Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='rents']Kladia - jaki jest na nim dług ? Na razie ani nie pytam :P Dłużej będę żyła :P Quote
AtaO Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A co z Tobą będzie, sierotko? Czy to się kiedyś skończy?:-( Quote
ewu Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Co u Stasia? Klaudio a może jeśli ma Pani fotki fantów z tego niedokończonego bazarku poprosimy kogoś o reaktywowanie a Pani najwyżej wyśle fanty i będzie kasa dla Stasia. Quote
ZZPON Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Klaudus__']Karina czym hostingujesz zdjęcia - bo do czasu,aż fotosika nie opłacę nie mam żadnego godnego uwagi programu do zdjęć... Klaudus ja używam programu http://tinypic.com/. nie płacisz nic za umieszczanie zdjęć na serwerze. Łatwy w obsłudze. Ja na początku korzystałam z fotosika, ale jak zaczęły mi przychodzić opłaty za zdjęcia, a ja od 4 miesięcy nie wstawiłam ani jednego, to się lekko zagotowałam. Napisałam do nich dlaczego mam płacić, jak ja już nie korzystam z ich usług. Dostałam odpowiedź, że jak ktoś kliknie na zdjęcie i otworzy go w fotosiku, to ja za to płacę. Paranoja jakaś. Quote
ZZPON Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Stanisław piękny psiak i już ma taki duży bagaż nieszczęść w swoim życiu. 3mamy łapki i kciuki za Stanisława. Quote
Avilia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Stasiu siedzi smutny w kojcu.Ranki ma opatrywane cały czas,ale jednak kojec to nie warunki domowe;/ Jest strasznie fajny do ludzi,on tak bardzo chce pokazać jak się cieszy,próbuje oprzeć się przednimi łapkami o nasze nogi,niestety biedak upada,tak boli go ten tył:( Quote
Klaudus__ Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='ZZPON']Napisałam do nich dlaczego mam płacić, jak ja już nie korzystam z ich usług. Dostałam odpowiedź, że jak ktoś kliknie na zdjęcie i otworzy go w fotosiku, to ja za to płacę. Paranoja jakaś. Chyba sobie żartujesz... Quote
AtaO Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zdrówka Stasiu, niech rany szybko się goją. A może i w między czasie jakiś domek się trafi? Oby...tak było :) Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No to ja jeszcze raz pytam, czy jesteście zainteresowani hotelem dla Stasia na mój koszt? Czy wiecie dokładnie co mu jest pod względem zdrowotnym? I czy uda się go Wam zaszczepić na wściekliznę i wirusówki, i ew. dowieść do hotelu? Bo chciałabym ustalić wszystkie szczegóły i porozmawiać w sprawie Stasia z właścicielką hotelu. Quote
Avilia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 agusiazet napisał(a):No to ja jeszcze raz pytam, czy jesteście zainteresowani hotelem dla Stasia na mój koszt? Czy wiecie dokładnie co mu jest pod względem zdrowotnym? I czy uda się go Wam zaszczepić na wściekliznę i wirusówki, i ew. dowieść do hotelu? Bo chciałabym ustalić wszystkie szczegóły i porozmawiać w sprawie Stasia z właścicielką hotelu. Oczywiście,że byłybyśmy zainteresowane Agusia! Wiemy tyle,że prawdopodobnie został potrącony przez samochód.Ma poranione tylne nóżki.Było to szyte,ale chłopak przy tym cały czas majstruje;/ Warto by mu było zrobić RTG tych nóżek,bo chłopiec dziwnie na nich stoi.Rozumiem,że go wszystko boli,ale trzeba by sprawdzić czy nic więcej się tam nie posypało.Nie jestem pewna czy w tym stanie w jakim obecnie jest teraz Staś,można go zaszczepić.Dowiemy się. Gdzie trzeba było by go dowieźć? Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Lipka Wielka koło Nowego Tomyśla i Poznania, ale bez szczepień odpada, hotel go nie przyjmie:( Ile kosztuje prześwietlenie łapek? Quote
Lobaria Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 agusiazet napisał(a):No to ja jeszcze raz pytam, czy jesteście zainteresowani hotelem dla Stasia na mój koszt? Czy wiecie dokładnie co mu jest pod względem zdrowotnym? I czy uda się go Wam zaszczepić na wściekliznę i wirusówki, i ew. dowieść do hotelu? Bo chciałabym ustalić wszystkie szczegóły i porozmawiać w sprawie Stasia z właścicielką hotelu. A jednak są Anioły na tym padole :Rose: Quote
Avilia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 agusiazet napisał(a):Lipka Wielka koło Nowego Tomyśla i Poznania, ale bez szczepień odpada, hotel go nie przyjmie:( Ile kosztuje prześwietlenie łapek? Musiałybyśmy się dowiedzieć. Może dzisiaj nam się uda dowiedzieć czy można by było go szczepić w takim stanie.Nawet jeżeli chciałybyśmy mu te łapki prześwietlić to on musi znaleźć jakieś lokum:( Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A na tygodniowy lub dwutygodniowy tymczas nikt nie mógłby go przygarnąć, żeby go porządnie przebadać i podleczyć? Najlepiej darmowy, ale wiem, że to byłby cud! Quote
Klaudus__ Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Koszta prześwietlenia zależałyby od tego czy jedno zdjęcie by wystarczyło... No i na szczepienia nazbierać y trzeba było ok. 75 zł No i najważniejszy transport. Trzeba na transportowym wątek założyć. Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A czy Staś w takim stanie jak jest obecnie może być transportowany? Za szczepienia zapłacę, choć u nas zdecydowanie tańsze są dla zwierząt w potrzebie, zwłaszcza u jednego doktora! Quote
Avilia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 agusiazet napisał(a):A czy Staś w takim stanie jak jest obecnie może być transportowany? Za szczepienia zapłacę, choć u nas zdecydowanie tańsze są dla zwierząt w potrzebie, zwłaszcza u jednego doktora! Może być transortowany.Tylko teraz kwestia tego tymczasu na tydzień lub dwa no i transportu. Jest jescze opłata za wydanie psa-40zł. Może ktoś nam sprawi taki cud i chłopaka przyjmie na 2 tygodnie? Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Najważniejsza to jest kwestia szczepień - pies nie szczepiony , bez odpowiedniego wpisu w książeczce zdrowi psa nie zostanie przyjęty do hotelu Quote
Erica Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zmieńcie tytuł wątku, żeby od razu było widać , że szukamy DT na 2 tygodnie. Słuchajcie, ja teraz nadrabiam zaległości w bazarkach - może zamiast dla Denisa teraz zrobię dla Stasia? Bo jeden Skarpetowy wczoraj otworzyłam, pierwszy dla Figi właśnie się skończył, drugi też jest już zrobiony. Co wy na to? Quote
agusiazet Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Erica napisał(a):Zmieńcie tytuł wątku, żeby od razu było widać , że szukamy DT na 2 tygodnie. Słuchajcie, ja teraz nadrabiam zaległości w bazarkach - może zamiast dla Denisa teraz zrobię dla Stasia? Bo jeden Skarpetowy wczoraj otworzyłam, pierwszy dla Figi właśnie się skończył, drugi też jest już zrobiony. Co wy na to? Jak najbardziej za!!! Quote
TERESA BORCZ Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 zapisuję i śledzę wątek zastanawiam sie nad rozmaitymi cudami, jakie mały jakie diagnozy, czy ma mięśnie zachudzone na tych łapkach? to może być przyczyna dziwnego stania na nich, obok bólu/ Quote
ewu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Załatwiłam Stasiowi DT na dwa tygodnie. Będzie u mojej dobrej znajomej. Ja pokryję koszty szczepienia i ew.podleczenia Stasia w czasie jego pobytu w Gliwicach. Dt jest bezpłatne:) Stasia dowiozę do dt jeśli będzie można go wziąć do soboty. Po niedzieli Klaudia coś załatwi:) bo ja nie prowadzę auta a mój mąż wyjeżdża. Damy radę:)))) Quote
Recommended Posts