wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 dziewczyny wejdźcie na stronę Adki bernardynki z krakowskiego schroniska to poznacie naszą rodzinkę oprócz syna.Chce zaznaczyć że Adka nie jest u mnie tylko przyszłych tesciów Kasi. To własnie Kasia i teść przywieźli ją z schronu Quote
Ulka18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Znamy, znamy watek Adki :p Wtatara - pokazalam watek Adki mojej mamie, nie mowiac slowa, a ona sie zapytala czy domek dla bernardynki znalazlysmy u pani Jakubowskiej :evil_lol: T Kasiek wychodzisz za maz 4.sierpnia? Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak, tak, t_kasiek wychodzi za mąż 4 sierpnia Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wtatara napisał(a):tak, tak, t_kasiek wychodzi za mąż 4 sierpnia No to gratulacje;)Wychodzi na to że mamusia córci się pozbędzie,to na jej miejsce Kajunia wskoczy:evil_lol: Kajunia,Ty się martw aby się Kasia nie rozmyśliła:evil_lol: Jak ja będę wychodzić za mąż to już postanowiłam,zamiast kwiatów i prezentów,ma być karma dla schroniskowych psiaków:lol: Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kasi życzeniem jest zamiast kwiatów na Klinikę Dzięcięcą- Kraków Prokocim Quote
t_kasiek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziękuję za życzonka :!: :loveu::loveu::loveu: a rozmyślić się na pewno nie rozmyślę.....a nawet gdyby coś to Kajunia taka malutka, że byśmy sobie poradziły - więc się nie martwcie ;) SUPER ZE SIE WYJAŚNIŁO ! ! ! Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wiem ,wiem że się nierozmyślisz i mam nadzieje,że jeszcze jakąś fotkę młodej pary nam podeślesz:razz: A gdzie ta nasza Mama Chrzestna Kajusi się podziała? Chyba z wrażenia(radosnego) nie zemdlała na tym pikniku:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Ulka18']Przekazuje dobra wiadomosc :multi: Jesli chodzi o telefon to byla jakas awaria z powodu burzy,bo moja ciocia niedaleko Mielca tez nie ma lacza, jest u niej tak jakby nikt sie nie zglaszal:roll: Jeszcze raz dziękuję "Ulka18":buzi:, tym razem na forum. Z telefonem schroniska to nie tak, że milczał, nikt nie podnosił słuchawki, dwa razy dzisiaj nagrywałam się na sekretarkę. Najważniejsze, że Kajunia już niedługo będzie w domu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No,wreszcie Cioteczka Agusia wróciła!!Czekałam tu na Ciebie i czekałam. Chciałam widzieć Twoją radość,cieszysz się co??I ja też i to bardzo,cały czas płacze z radości i :drink1::drinka: ma się rozumieć,chociaż nie bardzo wiem,czemu sama:niewiem:. A dzisiaj to nie wszystko:jeszcze Spajder-Pajączek,10letni chudzina znalazł Domek jak Kaja i.....Kaleki,sparaliżowany Oskarek:To ich wątki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6380910#post6380910 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60357&page=41 Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 A zauważyłyście, że setna strona dla Kajuni był szczęśliwa? Quote
ewatonieja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 gratuluję !!!bardzo sie cieszę że Kajunia na ostatnie lata zazna miłości i spokoju :placz::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Agusiu, Ty tez zauwazylas, ze 100 strona jest szczesliwa :loveu: Od: mtoz@neostrada.pl Do: Ulka1813 z dogomanii urszula1813@o2.pl Temat: Re: Kajunia - domek po 14.sierpnia Data: 20 lipca 2007 7:31 Kaja ma nowe szczepienia i książeczkę. Gotowa do drogi. Quote
Jagoda1 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 "Ulka18", jeszcze raz i jeszcze raz....WIELKIE DZIĘKI, bez Ciebie nie byłoby takiego szczęsliwego zakoczenia:loveu: :loveu: :loveu: Moja malutka Kruszynka wkrótce będzie tuptała po Prawdziwyn Domku. Dzięki Ciociom, które wspierały Kajusię, wierzyły, że stanie sie cud. "Ulka18", historia powtórzyła sią, Ty też walczyłaś o naszą cudną Korusię. Wybywam do schroniska do "swoich" psinek wyprowadzić na spacery, a wieczorem, dla "Ulka18", wstawię zdjęcia Korusi z wczorajszego wyjazdu - zapraszam. Życie jest piękne...:razz: Quote
Ulka18 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Agusiu, przypadek Kajuni pokazal nam, ze trzeba byc twardym, upartym i wytrwale dazyc do celu. I nie poddawac sie i nie zrażac przeciwnosciami. I nie masz za co dziekowac, bo Kajunia tez siedziala mi w sercu od dawna. Nie wspomne o mojej corce Ulce, ktora bardzo kocha malutka Kajunie i zawsze jak jestesmy to spedza dlugi czas w schroniskowej kuchni bawiac sie z kruszynka. Wieczorem pędzimy na watek Korusi i Kiri zobaczyc nowe zdjecia :multi: Quote
amelka0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Tak,ja też widziałam,że właśnie100strona była dla Kajusi szczęśliwa. No i niezapominajcie,że wczoraj też kaleki,sparaliżowany Oskarek i chudziutki Spiderman znalaźli domki,tylko Spiderman-Pajączek we wrześniu dopiero pojedzie. Och,żeby tak mój Koksik,z mego podpisu,którego wykupiłam ze schronu i tak długo szukam domu,miał tyle szczęścia.... Quote
Jagoda1 Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Kochana Kruszynko, już niedługo...:loveu: Quote
Kasia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Kajuniu, to wspaniała wiadomość :multi::multi: Cieszę się przeogromnie a Wam dziewczyny tylko pogratulować wytrwałosci i wiary!!! :loveu: Quote
amelka0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bo wiara czyni cuda i pieski przenosi ze schronu do domu:lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Przeczytałam cały watek i ogromnie się cieszę.Wszystkiego dobrego malusieńka psinko w domku!!!! Ela Quote
t_kasiek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 waldi481 napisał(a):Przeczytałam cały watek i ogromnie się cieszę.Wszystkiego dobrego malusieńka psinko w domku!!!! Ela naprawdę cały - gratulacje !!! bo ten wątek już trochę długi jest...ale na szczęście z dobrym zakończeniem ;) Quote
domi_nique Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 hurraaaa!!!!! Kajunia jedzie do wlasnego domku! :D a budka jedzie z Kajunia, czy zostaje, zeby ogrzewac inne mieleckie babunie? 14 sierpien juz niedlugo, szykuj sie Kajusiu! zobaczysz, jak szybko to przeleci. Quote
Jagoda1 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Kajuniu, trzymaj się, pozdrawiam przyszły Domek!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wtatara Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 również pozdrawiam- sprawy transportu bedziemy załatwiać troszkę później. mam tak dużo teraz spraw do załatwienia. Zostało tylko 14 dni do tego wielkiego dnia Quote
Recommended Posts