o nowy domek.... Quote
Recommended Posts