Jagoda1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Ja "usprawiedliwiłam się " przed "Ulką18" na priv. Mam wielki szacunek dla Niej i dla tego co robi, nie chciałabym, aby potraktowała mnie jak zwykłego pieniacza... Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie jesteś Agusiu żadnym pieniaczem i każdy to wie!! Jesteś Wspaniałą,Cudowną Kobietą o Wielkim Sercu i po prostu jesteś .....mamą chrzestną Kajusi i dlatego oczywiste jest,że walczysz o jej dobro. Jestem pewna że Ula to rozumie,a my.....dalsze cioteczki za wiele pomóc nie możemy,dlatego jesteśmy z Tobą i wspieramy Cię tylko duchowo na ile możemy. Dalej trzymam kciuki i mam nadzieję,że się uda!! Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 trzymajcie, trzymajcie,to się naprawde przyda. Quote
Ulka18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kobitki, przeciez ja jestem na jednej linii z Wami :p Nie po stronie schroniska, tak jak Wy walcze o kazdego pieska. Z ta roznica, ze czesto jezdzilam do schroniska i znam je od srodka ;) Tylko czasami tez mi juz nerwy puszczaja, a glowa muru nie rozbije :shake: Agusiu, gdybys mnie znala, to bys nie mowila o sobie pieniacz :evil_lol: ...ja to potrafie byc dopiero wsciekla :eviltong: wiedza o tym moi koledzy z biura, ze mam swoja granice, ktorej przekraczac nie wolno :obrazic: Napisalam maila do schroniska w sprawie Kajuni. Zobaczymy czy przyjdzie odpowiedz. Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No Ulu:mad:przecież wiemy Cioteczko,że jesteś z nami,bo my wszystkie po stronie tych zwierzaków,dlatego wcześniej o tym wspomniałam,że musimy być grzeczne na wątku,choćby ze względu na Ciebie,bo bez Ciebie ten schron nie istnieje.Tu trzeba działać tak,aby wilk był syty i owca cała;) Quote
paros Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Zajęta ogłoszeniami dawno nie wchodziłam na wątek mielecki, ale mnóstwo psiaków z Mielca ogłaszałam i kierownik był przyjazny dla zwierząt :roll: Czy zmieniło sie kierownictwo??? :cool3: Jestem zaskoczona tą sytuacją :crazyeye: Quote
caroolcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 W każdym razie trzymam mocno kciuki za pomyślny koniec zmagań z przeciwnościami losu Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Ulka18 napisał(a):Kobitki, przeciez ja jestem na jednej linii z Wami :p Nie po stronie schroniska, tak jak Wy walcze o kazdego pieska. Z ta roznica, ze czesto jezdzilam do schroniska i znam je od srodka ;) Tylko czasami tez mi juz nerwy puszczaja, a glowa muru nie rozbije :shake: Agusiu, gdybys mnie znala, to bys nie mowila o sobie pieniacz :evil_lol: ...ja to potrafie byc dopiero wsciekla :eviltong: wiedza o tym moi koledzy z biura, ze mam swoja granice, ktorej przekraczac nie wolno :obrazic: Napisalam maila do schroniska w sprawie Kajuni. Zobaczymy czy przyjdzie odpowiedz. Witaj w Klubie...:lol: Znów telefonowałam do schroniska, zostawiłam kolejną wiadomość na sekretarce. Wybywamy do wieczora, mam nadzieję, że w lesie, w dobrej kompanii, odpocznę i nabiorę sił. Kiri będzie miała kolegę do szaleństw. Korusia statecznie pochodzi, powącha, poleży w cieniu. Korusia, wszystkim Znajomym podoba się, jest zawsze wygłaskana, wymiziana.To przekochana Sunieczka. Kajusia, wierzę, że też da tyle radości... Quote
Asia_M Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziewczyny, ja myślę że Kierownika nie ma po prostu teraz w schronisku. Myślę, że napisałby chociaż cokolwiek. Może rzeczywiście ma urlop, albo coś mu wypadło. Ja jeszcze nie przesądzałabym sprawy , tak jak to zrobiła Agusia w tytule wątku. Bądźmy dobrej myśli!!! Wierzę, że się uda! Trzymam mocno kciuki! Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 mam rozumiec ze decyzja ostateczna Pana Kierownika- czy padły z jego ust takie słowa Quote
Ulka18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Przekazuje dobra wiadomosc :multi: Jesli chodzi o telefon to byla jakas awaria z powodu burzy,bo moja ciocia niedaleko Mielca tez nie ma lacza, jest u niej tak jakby nikt sie nie zglaszal:roll: Od: mtoz@neostrada.pl Do: Ulka1813 z dogomanii urszula1813@o2.pl Temat: Re: wplata na szczepienia Kajuni - Kajunia Data: 19 lipca 2007 10:39 Kaja może iść do adopcji choćby zaraz. Proszę dac znac na kiedy ja szykować. Quote
mulinka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 dziewczyny o co właściwie chodzi ? nie możecie się skontaktować z panem kierownikiem ani z pracownikami schroniska ? czy ktoś może pojechać do schroniska i dowiedzieć sie o co chodzi ? wtatara skąd jesteś ? możesz pojechać do schroniska ? Quote
Reno2001 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dziewczyny, Kaja jedzie do domu :multi: :multi: :multi: !!! Powiadomcie Państawa zainteresowanych. Sami po nia przyjadą czy kombinujemy transport???? Wiedziałam, że coś było nie tak ;) ! I prośba, zmieńcie ten tytuł, bo jakoś godzi w P. Kierownika a to nie w porządku w stosunku do niego. Quote
Ulka18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tytul zmieni Agusia, ktora jak pisala jest w plenerze z Rodzinka. Dzwonilam do Agusi przekazac dobra wiadomosc. Tytul moglby tez zmienic moderator. Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wiedziałam,wiedziałam:multi:,że to się musi w końcu wyjaśnić;) Normalnie dziś będę pić,mówię Wam:beerchug:. Tak się denerwowałam,że do pracy dziś nie poszłam,bo tam bym internetu nie miała:evil_lol:cały czas więc tkwiłam w tym domu i kompa nie wyłączałam. Agusia,wracaj szybko z tego pleneru i zmieniaj tytuł wątku,bo jak kierownik zobaczy,to się faktycznie wkurzy :flaming:! Wtatra,szykuj wyprawkę,dla"dzieciaka". Quote
Reno2001 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Poprosiłam moda o zmianę tytułu. Jeśli Aga bedzie chciała inny to po powrocie sama zmieni na lepszy. Ruszajmy teraz sprawę adopcji Kaji. Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 super, a komu Pan Kierownik przekazał tę wspaniałą wiadomość. Quote
Reno2001 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Odpisał Ulka18 na maila (poprzednia strona postu :p ) Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 trudno się połapać tak tu gorąco. co do transportu musimy się zastanowic jak to zorganizujemy. Najważniejsze że mamy zgodę.Ja Kajunię do domku mogę zabrać około 14 sierpnia, 4 sierpnia mam wesele córki, więc teraz nie mogłabym poswięcić malutkiej tyle czasu ile bym chciała, po weselu wyjeżdżam na kilka dni a po powrocie mogę maleńkiej poświęcić czas do 26 Sierpnia. Jest to mój plan przemyślany i chyba dobry. Mam w domu pieska i chce im poswięcić jak najwiecej czasu aby sie pokochały Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 z tego wszystkiego nie podziękowałam wszystkim, którzy nam kibicowali a szczególnie Ulce i Agusi Terierce.Jestescie wspaniałe Quote
Ulka18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja Kajunię do domku mogę zabrać około 14 sierpnia, 4 sierpnia mam wesele córki, więc teraz nie mogłabym poswięcić malutkiej tyle czasu ile bym chciała, po weselu wyjeżdżam na kilka dni a po powrocie mogę maleńkiej poświęcić czas do 26 Sierpnia. Czyli rezerwowac Kajunie na termin po 14. sierpnia :multi: Juz pisze do schroniska, zeby wiedzieli od razu. Wtatara, wszyscy na tym watku kibicowali Kajuni :thumbs: [SIZE="5"]To Tobie naleza sie podziekowania, ze adoptujesz malutka starsza sunie :Rose: A to sie moja corka Ulka ucieszy jak wroci z obozu i dowie sie, ze jej ulubienica Kajunia ma zaklepany super domek :sweetCyb: [SIZE="5"]Na 100-tnej stronie watku wyjasnil sie los Kajuni Quote
wtatara Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Amelka 0 a dzisiaj nie za gorąco na taką imprezę Quote
Reno2001 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A mnie ulżyło, że sprawy sie powyjaśniały :multi: ! Cieszę się, że Kajunia wreszcie bedzie miała domek. Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wtatara napisał(a):Amelka 0 a dzisiaj nie za gorąco na taką imprezę A co tam,tak się cieszę,do pracy nie poszłam bo cały czas na kompie byłam i o Kajuni myślałam,że trzeba teraz oblać;)!! Quote
Recommended Posts