jkp Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) W Poznaniu na os Kwiatowym znaleziono małego psa - czarny podpalany. Dość chudy ale nie bardzo zaniedbany , osobnik przytulaśny nakolankowy. Na razie jest przetrzymywany ale w domu jest pies samiec duży , który tam rządzi :( nie dopuszcza "konkurencji ". Gdyby ktoś miał jakis pomysł na razie na przetrzymanie - zanim ogłoszenia się zrobi itd. Mam fotke na mailu ale nie umiem wstawić Edited March 7, 2012 by jkp Quote
sharka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Jeśli chcesz, fotkę możesz przesłać na mój mail, wstawię ją :) Znaleziony piesek: Edited March 4, 2012 by sharka Quote
jkp Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Piesek jest suczką :)!. Dziś została przetrzymana w szopce ale długo tam nie moze zostać , marznie tez bo to szopka ogrodowa a nie nawet buda a sunia jest mała !! Rozpaczliwie szukamy DT ( tez płatnego) Quote
Boogie Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 z facebooka: " Witam, czy to pies, czy suka? Ok. 2 miesięcy temu w Swarzędzu zaginęła suczka - bardzo podobna. Widziałam porozwieszane ulotki. Wabi się "Kitka" ma podpalane łapki. Numer kontaktowy z ulotki: 698448965.. Jeżeli to suczka to proszę zadzwonić pod ten numer.." Quote
Ajula Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 szkoda małej, oby się znalazł jakiś DT, bo jak trafi do schroniska, to zginie w tłumie Quote
sharka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 śliczna mała, myślę jak mogę pomóc ale na razie nie mam możliwości :( Quote
jkp Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Mała w DT domowym :). I wyjątkowo NIE :) szukamy kasy na utrzymanie Quote
Ajula Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 no naprawdę miała szczęście (my też) teraz tylko żeby jakiś dom się znalazł Asia, a co z ogłoszeniami? zrobi ktoś? Quote
jkp Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Damy czas DT ,żeby się wypowiedział jaka ta piesa jest w domu. Poczekamy na fotki ładne i potem ogłoszenia. Quote
sharka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jkp napisał(a):Mała w DT domowym :). I wyjątkowo NIE :) szukamy kasy na utrzymanie świetne wieści :) Quote
Recommended Posts