czaku Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 tak ta pani go przywiozła do schronu:) podobno najpierw obeszła i objechała okolice i pytała ludzi gdzie jest labrador ale nie znalazła jego domu, choc kto wie może w nowym domu będzie miał się lepiej niż w poprzednim:) Prawdopodobnie pani przyjedzie jutro do schroniska żeby Benny poszedł na hotel aby nie został odebrany przez kogoś innego dopóki oni go nie wezmą:) Quote
czaku Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Tak Benny od wczoraj w nowym domu:D dzwoniłem już dziś do jego nowej pani na chwilę, wszystko ok poza tym, że Benny okropnie chrapie i ludzie mieli problem ze spaniem ale teraz juz wiedzą, że Benny nie może spac w sypialni:) poza tym jest wszystko w porządku:D Quote
soboz4 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 chrapanie szczęśliwego psa to prawie jak kołysanka... Quote
czaku Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Jutro jadę odwiedzic Benny'ego:) niestety nie jest tak kolorowo jak byc powinno bo po pierwszej nocy przechrapanej tak od kolejnej aż do dziś Benny ma biegunke i pani z nim "z zegarkiem w reku" co 2 godziny musi wychodzic. Była dziś z nim u weta dostał jakieś lekarstwo i został odrobaczony do kontroli ma isc w środę mam nadzieje, że mu się poprawi. Jest jednak jeden plus:) u weta Benny został zważony i waży już tylko 37kg :P Quote
saphira18 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 brawo Benny, chudnij dalej!:lol: co do biegunki mam nadzieję że minie... Quote
soboz4 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ale szybko zrzucił! powinien opatentować dietę cud! Quote
Recommended Posts