amelka0 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 To może wtedy gdy już tam będzie mogłaby tak zrobić i pójść parę razy na długi spacer z przyklejoną kartką?ULU 18 prosiiiimy i Kajunia też bardoooo prosi:loveu::loveu::loveu::loveu:!Zobaczysz jakie będzie zainteresowanie,zwłaszcza w słoneczny dzień,gdy na spacerku dużo ludzi,może wpadnie w oko jakiemuś emerytowi(może starszy człowiek,co sam doświadcza co znaczy starość i samotność zlituje się nad losem nie młodej już psinki) Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Spokojna, malutka kochana Kajunia szuka domku!!!!!!! Quote
Juszes Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ojej biedna Kajusia, przeicesz to taka sliczna sunia... Dodam zaraz bannerek a puki co podbijam temat ^^ Quote
Agnieszka PPP Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witam;) w końcu mam wolne:multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Malutka Kajusia szuka domku i dobrego czlowieka. http://img206.imageshack.us/img206/663/gowakajusiwc4.jpg Quote
grazyna9915 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Taka mała myszka i już tak długo szuka domu??? Quote
terra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mała Kaja czeka. Czy ktoś ją pokocha i zabierze do siebie na dobre i na zle? Quote
Juszes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dzien dobry malutka =** W górę!! CO tam u Kajusi, są jakies nowe informacje? a moze ktos sie nią w końcu zainteresował? Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Nikt nie interesuje sie Maleństwem:shake: , pewnie jej wiek zniechęca:-( ... Quote
amelka0 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Niestety,nasze społeczeństwo jest bardzo snobistyczne,ale tak jest.Dlatego uważam że zwłaszcza ludziom starszym,emerytom trzeba ją polecać,bo oni już wiedzą co znaczy samotność,odrzucenie.Pozatym niektóre psy dożywają18-19lat(zwłaszcza te małe jak Kajusia)także naprawdę można jej podarować parę ładnych lat życia,a potem...dać szansę innej,niechcianej biedzie.Z drugiej str.ktoś kto bierze szczeniaka,też nie zawsze zdaje sobie sprawe że to jest odpowiedzialność na 18lat życia,a potem okazuje się,że dzieci dla których był brany pies,wyrosły,założyły rodziny i też jest dla nich"uwiązaniem"staje się niepotrzebny.A poza tym biorąc psa młodziutkiego,też nigdy nie wiadomo czy nie zachoruje, w końcu dzieci też umierają.A jak słyszę tłumaczenia w stylu"nie chcę starego psa,bo niedługo będę musiał po nim płakać jak odejdzie"to myślę sobie że ta osoba wcale nie o psie myśli tylko o sobie,o swoich emocjach,nie o tym by psu pomóc,bo nawet jakby rok żył-ale godziwie,to umierałby przy panu szczęśliwy. Ja też dzisiaj się załamałam bo w szczecińskim schronie,miałam nadzieje że wyadoptuje Tancerzyka,bo byłam umówiona z Panią i jej dorosłą córką i co?Piesek był już z boksu wyprowadzony,tak bardzo się cieszył i...wrócił do budy z podkulonym ogonem,bo powiedziano że ma 8 lat,a wcześniej mówiono że ma 4.Myślę,że mu parę lat dodali,ale co by nie było,to nie roumiem czemu zrezygnowały,skoro tak im się spodobał...to jego wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4157322#post4157322 Quote
Juszes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jejku... naprawde szkoda mi tych wszytskich psów !! PRzeciez to tak naprawde nei ejst ważne w jakim jest wieku, no oczywiście dla tych najprawdziwszych, czułych właścicieli, niektórym nie zależy na tym, aby pomóc biednemu psiaki, ale o to, aby zadowolic samego siebie... Ajj czy ktos w koncu zechce tą śliczniusią Kajunię?? A i któras osoba pisala juz, ze czesto potencjalnych wlascicieli przyciaga pies bardziej po "mini metamorfozie" Moze ktos, kto mieszka blisko kajki mógłby coś takiego zorganizowac? Nie trzeba przeciez wiele- jakaś kąpiel, wyczesanie, obciecie pasurków, to wszytsko mozna zrobic samemu, a taki piesio na pewno zwróci na siebie większą uwagę ^^ Mam nadzieje, ze ten ponysl zostanie rozpatrzony :D Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Nie było żadnego zapytania o Maleństwo.:shake: Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dobrej nocy, Kajusiu, ciągle czekam... Quote
mulinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Juszes na Twoje pytanie może odpowiedzieć Ulka18 i pewnie odpowie jak tylko tu zajrzy :) Kajusia prosi o dom !!! Quote
Juszes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 mulinka napisał(a):Juszes na Twoje pytanie może odpowiedzieć Ulka18 i pewnie odpowie jak tylko tu zajrzy :) Kajusia prosi o dom !!! Ok, no to czekamy na odzew od Uli :D Quote
Jagoda1 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 A ja mogę tylko podnosić i przypominać. Quote
mulinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ula, zajrzyj na poprzednią stronę - Juszes prosi o odpowiedź Kajusieńka malusieńka prosi o dom Quote
Jagoda1 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 mulinka napisał(a):Ula, zajrzyj na poprzednią stronę - Juszes prosi o odpowiedź Może priv do Ulki18? Quote
domi_nique Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ja tez dawno nie zagladalam, az wstyd :( a o Kajuni mysle caly czas. zaraz wystawimy znowu na allegro, bo sie skonczylo. moze wymienie fotki na inne, zeby pokazac Kaje w innych ujeciach. malutka, musisz znalezc domek! budke masz, miseczki masz. wlasciwie do nowego domu mozesz isc z pelna wyprawka. moje malenstwo kochane... takie cudne oczka. i co z tego, ze juz 12 lat patrza na swiat? wazne, ze sa sliczne i nadal chca jeszcze zobaczyc swojego pańcia! Quote
Juszes Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Juszes napisał(a):Jejku... naprawde szkoda mi tych wszytskich psów !! PRzeciez to tak naprawde nei ejst ważne w jakim jest wieku, no oczywiście dla tych najprawdziwszych, czułych właścicieli, niektórym nie zależy na tym, aby pomóc biednemu psiaki, ale o to, aby zadowolic samego siebie... Ajj czy ktos w koncu zechce tą śliczniusią Kajunię?? A i któras osoba pisala juz, ze czesto potencjalnych wlascicieli przyciaga pies bardziej po "mini metamorfozie" Moze ktos, kto mieszka blisko kajki mógłby coś takiego zorganizowac? Nie trzeba przeciez wiele- jakaś kąpiel, wyczesanie, obciecie pasurków, to wszytsko mozna zrobic samemu, a taki piesio na pewno zwróci na siebie większą uwagę ^^ Mam nadzieje, ze ten ponysl zostanie rozpatrzony :D Ponawiam post, Ojj zeby w koncu nasza Kjusia domek znalazla, zeby znalazla!! Quote
Recommended Posts