Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak Kajunia zareagowalaby na domek z 3 suniami, tym bardziej, ze tymczasowe....które musialaby po jakims czasie opuscic. Lepiej byloby znalezc dla niej dom staly na parterze, bo watpie czy ona da rade zejsc po schodach :shake:

Mulinko, musimy zapytac schronisko o kazdy ruch zwiazany z Kajunia. Ona jest tam naprawde dlugie lata.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam wolny podpis, chcialam sobie bannerek z Kajunia tam wkleic. niestety, nie wychodzi mi... w html'u to probowalam zrobic, wstawilam obrazek i probowalam zrobic z niego link, ale nie lapalo w ogole. moglby mi ktos wytlumaczyc jak to zrobic? chcialabym miec Kaje w podpisie :)

Posted

Ja pomyślałam o domu tymczasowym dla Kajuni u nas z porywu serca,
gdy dowiedziałam się, ze Reno2001 będzie jechać w czwartek z Łodzi
do Mielca i z powrotem. Najlepiej by było, gdyby znalazł się ktoś
kto zabierze Kajunię od razu do domu docelowego.

Szukamy domu dla kochanej Kajuni !!!

Posted

mulinka napisał(a):
domi_nique - zaznacz cały obszar banerka Kajuni lewym przyciskiem myszki
i kliknij prawym przyciskiem kopiuj a potem wklej w podpisie :)

ehh... o tak prostym rozwiazaniu jakos nie pomyslalam :p
Kajunia pokaz sie, moze komus sie spodobasz?
dobranoc psinko...

Posted

Słuchajcie kochani,a może by w mieście gdzie aktualnie przebywa Sunia porobić plakaty,takie ze zdj.i ckliwym,chwytającym za serce tekstem!Przecież ona mimo wieku,ma naprawdę duże szansę na adopcję,gdyż jest mała i śliczna.Ja jak szukałam domu dla wyrzuconego Foksika,to właśnie dzięki takim ogłoszeniom znalazłam mu domek,a i potem ludzie dzwonili,jak było niaaktualne i wtedy,proponowałam im inne schroniskowe pieski.Powieście te ogłoszenia tam gdzie dużo ludzi,zwłaszcza starszych chodzi,tj.w Szpitalach,w sklepach,na przystankach,nawet kościołach(w niedzielę rano,przed mszami).Na pewno się uda,myślę że właśnie u emerytów,którzy zasmakowali już co znaczy starość i samotność,ma duże szansę,ale oni na dogo nie zaglądają,więc spróbujmy my ich znaleźć!

Posted

jest taka słodka, jeśli już ktoś wejdzie na jej wątek i zobaczy ten fotoreportaż to już o niej nie zapomni, żeby tylko zajrzał tu ktoś kto ją weźmie do domu