Jump to content
Dogomania

Jackson - przeuroczy, grzeczny COCKER SPANIEL - juz w swoim wspanialym domu!!

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Jacksona wszystko ok....wlasnie robilismy sobie SPA.... bo po krzaczastych wyprawach przynosi mi do domu pol lasu...wiec trzeba bylo co nieco powycinac,co nie umniejszylo jego urody....cala reszte wyczesalismy i jest ok..dobrze ze jest taki PODDATNY na mnie z grzebieniem i daje sobie ogarnac klaki,fotograf ostatnio ma swoje sprawy i nie mogl przyjechac ale cos pokminie weekend i zrobie mu sesje!!!rozgadalam spanieluchy po znajomych i w pon ma podjechac do mnie babka zobaczyc cala 4....zobaczymy,moze to bedzie ktos sensowny,kobita mieszka blisko mnie wiec zaproponowalalm jej zeby wpadla kilka razy zeby pobyc u mnie z psiakami i wtedy ew podjac decyzje o adopcji wiec jak cos sie bedzie wykluwac to dam znac!!narazie tyle moje drogie Panie..milego dzionka SPANIELOWE BUZIOLE

• 2 weeks later...
Posted

Wreszcie trafiłam na trop Jacksonka. Toż to KLON mojej Kamuni, na każdym zdjęciu (az sie poplakałam). Gdybym tylko mogła....ale jestem już zapsiona....Moge tylko wesprzeć grosikiem jednorazowo. Pisałam juz na ogólnym wątku spanielowym. Poproszę o nr konta.

Posted

Kama202 napisał(a):
Emilko. Juz wpłaciłam grosik na Fundację Kastor z dopiskiem dla Jacksonka. Całuski w nochalek!

ooo, to bardzo mile z Twojej strony! Dziekujemy, Jacksonkowi na pewno nie braknie opieki i przysmaków, ale naturalnie przeznaczymy Twojá wplaté na cos extra pysznego dla Jacksonkowych zábków :)

Posted

[quote name='Kama202']Dzięki. jak dojdzie kaska, to proszę mnie ponformować na pw (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam z kontem). Bardzo cenię Wasz wątek, Dziewczyny![/QUOTE]
Pięknie dziękujemy za wpłatę - już wpłynęła :Rose::Rose::Rose:
Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że poinformowałam o tym tu, a nie na PW :)
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

[quote name='Kama202']Również Was serdecznie pozdrawiam.[/QUOTE]

Śledzę losy Buni z Twojego podpisu i trzymam kciuki za nią :)
A co to za psiaczek ten drugi ? Śliczny :)

Posted

[quote name='Kama202']Dzięki. jak dojdzie kaska, to proszę mnie ponformować na pw (mam nadzieję, że nic nie pokręciłam z kontem). Bardzo cenię Wasz wątek, Dziewczyny![/QUOTE]

tak, wszystko poszlo dobrze, juz jestes w naszym dziale Darczynców i w rozliczeniu:
[URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/sprawozdania[/URL]
[URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/nasi-sponsorzy[/URL]

pieknie dziékujemy od JAcksonka!

Posted

Ten drugi to mój prywatny Kazik, wywalczony z fundacji "Azyl" z Łodzi. Nie mogę się powstrzymać, by się nim nie chwalić. A Buni i wszystkich "nieadopcyjnych" mi bardzo żal...[quote name='elik']Śledzę losy Buni z Twojego podpisu i trzymam kciuki za nią :)
A co to za psiaczek ten drugi ? Śliczny :)[/QUOTE]

Posted

Dzięki! Jesteście jedną z nielicznych fundacji, którym ufam! [quote name='emilia2280']tak, wszystko poszlo dobrze, juz jestes w naszym dziale Darczynców i w rozliczeniu:
[URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/sprawozdania[/URL]
[URL]http://www.fundacjakastor.org/pl/fundacja/nasi-sponsorzy[/URL]

pieknie dziékujemy od JAcksonka![/QUOTE]

Posted

[quote name='Kama202']Dzięki! Jesteście jedną z nielicznych fundacji, którym ufam![/QUOTE]

juuupiii! to najlepszy komplement! :) dziékujemy!

Kazio piékny chlopak, ale babunia Bunia tez cudne chucherko- do torebki i nikt nic nie wie ze pies jest :)

Posted

Niniejszym zawiadamiam, że wizytę przed-adopcyjną przeprowadziłam w dniu dzisiejszym. Domek czekający na Jacksona w Pułtusku jest...

RAJEM DLA PSÓW!

Jackson będzie miał do dyspozycji duuuży dom z kilkoma bardzo wygodnymi kanapami i kilkoma łóżkami sypialnianymi do wyboru. Do tego w zestawie:
-pięęęękny ogród (dobrze ogrodzony),
-wspaniałą, mądrą (pełnoletnią) rodzinę zakochaną w psach w ogóle, a w szczególności w spanielach.
-dwie przybrane siostry; rudą spanielkę i czarną dużą wieloraskę. ;) Obie super-zadbane, z błyszczącą sierścią, dobrze "podkarmione" ;) -mam nadzieję, że się pokochają.

Oby każdy bezdomniak miał tyle farta! :)

Posted

o 18tej mieli Panstwo przyjechac po Jacksonka do Koluszek, pewnie padli zméczeni i jutro dowiemy sié jak minéla podróz i powitanie z paniczem Jacksonkiem :)

EDIT: Tak, Dlugie-uszy. Transport z Koluszek jechal po Jacksonka do Opola i do Koluszek wrócil. Nastépnie nowi panstwo jechali odebrac Jacksonka w Koluszkach i wiooo do Pultuska :) Takze Jacksonek dzis sié ojechal.