Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja "usprawiedliwiłam się " przed "Ulką18" na priv.
Mam wielki szacunek dla Niej i dla tego co robi, nie chciałabym, aby potraktowała mnie jak zwykłego pieniacza...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jesteś Agusiu żadnym pieniaczem i każdy to wie!!
Jesteś Wspaniałą,Cudowną Kobietą o Wielkim Sercu i po prostu jesteś .....mamą chrzestną Kajusi i dlatego oczywiste jest,że walczysz o jej dobro.
Jestem pewna że Ula to rozumie,a my.....dalsze cioteczki za wiele pomóc nie możemy,dlatego jesteśmy z Tobą i wspieramy Cię tylko duchowo na ile możemy.
Dalej trzymam kciuki i mam nadzieję,że się uda!!

Posted

Kobitki, przeciez ja jestem na jednej linii z Wami :p
Nie po stronie schroniska, tak jak Wy walcze o kazdego pieska.
Z ta roznica, ze czesto jezdzilam do schroniska i znam je od srodka ;)

Tylko czasami tez mi juz nerwy puszczaja, a glowa muru nie rozbije :shake:
Agusiu, gdybys mnie znala, to bys nie mowila o sobie pieniacz :evil_lol: ...ja to potrafie byc dopiero wsciekla :eviltong: wiedza o tym moi koledzy z biura, ze mam swoja granice, ktorej przekraczac nie wolno :obrazic:

Napisalam maila do schroniska w sprawie Kajuni. Zobaczymy czy przyjdzie odpowiedz.

Posted

No Ulu:mad:przecież wiemy Cioteczko,że jesteś z nami,bo my wszystkie po stronie tych zwierzaków,dlatego wcześniej o tym wspomniałam,że musimy być grzeczne na wątku,choćby ze względu na Ciebie,bo bez Ciebie ten schron nie istnieje.Tu trzeba działać tak,aby wilk był syty i owca cała;)

Posted

Zajęta ogłoszeniami dawno nie wchodziłam na wątek mielecki, ale mnóstwo psiaków z Mielca ogłaszałam i kierownik był przyjazny dla zwierząt :roll: Czy zmieniło sie kierownictwo??? :cool3: Jestem zaskoczona tą sytuacją :crazyeye:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kobitki, przeciez ja jestem na jednej linii z Wami :p
Nie po stronie schroniska, tak jak Wy walcze o kazdego pieska.
Z ta roznica, ze czesto jezdzilam do schroniska i znam je od srodka ;)

Tylko czasami tez mi juz nerwy puszczaja, a glowa muru nie rozbije :shake:
Agusiu, gdybys mnie znala, to bys nie mowila o sobie pieniacz :evil_lol: ...ja to potrafie byc dopiero wsciekla :eviltong: wiedza o tym moi koledzy z biura, ze mam swoja granice, ktorej przekraczac nie wolno :obrazic:

Napisalam maila do schroniska w sprawie Kajuni. Zobaczymy czy przyjdzie odpowiedz.

Witaj w Klubie...:lol:

Znów telefonowałam do schroniska, zostawiłam kolejną wiadomość na sekretarce.

Wybywamy do wieczora, mam nadzieję, że w lesie, w dobrej kompanii, odpocznę i nabiorę sił.
Kiri będzie miała kolegę do szaleństw.
Korusia statecznie pochodzi, powącha, poleży w cieniu. Korusia, wszystkim Znajomym podoba się, jest zawsze wygłaskana, wymiziana.To przekochana Sunieczka.
Kajusia, wierzę, że też da tyle radości...

Posted

Dziewczyny, ja myślę że Kierownika nie ma po prostu teraz w schronisku. Myślę, że napisałby chociaż cokolwiek. Może rzeczywiście ma urlop, albo coś mu wypadło. Ja jeszcze nie przesądzałabym sprawy , tak jak to zrobiła Agusia w tytule wątku. Bądźmy dobrej myśli!!!
Wierzę, że się uda! Trzymam mocno kciuki!

Posted

Przekazuje dobra wiadomosc :multi:

Jesli chodzi o telefon to byla jakas awaria z powodu burzy,bo moja ciocia niedaleko Mielca tez nie ma lacza, jest u niej tak jakby nikt sie nie zglaszal:roll:

Od: mtoz@neostrada.pl
Do: Ulka1813 z dogomanii urszula1813@o2.pl
Temat: Re: wplata na szczepienia Kajuni - Kajunia
Data: 19 lipca 2007 10:39

Kaja może iść do adopcji choćby zaraz. Proszę dac znac na kiedy ja szykować.

Posted

dziewczyny o co właściwie chodzi ?
nie możecie się skontaktować z panem kierownikiem ani z pracownikami schroniska ?
czy ktoś może pojechać do schroniska i dowiedzieć sie o co chodzi ?
wtatara skąd jesteś ? możesz pojechać do schroniska ?

Posted

Dziewczyny, Kaja jedzie do domu :multi: :multi: :multi: !!!

Powiadomcie Państawa zainteresowanych.
Sami po nia przyjadą czy kombinujemy transport????

Wiedziałam, że coś było nie tak ;) !

I prośba, zmieńcie ten tytuł, bo jakoś godzi w P. Kierownika a to nie w porządku w stosunku do niego.

Posted

Wiedziałam,wiedziałam:multi:,że to się musi w końcu wyjaśnić;)
Normalnie dziś będę pić,mówię Wam:beerchug:.
Tak się denerwowałam,że do pracy dziś nie poszłam,bo tam bym internetu nie miała:evil_lol:cały czas więc tkwiłam w tym domu i kompa nie wyłączałam.
Agusia,wracaj szybko z tego pleneru i zmieniaj tytuł wątku,bo jak kierownik zobaczy,to się faktycznie wkurzy :flaming:!
Wtatra,szykuj wyprawkę,dla"dzieciaka".

Posted

trudno się połapać tak tu gorąco. co do transportu musimy się zastanowic jak to zorganizujemy. Najważniejsze że mamy zgodę.Ja Kajunię do domku mogę zabrać około 14 sierpnia, 4 sierpnia mam wesele córki, więc teraz nie mogłabym poswięcić malutkiej tyle czasu ile bym chciała, po weselu wyjeżdżam na kilka dni a po powrocie mogę maleńkiej poświęcić czas do 26 Sierpnia. Jest to mój plan przemyślany i chyba dobry. Mam w domu pieska i chce im poswięcić jak najwiecej czasu aby sie pokochały

Posted

Ja Kajunię do domku mogę zabrać około 14 sierpnia, 4 sierpnia mam wesele córki, więc teraz nie mogłabym poswięcić malutkiej tyle czasu ile bym chciała, po weselu wyjeżdżam na kilka dni a po powrocie mogę maleńkiej poświęcić czas do 26 Sierpnia.

Czyli rezerwowac Kajunie na termin po 14. sierpnia :multi: Juz pisze do schroniska, zeby wiedzieli od razu.

Wtatara, wszyscy na tym watku kibicowali Kajuni :thumbs:
[SIZE="5"]To Tobie naleza sie podziekowania, ze adoptujesz malutka starsza sunie :Rose:

A to sie moja corka Ulka ucieszy jak wroci z obozu i dowie sie, ze jej ulubienica Kajunia ma zaklepany super domek :sweetCyb:

[SIZE="5"]Na 100-tnej stronie watku wyjasnil sie los Kajuni

Posted

wtatara napisał(a):
Amelka 0 a dzisiaj nie za gorąco na taką imprezę

A co tam,tak się cieszę,do pracy nie poszłam bo cały czas na kompie byłam i o Kajuni myślałam,że trzeba teraz oblać;)!!