Klaudus__ Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Staś to około roczny,drobny,delikatny pieseczek. Wpadł pod samochód - ma straszne rany, kiepsko staje na łapkę. Jest przestraszony tym co się stało, tym,że boli... A może został również wyrzucony z samochodu? Bardzo możliwe ,bo to bardzo ruchliwa ulica... Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś może zrobić jakiś bazarek na tego malca? Każdy grosz na wagę złota - proszę pomóżcie.... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl https://picasaweb.google.com/lh/photo/gThtgILNk7SkKbsblhZ_eg8-bm63atQ4hIGe8fdxLro?feat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/photo/CAxGQ7Hd192DWPA9U2XqFw8-bm63atQ4hIGe8fdxLro?feat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/photo/1dWMntisjkoyvMRMe4_tZg8-bm63atQ4hIGe8fdxLro?feat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/photo/WSvTnRgEJFwldPycEOC17g8-bm63atQ4hIGe8fdxLro?feat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/photo/dXXwH_MKCqp-NXhD9yAtwg8-bm63atQ4hIGe8fdxLro?feat=directlink [/FONT] Edited October 8, 2012 by Klaudus__ Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Jak ktoś potrafi te zdjęcia wkleić jako zdjęcia,a nie linki - to bardzo proszę,bo mi coś nie wychodzi ;/ Quote
Lobaria Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Cioteczkę biegłą na fb prosimy o zrobienie wydarzenia, może ludzie pomogą Quote
Avilia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Staś... Psiak jest fajny do ludzi i innych psów.Przygarnie ktoś na tymczas?:( Quote
ewu Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Matko jaki fajny maluszek. To nie ma końca te psie tragedie....:((((( Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Karina czym hostingujesz zdjęcia - bo do czasu,aż fotosika nie opłacę nie mam żadnego godnego uwagi programu do zdjęć... Quote
ewu Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Co u Stasia? Pusto tu , rozsyłajcie wątek. Pomoc potrzebna. Klaudio posłałam Stasiowi 40 zł, doślę jeszcze jak mi się trzosik napełni. Quote
Avilia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ewu napisał(a):Co u Stasia? Pusto tu , rozsyłajcie wątek. Pomoc potrzebna. Klaudio posłałam Stasiowi 40 zł, doślę jeszcze jak mi się trzosik napełni. U Stasia bez zmian;/ Łapki bolą:( Błagamy o tymczas! Quote
agusiazet Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Czy widziała go weterynarz? Tekst do ogloszen dla Stasia: Staś to młody, nieduży, niezwykle przyjazny i bardzo inteligentny piesek. Pomimo młodego wieku (ok.1,5 roku) Staś został okrutnie doświadczony przez los, poznał smak potwornego cierpienia spowodowany licznymi urazami oraz przerażającej maluszka bezdomności. Dzięki pomocy wolontariuszy Staś przebywa w tej chwili w hoteliku. W pełni odzyskał formę i niezwykłą radość życia. Staś bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, swojego Opiekuna obdarzy ogromną, bezinteresowną miłością. Staś jest zdrowy i zaszczepiony.Piesek niezbyt dobrze znosi rozstania z człowiekiem i dlatego szukamy dla niego domu w którym znajdzie się dla niego czas i prawdziwa miłość. Staś jest uroczym , bardzo oddanym i ufnym psiakiem. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt w sprawie adopcji 608 45 17 27 , pomagampsu@gmail.com Edited August 13, 2012 by agusiazet Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Tak - dzisiaj też jedziemy - cały czas zajmują się rankami. Każda pomoc na wagę złota. Biedulek bardzo obolały!! Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A gdzie Staś jest? I czy dysponujecie transportem, żeby go gdzieś dowieźć? Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ale w sensie dowiezienia do DT? Ja niestety samochodem nie dysponuję. Ale jakby się jakiś dt znalazł - lub ds to oczywiście będziemy z transportem kombinować i szukać :) Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nie, nie DT. Hotel. Pies musi tam jechać zaszczepiony na wściekliznę i wirusówki. Mam tam swoje stałe miejsce, a obecny mój podopieczny w najbliższym czasie wybiera się do własnego domu! Płacę sama za hotel, ale na ew. transport nie wydolę:( Jeśli w ogóle taka oferta Was interesuje i mój Baj pójdzie do domu! Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Tzn a jakie byłyby koszta? (hotel) i gdzie to miejsce się znajduje? Bo chłopak na śląsku - Pszczyna. Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Zapraszam na zakup plasterka dla Stasia: http://www.dogomania.pl/threads/224186-Cegie%C5%82kowe-plasterki-na-koszta-opieki-wet.-dla-Stasia.-Do-18.03.2012?p=18779677#post18779677 Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Podnoście chociaż bazarek... Bardzo proszę Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) [quote name='Klaudus__']Tzn a jakie byłyby koszta? (hotel) i gdzie to miejsce się znajduje? Bo chłopak na śląsku - Pszczyna. Hotel z wyżywieniem to koszt 380 zł, pokrywam też szczepienia i inne potrzeby weterynaryjne psa, w ramach moich możliwości, tzn. bez żadnych poważnych operacji! Hotel to Psanatorium w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla, najbliższe duże miasto to Poznań. Edited March 6, 2012 by agusiazet Quote
Avilia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Klaudus__']I wzięłabyś Go na swój koszt?:o Ja to ostatnio nie wierzę własnym oczom,że takie osoby jeszcze istnieją...Transport jakoś by się zorganizowało,uzbierało by się. Quote
agusiazet Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Klaudus__']I wzięłabyś Go na swój koszt?:o Tak, w momencie, kiedy Baj pójdzie do własnego domu (za tydzień, może dwa - właściciel buduje nowy kojec) i oczywiście jak właściciele hotelu wyrażą zgodą - mogę zadzwonić i zapytać o to! Podkreślam, pies musi być zaszczepiony na wściekliznę i wirusówki, nie wiem, czy teraz można skoro jest leczony i osłabiony. Przydałoby się też wiedzieć, co mu jest obecnie i jaki ew. byłby koszt (tak pi razy drzwi) dalszego leczenia! Quote
Recommended Posts