Bazyliszek Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/225774-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29 Quote
karmelcia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 u Jacksona wszystko ok....wlasnie robilismy sobie SPA.... bo po krzaczastych wyprawach przynosi mi do domu pol lasu...wiec trzeba bylo co nieco powycinac,co nie umniejszylo jego urody....cala reszte wyczesalismy i jest ok..dobrze ze jest taki PODDATNY na mnie z grzebieniem i daje sobie ogarnac klaki,fotograf ostatnio ma swoje sprawy i nie mogl przyjechac ale cos pokminie weekend i zrobie mu sesje!!!rozgadalam spanieluchy po znajomych i w pon ma podjechac do mnie babka zobaczyc cala 4....zobaczymy,moze to bedzie ktos sensowny,kobita mieszka blisko mnie wiec zaproponowalalm jej zeby wpadla kilka razy zeby pobyc u mnie z psiakami i wtedy ew podjac decyzje o adopcji wiec jak cos sie bedzie wykluwac to dam znac!!narazie tyle moje drogie Panie..milego dzionka SPANIELOWE BUZIOLE Quote
Kama202 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Wreszcie trafiłam na trop Jacksonka. Toż to KLON mojej Kamuni, na każdym zdjęciu (az sie poplakałam). Gdybym tylko mogła....ale jestem już zapsiona....Moge tylko wesprzeć grosikiem jednorazowo. Pisałam juz na ogólnym wątku spanielowym. Poproszę o nr konta. Quote
emilia2280 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Bardzo dziękujemy za zainteresowanie Jacksonkiem :) Karmelciu, moze podaj Kamie swoje konto i kpilabys mu jakies pyszne przysmaki miękkie na te jego bidne ząbki? Quote
Kama202 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Emilko. Juz wpłaciłam grosik na Fundację Kastor z dopiskiem dla Jacksonka. Całuski w nochalek! Quote
emilia2280 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Kama202 napisał(a):Emilko. Juz wpłaciłam grosik na Fundację Kastor z dopiskiem dla Jacksonka. Całuski w nochalek! ooo, to bardzo mile z Twojej strony! Dziekujemy, Jacksonkowi na pewno nie braknie opieki i przysmaków, ale naturalnie przeznaczymy Twojá wplaté na cos extra pysznego dla Jacksonkowych zábków :) Quote
Kama202 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dzięki. jak dojdzie kaska, to proszę mnie ponformować na pw (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam z kontem). Bardzo cenię Wasz wątek, Dziewczyny! Quote
elik Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Kama202']Dzięki. jak dojdzie kaska, to proszę mnie ponformować na pw (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam z kontem). Bardzo cenię Wasz wątek, Dziewczyny![/QUOTE] Pięknie dziękujemy za wpłatę - już wpłynęła :Rose::Rose::Rose: Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że poinformowałam o tym tu, a nie na PW :) Pozdrawiam serdecznie. Quote
elik Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Kama202']Również Was serdecznie pozdrawiam.[/QUOTE] Śledzę losy Buni z Twojego podpisu i trzymam kciuki za nią :) A co to za psiaczek ten drugi ? Śliczny :) Quote
emilia2280 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='Kama202']Dzięki. jak dojdzie kaska, to proszę mnie ponformować na pw (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam z kontem). Bardzo cenię Wasz wątek, Dziewczyny![/QUOTE] tak, wszystko poszlo dobrze, juz jestes w naszym dziale Darczynców i w rozliczeniu: [URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/sprawozdania[/URL] [URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/nasi-sponsorzy[/URL] pieknie dziékujemy od JAcksonka! Quote
Kama202 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ten drugi to mój prywatny Kazik, wywalczony z fundacji "Azyl" z Łodzi. Nie mogę się powstrzymać, by się nim nie chwalić. A Buni i wszystkich "nieadopcyjnych" mi bardzo żal...[quote name='elik']Śledzę losy Buni z Twojego podpisu i trzymam kciuki za nią :) A co to za psiaczek ten drugi ? Śliczny :)[/QUOTE] Quote
Kama202 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Dzięki! Jesteście jedną z nielicznych fundacji, którym ufam! [quote name='emilia2280']tak, wszystko poszlo dobrze, juz jestes w naszym dziale Darczynców i w rozliczeniu: [URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/sprawozdania[/URL] [URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/nasi-sponsorzy[/URL] pieknie dziékujemy od JAcksonka![/QUOTE] Quote
emilia2280 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Kama202']Dzięki! Jesteście jedną z nielicznych fundacji, którym ufam![/QUOTE] juuupiii! to najlepszy komplement! :) dziékujemy! Kazio piékny chlopak, ale babunia Bunia tez cudne chucherko- do torebki i nikt nic nie wie ze pies jest :) Quote
emilia2280 Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 do nowego domku kupimy mu jakies miékkie smakolyki z darowizny Eli (Kama202). Quote
Kama202 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Boże! Modlę sie, żeby to był ten właściwy domek.. Quote
zoja. Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Niniejszym zawiadamiam, że wizytę przed-adopcyjną przeprowadziłam w dniu dzisiejszym. Domek czekający na Jacksona w Pułtusku jest... RAJEM DLA PSÓW! Jackson będzie miał do dyspozycji duuuży dom z kilkoma bardzo wygodnymi kanapami i kilkoma łóżkami sypialnianymi do wyboru. Do tego w zestawie: -pięęęękny ogród (dobrze ogrodzony), -wspaniałą, mądrą (pełnoletnią) rodzinę zakochaną w psach w ogóle, a w szczególności w spanielach. -dwie przybrane siostry; rudą spanielkę i czarną dużą wieloraskę. ;) Obie super-zadbane, z błyszczącą sierścią, dobrze "podkarmione" ;) -mam nadzieję, że się pokochają. Oby każdy bezdomniak miał tyle farta! :) Quote
emilia2280 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Zoja, ogromne dziéki za wizyté, wiedzialam ze bédzie milo :) Jacksonek spakowany do drogi, moze jechac do siebie i swoich nowych suniek :) Quote
zoja. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 No i jak? Udało mu się już przejechać te 65km ? ;) Quote
rutta Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Co za zmiany u Jacksona :)))) Powodzenia piesku w Pułtusku !!! Quote
emilia2280 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 zoja. napisał(a):No i jak? Udało mu się już przejechać te 65km ? ;) 65? nie, znacznie wiécej! Spod Opola kochana jedzie. Quote
zoja. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ach, spod Opola aż?! No to się umęczy, bidulek.. Daj znać jak poszło, bo bardzom ciekawa :) Quote
Asia & Ginger Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ale wspaniałe wieści! Emilia macie już transport dla Jacksonka? Quote
emilia2280 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 o 18tej mieli Panstwo przyjechac po Jacksonka do Koluszek, pewnie padli zméczeni i jutro dowiemy sié jak minéla podróz i powitanie z paniczem Jacksonkiem :) EDIT: Tak, Dlugie-uszy. Transport z Koluszek jechal po Jacksonka do Opola i do Koluszek wrócil. Nastépnie nowi panstwo jechali odebrac Jacksonka w Koluszkach i wiooo do Pultuska :) Takze Jacksonek dzis sié ojechal. Quote
Recommended Posts