Ulka18 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ja ciągle wierzę, że Kaja znajdzie dom. Znów umieszczę ogłoszenia, ma stale "Allegro", dzięki "Franca81". Napisałam do Pana Kierownika z prośbą o komplet szczepień, wysłałam pieniądze. Mam nadzieję, że dostaje lek na serduszko i wzmacniający ją "psi geriavit". Psinko, tylko tyle mogę dla Ciebie zrobić...:shake: Agusiu, to bardzo, bardzo duzo ... witaminki, leki, budka, stala opieka, dzieki ktorej Kajunia ma lepsze jedzonko, wierze, ze Kajunia jest szczesliwa w schroniskowej kuchni. Ciagle sa z nia te same panie : Iza, Basia i Ola. Mam nadzieje, ze Kajunia mysli, ze to jej prawdziwy domek. Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ciagle wierzę, że będzie miała swój domek, swoją własną Pańcię... Quote
wtatara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dziękuję za opiekę. Kajunia musi mieć własny domek bo bardzo na to zasługuje Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ciociom dziekuję za wspieranie mnie i wiarę, że Kajusia będzie miała domek... Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Kajuniu, na wieczorny spacerek, musisz przypominać się... Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Pospacerować trzeba , Sunieczko, niech zobaczą i pokochają Kruszynkę. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kajunia malutka psinka czeka na domek ,a domek się nie może zdecydowac,moze pomóc w podjęcieu decyczji. Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Domku, domku, gdzie jesteś? Kruszynka prosi o domek... Quote
wtatara Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 czy Kajunia już wstała. Na spacerek trzeba, trochę chłodno ale po spacerku prosto do budki Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Starsze psiaczki w taką pogodę wychodzą, robią co trzeba;) i szybciutko wracają do ciepełka. Kajunia ma na szczęście swoją futerkową budkę, w niej może grzać stawy i kosteczki. Quote
Jagoda1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Kajuniu, na spacerek, rozprostować kosteczki... Quote
mulinka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 szkoda, że Kajuni nie może zabrać do domu Agusia-Terierka :( Quote
Jagoda1 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 mulinka napisał(a):szkoda, że Kajuni nie może zabrać do domu Agusia-Terierka :( Niestety, nie mam możliwości, ale wciąż wierzę, że znajdzie ciepły dobry dom. Quote
Juszes Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jejku... Kaja już tyle czasu szuka domku... Ma ktos jamkis pomysl, jak jej pomoc? Quote
oktawia6 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 wtatara napisał(a): a czy Kajunia chciałaby być Krakowianką cosik podjerzane pytanie:cool3: czyżby coś się kroiło? Quote
Jagoda1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kajunia na pewno byłaby ozdobą Krakowa.:multi: Quote
Recommended Posts